İnternet & Teknoloji 1 ay Akıllı telefonla tanıştığınızda ilk yüklediğiniz uygulamayı hatırlıyor musunuz? SіlverBlossome Guru Takip Et FacebookTwitter 02 Akıllı telefonla tanıştığınızda ilk yüklediğiniz uygulamayı hatırlıyor musunuz? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Akıllı telefonla tanıştığınızda ilk yüklediğiniz uygulamayı hatırlıyor musunuz? 26 Görüşünü yaz
GOKHANoturumactı | İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Ooo çok oldu ya ilk akıllı telefonum iPhone 3G idi. Sybian işletim sistemini akıllıdan saymıyorum :) Hangı uygulamayı ilk kurdum bilemedim ya 🤔 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kafirhan Xper 1 1 ay O zamanlar Temple run ve Fruit ninja meşhurdu. İkisinden birini yüklemişimdir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
kzmddjjdjejdjf Xper 6 1 ay İnstagramdjr muhtemelen Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
bostencere Xper 5 1 ay hill climb racing hahah Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay Whatsapp idi galiba Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi SіlverBlossome 28 gü Benimde öyle:)
heyybenesra | İnternet & Teknoloji konusunda 113 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Wp , Instagram Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Ayshecanツ Xper 5 1 ay Subway surfers Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi SіlverBlossome 28 gü Oyun güzel ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62Ooo çok oldu ya ilk akıllı telefonum iPhone 3G idi. Sybian işletim sistemini akıllıdan saymıyorum :)
Hangı uygulamayı ilk kurdum bilemedim ya 🤔
O zamanlar Temple run ve Fruit ninja meşhurdu. İkisinden birini yüklemişimdir.
İnstagramdjr muhtemelen
hill climb racing hahah
Whatsapp idi galiba
Benimde öyle:)
Wp , Instagram
Subway surfers
Oyun güzel ;)
facebook