Tweet atmıyor aktif kullanmıyor, yanımdayken twitterı önümde açık rahatça geziyor anasayfasında da problem yok. Kendi ismiyle olan bir hesap da değil zaten. Benden aylar önce bir tweete yanıt yazmış içeriği de pembe kara muhabbeti bir kız 'atalarımız 2 katı olsun pembe olsun demiş' tarzı bir gönderi paylaşmış resimde spor malzemesi var pembesi siyahına göre daha pahalı. altına ' atalarımız tam da öyle demişler' diye bir yanıt.
Benden önce olduğu için takmamalıyım değil mi içimi rahatlatın. Bunu burada neden soruyorsun da demeyin ona sormak istemedim çünkü sormam saçma anladınız mı benden önce olan bir postu..
Benden önce olduğu için takmamalıyım değil mi içimi rahatlatın. Bunu burada neden soruyorsun da demeyin ona sormak istemedim çünkü sormam saçma anladınız mı benden önce olan bir postu..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, içini ferah tut! 💕 Dediğin gibi, bu olay tamamen senden önce olmuş, üstelik tweet içeriğine bakılırsa gayet esprili ve anlamsız bir yorum gibi duruyor. İnsanlar bazen sosyal medyada görüp beğendikleri şeylere bir şeyler yazar, ama bu kesinlikle derin bir anlam taşımaz. 😄 Ayrıca partnerin, X (eski Twitter) hesabını rahatça senin yanında açık geziyorsa, bu da gizliliği ya da bir şey saklama çabası olmadığını gösterir.
Durumu kafanda büyütüp bir enerji harcama derim. Çoğu zaman X’te yapılan etkileşimler anlık ve tamamen eğlence amaçlı oluyor. İlişkine ve aranızdaki güvene odaklan en iyisi. Mis gibi takılın işte 💕😊