Geçen bir arkadaş anlatıyordu. Tinder'da 1 ay biriyle yazışmış, çocukla sadece bir kez kahve içmişler sonra gitmiş çocuğa 20.000 TL kredi çekmiş. Şimdi adam da Etiler'de mekanlarda bunun paraları eziyormuş Pelinsu Ece'ler ile. Vallahi erkekleri asla suçlamıyorum bu yeni çağda, ah şu kadınlar. 😜#beyazorkidem😘
Reel ya da sanal fark edermi. Erkek ya da kadın da fark etmez. Niyet önemli. Vicdansızsa, kul hakkına inanmıyorsa, Allahtan da korkmuyorsa işte o kişi, rahatlıkla yakan da söyler acımasızca herkesi de kullanır ve ondan her şey beklenir. Çünkü samimi değildir. Yalan- kul hakkı - samimiyet bu üçü çok önemli. Yalan söylemiyorsa ona güven, gerisi boş… 😎
Ben babama bile güvenmiyorken Tinder dan tanıştığına 20.000 tl krediyi hangi kafayla çekmiş acaba? Sen o arkadaşına benden selam söyle benim de 100 bin çektirmem lazım :))
Sanal da birine güvenmek zor. Yani o kadının yaptığı da akla mantığa sığmıyor. Sadece erkeklere değil, kadınlara da gözün kapalı güvenemezsin. Ama bu sanırım sadece sanal alem için geçerli değil. Boşuna haberlerde, Müge anlı gibi programlarda bu tür olayları görmüyoruz ya. İnsanlar iyice zıvanadan çıktı. Yeri geliyor “o bana asla yanlış yapmaz” dediğin insan bile sırtından vurabiliyor.
Yok artık gerçekten yapmışmı bunu kız? Şaka gibi. Yeri geliyor insan ailesinden biri için bile kredi almıyor kaldıki elin oğlu nasıl bir cesaret etti buna acaba. Kimseye güven olmaz heleki sosyal medyada tanıştığına.
Güven problemim yok fakat bu hayatta insanlara tam anlamıyla güvenilmemesi gerektiğini biliyorum ve yanılma payı bırakıyorum. Sanaldaki insanlar realdeki insanlar demek, tabi bazıları kendisini olmak istediği kişiliğe bürünerek, olmadığı birisi gibi tanıtabilir. Aklını ve hislerini doğru kullanabilen insanlar bu kişileri farkına varabilir diye düşünüyorum. Kimin ne niyette olduğunu şahsen görebiliyorum. En güvenilir, en güzel, adam gibi adamları sanalda tanıdım, erkeklere ve insanlığa karşı umudum oldu. Hayatta menfaatçi kötü insanlar olduğu gibi iyi insanlar da var.
Hayır genelde cinsel odaklı ilerliyor yani kullan at hesabı. Sanmıyorum sanalda birisinin, birisi için aşkından deli olacağını. Bu gerçekte bile imkansızken. Kızlara tavsiyem iki güzel söze tav olmayın 🙂
Para çekilecek kadar da güvenilmez, ne erkeğe ne kadına. Her şeyin bir adabı var biri sizin güveninizi bu şekilde çıkara dönüştürüyorsa bir iş vardır. Millet aile üyelerine bile para çekmiyor. O kızı tanımak isterdim çok hayırsever biriymiş 😂
yeminle enayiymiş insan arkadaşına o kadar para vermez lan mal mısınız olum siz daha 1 ay da sürekli aldığı parayı falan sormuş acındırmıştır kendini kanmayın lan şunlara
Burasıda sanal bir ortam ona bakarsanız ve bir çoğunun halen devam eden ilişkileri olduğuna göre bu erkeklerin ya da kadınların karakteri ile ilgili bir durum
Neyin ne olduğunu bilmeden tanımafan bir ayda tanıdığı erkeğe veya kadına kimse kalkıp kredi çekmez herhalde diye düşünüyorum ama helal olsun arkadaşına 😊
Asla asla güvenmeyin sanala falan hepsi yalan dolan hepsi aldatıyor benimki istisna demeyin tecrübe konuşuyor😂 sonra üzülüp ağlarsınız arkadaşınıza anlatıp. bakın kesinlikle güvenmeyin inanmayın kanmayın bu erkeklere kızlaaaarrrr hepinizi öptüm bayyy😂
Tinder gibi yerden böyle bir şey yapabiliyorsa aklından şüphe ederim. Helal olsun kıza, canı gönülden tebrik ederim. Kadınlar şeytan gibidir fakat bu arkadaş olmamış. 😂😂
Benimle sohbet edenler hiç bir zaman hiç bir şekilde güvensiz ve saygısız durumla karşılaşmadı.. Çünkü insanlık erdemi olan sanal diye kişiyi aldatmaz.
Bana da çeksin kimiş ki o kız ona bir tane arkadaşı evereyim hem çok iyi bir çocuk bu dünyada tanıdığım en namuslu biri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Var böyleleri bende sevgilerimle paralarını yedim ama bir tanesi bana 1 kere çak sana 30 bin vereyim dedi evli bir arkadaşım. sorun eşinin 3 dakikada boşalması. Dedim bekar olsan bedavaya cakarim dedim ama. Evli olunca kaldı
Sanalda degıl hepımız gercek hayatta yasıyoruz bu sanaldakıler uzaydan gelmıyor toplumdalar ve ınsanların cogunlugu guvenılır degıl kadın ya da erkek farketmez