İnstagram erkek takipçisi çok olan birisi güvenilir olur mu?

Bir arkadaşım var okul döneminden ben kendisiyle sanal bir şeyler yaşamak istedim kabul etmedi 1200 takipçi ve 320 takibi var, sorduğum zaman ben takip etmiyorum konuşmuyorum diyor konuşmayan insan neden ekler neden onay verir takip etmesi için anlam veremiyorum.
29 Kasım, 2022 Salı Saat 20.29
Selam gadası 🙃
İlla birşeyler yapacak diye bir kural yoktur. Ama sırf takipçi kasmak adına da ediyor olabilir.
Teşekkür ederim kardeşim
Alakası yok bence takip ediyor diye illaki bir şey olması gerekmiyor
Ama yani bu kadar adamın da takip etmesi ve çoğunun da erkek olması sence normal mi
Benimde takipleştiğim erkekler var ama bu kötü bir şeyler yapıyorum anlamına gelmez mesajlaşmıyoruz etmiyoruz, her şeyi kötüye yormamak lazım
Anladım
Görüş
4Görüş
Güvenilir değil tabiki zaten kadınları bırak artık erkek erkeğe daha iyi seks yapılıyor bunu anladım
Anladım yani konuşmuyorum diyor takip etmiyorum diyor o zaman niye kabul ediyorsun değil mi?
Anladım
Yani
Takipçiye göre yargılamak saçma olur
Anladım teşekkür ederim kardeşim
Takipci kasmak istiyor olamaz mı usta
Çoğu erkek ama
Kızsan erkeklerle kolay kasılır erkeksen kızlarla bu ortamlar böyledir
Anladım
Böyle kızları boş ver sen iyi birine benziyorsun
15 yıldır tanıdığım kız
Sorduğum kız benim 15 yıldır tanıdığım kız yok hislerimi olan birisi ama aramızda herhangi bir sevgililik durumu olmadı sadece bir samimiyet var aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk o da bedensel engelli ama kas rahatsızlığı nedeniyle ağır bir engeli var bundan dolayı kendisiyle bayağı samimi oldum geçmişten bu yana da duygularım olduğu için sanaldan bir şeyler yaşamak istedim.
Başladı kabul etmedi sonra düşünmem için izin ver dedi ve daha sonrasında bir gün sonra da kabul etmediğini söyledi ben de kötü oldum.
Yani cinsellik konuşmayı önce kabul eder gibi oldu pişmanlık yaşar mısın dedi zaman ver dedi ümit ettim.
Birde ümit vermedim diyor sana hiç gerçi benden sana dost olur ama aşk olmaz demişti ama üstüne bir de sevgilim olursa ne yapacaksın dedi çok üzüldüm
Bende bedensel engelliyim bu tür olayları çok yaşadım bu olayların altından başka biri çıkıyor veya hastalığın vermiş olduğu psikolojiden dolayı nasıl karar vereceğini bilemiyorsun değişken fikirli olabiliyorsun üzüldüm adına
Bugün tedavide karşılaştık normal konuştum Merhaba Merhaba
Engeliniz yüzde kaç
%60
Geçmiş olsun benim %90
Anladım kardeşim çok geçmiş olsun sence bundan sonra nasıl davranmalıyım mesela sosyal medyadan falan mesaj atmıyorum
Onu iyi düşünüyormuş gibi davran eğer bir derdini felan anlatmak istediğinde onun dışında ilgilenme yazma etme mutlu gözük
Teşekkür ederim kardeşim
bence çok güven olmaz
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Görüşler