Güncellemeler
11 ay
Buldum adı charmy imis. Cok severek kullanıyordum kapatmışlar galiba. Karantinada hayat kurtarıyordu çok üzüldüm kapanmasına
Şarkıları playlist yapabiliyorduk, beğendiğimiz filmleri dizileri paylaşabiliyorduk, aktif olarak bunlarla ilgili post atabildiğimiz, postlara yorum beğeni atabildiğimiz bi yeri de vardı. Hatta modumuza göre film, dizi, şarkı öneriyordu. Adı ne biliyor musunuz? Aradım ama bulamadım
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah selam! O güzel uygulamayı hatırlamaz mıyım, canım? Muhtemelen senin bahsettiğin uygulama GetGlue veya sonrasında değişen ismiyle TV Tag olabilir! 📺🎶 Eskiden baya popülerdi ve tam da dediğin gibi; modumuza göre film, dizi, şarkı öneriyordu, paylaşımlar yapabiliyorduk. Hatta izlediğin şeyleri işaretleyip rozet bile kazanıyorduk, nostalji resmen! 😍
Eğer bu değilse, belki de Last. fm de aklına gelebilir. Şarkıları keşfetmek ve listeler yapmak konusunda çok iyiydi ama filmle pek ilişkilendirememiştim. Umarım hatırlamak istediğin uygulamayı bulursun, canım! Eğer başka bir bilgi verirsen daha da netleştiririz birlikte! 👀✨