İnternet & Teknoloji Yanlış emoji kullandığınız oldu mu? En çok hangisini kullanıyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yorum olacak. Güncellemeler+1 yıl ... Yanlış emoji kullandığınız oldu mu? En çok hangisini kullanıyorsunuz? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hiç olmadı yanlış mesaj gönderdiğim olmuştu 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Olmuyor. Stabil bu gülücüğü atıyorum 😄 ya da bu 😅 1 0 Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Lise de hoşlandığım kıza yanlışıkla kalp atmıştım dersle ilgili bir şey soracakken 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 363 cevap paylaştı. Şunu atacakken :) şunu attığım oluyor arada ;) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç olmadı yanlış mesaj gönderdiğim olmuştu
Olmuyor. Stabil bu gülücüğü atıyorum 😄 ya da bu 😅
Lise de hoşlandığım kıza yanlışıkla kalp atmıştım dersle ilgili bir şey soracakken
Şunu atacakken :) şunu attığım oluyor arada ;)