İnternet & Teknoloji Cep telefonunuzu yeni aldığınızda ilk indirdiğiniz uygulama hangisiydi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bugün @sezai_acima arkadaşımın sorduğu soru : "Cep telefonunuzu yeni aldığınızda ilk indirdiğiniz uygulama hangisiydi?"#Edameda ❤️ Güncellemeler+1 yıl 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Cep telefonunuzu yeni aldığınızda ilk indirdiğiniz uygulama hangisiydi? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk önce indirdiğim uygulamalar İnstagram ve BBMe.Daha sonra Bankacılık uygulamaları ve Skype, Discord ile WhatsApp. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Twitter olması lazım. Ya da subway surfers da olabilir 😅 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 670 cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum valla 5 yıl oldu, yeni telefon istiyorum ama param yok ki alayım ☹️ 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Facebook veya pinterest. ikisinden biri. 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Telefonu aldığımda oldukça masumdum 😂ve ilk indirdiğim uygulama Tom 2’ydi 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazı uygulamalar yüklü geliyor yüklü gelenlere bakıp öyle karar veriyorum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Dün yeni telefonuma kavuştum önce banka uygulamaları sonra whatsapp sonra Instagram 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl WhatsApp Facebook MessengerMsn.. Winamp.. 2 4 Yorumla sezai_acima +1 yıl Msn kalmadı ama olsun 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Nostaljik olsun diye şey yaptım Yorumla sezai_acima +1 yıl Vaay bendensin Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Tamam çay alayım 😅 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. oyun indirmiştim galiba 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Binance 2 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Snapçat 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı. Watsap 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı. Whatsapp 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. YouTube 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. WhatsApp 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İlk önce indirdiğim uygulamalar İnstagram ve BBMe.
Daha sonra Bankacılık uygulamaları ve Skype, Discord ile WhatsApp.
Twitter olması lazım. Ya da subway surfers da olabilir 😅
Hiç hatırlamıyorum valla 5 yıl oldu, yeni telefon istiyorum ama param yok ki alayım ☹️
Facebook veya pinterest. ikisinden biri.
Telefonu aldığımda oldukça masumdum 😂ve ilk indirdiğim uygulama Tom 2’ydi
Bazı uygulamalar yüklü geliyor yüklü gelenlere bakıp öyle karar veriyorum
Dün yeni telefonuma kavuştum önce banka uygulamaları sonra whatsapp sonra Instagram
WhatsApp Facebook Messenger
Msn.. Winamp..
Msn kalmadı ama olsun 😅
Nostaljik olsun diye şey yaptım
Vaay bendensin
Tamam çay alayım 😅
Ne eksikse onu 😉
oyun indirmiştim galiba
Instagram galiba
Whtsup
Binance
angry birds