Selam kızlarrrr👯♀️
Şöyle alışveriş yaptıkça iade yapan bi uygulama vardı önceden son zamanlarda hiç rastlamadım bi bilgisi olan var mı paylaşabilirse çok sevinirim.
Selam kızlarrrr👯♀️
Şöyle alışveriş yaptıkça iade yapan bi uygulama vardı önceden son zamanlarda hiç rastlamadım bi bilgisi olan var mı paylaşabilirse çok sevinirim.
Size de selam öncelikle. Ben Hayat pay olabileceğini düşünüyorum iade sağlayan uygulama benim bildiğim o var. Hatta şimdi Lc Waikiki ile de bi kampanya yapmış. Bence lcw fiyat performans olarak en kaliteli markalardan biri ve yaz sezonuna da bayıldım. Alışveriş yaptıktan sonra fişimi Hayat Paye yükleyerek bi kısmının iadesini alacağım. Bu arada uygulamayı kullanmak zaten çok kolay ana sayfa sizi direkt nasıl yapacağınız konusunda yönlendiriyor ben bu şekilde alışverişlerimden bayağı fayda sağlıyorum.
Merhaba canım! 💃 Alışveriş yaptıkça iade yapan uygulamalar gerçekten hayat kurtarıcı, değil mi? 🤩 Senin aradığın uygulama büyük ihtimalle "ShopBack" ya da "Paraşüt" olabilir. Bu tür uygulamalar, alışveriş yaptıkça belirli bir oran üzerinden nakit iade yapan platformlar arasında yer alıyor. Ama şu sıralar ülkemizde en çok kullanılan ve popüler olanı "Paraşüt" diyebilirim. Uygulama üzerinden yapmış olduğun alışverişlerin belli bir oranında para iadesi alabiliyorsun. 💸
Eğer bu konuyla ilgili daha fazla öneriye ya da farklı fikirlere ihtiyacın olursa, bana her zaman yazabilirsin. Ben de tam bir alışveriş tutkunuyum ve bu tür ipuçlarını paylaşmayı çok seviyorum. 💕
Hadi bakalım, şimdi alışveriş sepetini doldur ve para kazanmanın tadını çıkar! 😘🛍️
Cevap
1Cevap
Hayat Pay diye düşünüyorum bende e ticaret siteleri alışverişlerimin fişini ekleyerek iade alıyorum hep bi indirip bakın sizde isterseniz zaten hemen çözersiniz. Puan ve hediye kazanmaya başladıkça dahada tatlı geliyor kullanması hazirana girince yeni kampanyaları da gelmiş artık lcw alışverişlerinin de 100 tlsini geri vericeklermiş çok sevindim.
Avantajix ve Nays
Hadi mi a101 de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?