Dugunde bir tane abla var gerci onu taa eskilerden berli taniyorum arada bi yerde gorurdum ama bu sefer beni dugunde gorunce gidip bir tane yengeye beni sormus bekar mi var mı biri hayatinda diye. Bosanmis genc oglu var. Oglu icin mi sordu aceba yoksa baska oglan icin mi. Hala sesleri cikmadi 5 ay oldu. Aceba oglu bosandi diye yanima gelmekten mi cekindi sonucta ben hic evlenmedim bekarim, istemem diye mi sonucta ayni sehirde kaliyoruz istemesem cekinir diye mi. ya da oglu istemedi beni. Aklima takildi ya
Güncellemeler
+1 yıl
Oylesine mi
Güncellemeler
+1 yıl
Tskler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
meraktir
E sen istiyon mu oğlanı.. gordunmu adami
Evet gordum arkamizda oturuyodular
Yalan değil yakisikli
5 aydır hala ses cikmadiysa bence unut onu sonuçta 5 ay baya uzun süre.. sen çocuğa baya tutulmussun bence
Ee yakisikli cocuk tutulur insan bide ne biliyim annesi beni sordu birine. O kiside geldi yengeme soyledi bi icim kipir kipir oldu. Yok yani madem yanima gelmeyecektiniz niye sorarsin ki
Çalışıyor musun aktif bir yerde sen? Instagram'da adını öğrenip eklesydin ya madem çocuk hoşuna gitmiş 5 aydır hayal ediyorsun belliki
Şu an calismiyorum maalesef. Oglani ben taniyorum ediyorum taa eskilerden ama ben niye ekliyim ki? O kdr annesi sorduysa o gelsin eklesin beni oglan
Kız naz yapma yaşın kaç senin? Madem istiyorsun adamı çekinme istek at.5 aydır hayalinde zaten daha ne olsun.. çocuk belki olumsuz bana bakmaz diye düşünmüştür senin icin
Annesini yollasin. Bide ne biliyim instagram da baya havali yani. Avukat. Boylu poslu. O mu cekinecek
Asil o bana bakmaz… sadece annesi begenmistir o begenmemistir ki…
Vayy ne 😄avukat mi. kız hiç düşünme bence kaçırma çocuğu yoğundur belki ondandır.. sen bana TKP atsana konuşalım detayları sohbetin iyi
Sansimi seviyim. Nerde istemedigim cocuk veya ailesi kene gibi yapisir bana. Ama nerde boyle istedigim cucuk yok baba yok gelmez. Anca lafta kalir. Ulan kari madem merak ettin ne diye sordun beni mutlu ettin ayaga kalktim. Gidem bi yerde aglayam
Çocuğun en çok boyu mu hoşuna gitti senin? Fiziği iyi mi?
Knk ozelden konusacak bir sey yok. Hosuma giti fizigi durusu. Bir sey fark etmiyo ztn. Dmeekki yeterince guzel degilim. O kdr kisi beni guzel buluyo ama hangi tip erkek istediysem bana yazmadi etmedi. Annesinin oyle bir sey demesi beni mutlu etmisti cunku begeniyodum oglunu. Bugune kdr oglu aklima bile gelmiyodu iplemiyodum. Ama ne zmn annesi beni sordu merak etti oha dedim bi bakiyim dedim ogluna. Off dedim ne kdr yakisikli. Ama nerde lafta kaldi
Siz kadinlarda az değilsiniz hep uzun boylu erkek seviyonuz 😄😄 5 aydır artık bence bekleme kanka ya. başka birini bul
Yok beklemiyorum dedigim gibi isteseydi eklerdi zaten
Beklemiyorsun ama hep aklında maşallah 5 aydır neler neler hayal etmissindir 😂😂adamın röntgenini çekmişsin ve belliki instasina sürekli bakiyorsun
Yok alakasi yok
Kız adamın instasina girip bakmıyor musun?
Yok 1 kere girdim iste neye benziyo diye daha girmedim. Haber gelmedi ses cikmadi niye girip kendimi kasiyim ki
Ama çocuğunda hep hayal ediyorsun
Knk cok uzattin. tamam evet begendim ettim mutlu oldum ama bu kdr. Yinede sormak istedim. Hayal etsem kac yazar hayal etmesem kac yazar
Neyse iyi aksamlar
TM iyi aksamlar
Yaşlarınız kaç nerede yaşıyorsunuz
Yas ne alaka oturdugum yer ne alaka