Mesajlaşırken, görüş atarken vs vs hiç yanlış emoji attığınız oldu mu. Sonucunda kötü duruma düştünüz mü.
Şahsen ben yanlış emoji, yanlışlıkla engelle allah ne verdiyse yapıyorum sanırım
Mesajlaşırken, görüş atarken vs vs hiç yanlış emoji attığınız oldu mu. Sonucunda kötü duruma düştünüz mü.
Şahsen ben yanlış emoji, yanlışlıkla engelle allah ne verdiyse yapıyorum sanırım
Cevap
7Cevap
geçmişte olmuştur evet ama karşımda ki sorun etmez
Şimdi bir erkek üyeye gülücük 🤣 emojisi atıyorum diye öpücük emojisi 😘 attıysam nolmuş yani 😂 bunlar olabilir abartmaya gerek yok 😆🙈
tamam pikiii 😘😘😘😘❤️ al işte attım oldumu 🤣
Dimi ama 😂 güzel atarım
Sus farkındayım 😂
Geçen gün oldu. Hiç de kullanmam o emojiyi nasıl oldu bilmiyorum. Çok utanç verici. f
Evet
Cenaze için baş sağlığı mesajını full kahkahanın döndüğü komedi bir ortamda yazınca "Başınız sağolsun 😅" Gibi vir mesaj ortaya çıkmıştı maalesef.
Ben de çooğunlukla yanlış emoje yaparım maalesef
Evet oluyor, çok gıcık bir durum çünkü wp dışındaki yerlerde düzeltilemiyor.
Arkadaşımın sevgilisine yanlışlıkla kalp atmıştım. d
Kardeşimin sevgilisine yanlışlıklan şunu addım 💏 puhahaha
Ama bu emojide biri kız biri erkek çıkıyo. Benim ona attığım iki erkekdi 🤣
Tercihlere saygı duymak gerekir 😂
Emoji kullanmıyom genelde hızlı yazarken bu emojiye nasıl gitti elim bilmiyom hiç 🤣🤣
Sık kullanılanlarda olmadığını varsayarsak çok şüpheli bir durum
Ellerim hızlıdır 🤣🤣🤣
Redkit misin mübarek 😂
Yanlışlıkla patlıcan gönderdim 🍌
Dikkat ederim genelde olmuyor
Maalesef ki oluyor bazen
Allah başka dert vermesin Novel.
Evet oluyor bazen
Oluyor
Evet oluyor.
Çok oluyo
Çok nadiren.
Evet oluyor
Evet oluyor
Attigim olmuştur
Nadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy novel, kim yapmıyor ki bunları ya! 😂 Ben de bir keresinde tam kalp yollayacakken ok işareti atmıştım, ultra rezaletti! Bazen de komik şeylere ağlama emojisi koyuyorum kaza eseri, asıl kahkaha attığım o haller oluyor. 🙈 Neyse ki insanlar genelde bu tür hataları anlayışla karşılıyor. Kendimizi üzmeyelim, biraz olsun gülüp geçelim! 😊