İnternet & Teknoloji En çok kullandınız emoji nedir? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Ben çok severim emoji kullanmayı en sevdiklerim ve kullandıklarım😂😁🙈😎🦁✌🏼👌🏼🤗😇😜😌😍😘Ayy daha yazabilirim ahhahah 😂😂 En çok kullandınız emoji nedir? Cevapla Nedir Soruları Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ConnectingGirl Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben aşırı emoji kullanıyorum :) En son 😍 bu emojiyi kullanmışım :) 1 0 Yorumla
redlabell34 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kullanmam ara sıra kullanırım onlar da 😋😘🥺 bunlar 1 0 Yorumla
Bezginnbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kullanmadığın emoji var mı.😅 1 2 Yorumla gskız21 +1 yıl Dur bakim ✍️🙀👹😚 bunlari kullanmiyom 🙈🙈🙈 Yorumla Bezginnbeyy +1 yıl Bana Özel emojilerde kullansan keşke 😁 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu🙂🙂🙂🙂 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. Üzgün emocii😒😒 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 357 cevap paylaştı. Bunlar 😃😊😁 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nabak yani 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sordum la Yorumla gskız21 +1 yıl Cevapla yaniii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes la hırto Yorumla gskız21 +1 yıl 😂😂 Yorumla gskız21 +1 yıl Lan hırtooo bana mesaj yazan gevşekmisin sen dur bakim onu engelleyince otomatik sende engellenecen mii 😂😂😂😂 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı. Bu😳😳 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. Pek kullanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben aşırı emoji kullanıyorum :) En son 😍 bu emojiyi kullanmışım :)
Kullanmam ara sıra kullanırım onlar da 😋😘🥺 bunlar
Kullanmadığın emoji var mı.😅
Dur bakim ✍️🙀👹😚 bunlari kullanmiyom 🙈🙈🙈
Bana Özel emojilerde kullansan keşke 😁
😂👍🤔😅😌🙄😑😓😔😒😏☺
Hiç kullanmazdım hala da pek kullanmam.
:D :) bu 2si
😏🙄🥲🥴🤔😛😜☺️
Bu🙂🙂🙂🙂
🙊🤦🏼♀️😅😍👏🏻
Üzgün emocii😒😒
🤣😆😂🙏👏
😂😎😀💙❤️Bunlar
😅😄🙄
😳🙄😒😏
Kullanırım
Bunlar 😃😊😁
Nabak yani
Soru sordum la
Cevapla yaniii
Kes la hırto
😂😂
Lan hırtooo bana mesaj yazan gevşekmisin sen dur bakim onu engelleyince otomatik sende engellenecen mii 😂😂😂😂
Bu😳😳
Pek kullanmam
çook kullanırım :)
👍..
Kullanmam