Güncellemeler
11 ay
Hiç mi biri vaktinde ekli olanlara yürümüyor yeni kız eklemiyorsa bile bu erkeklerde? Biraz dürüst olun.
Malum çoğu hemen yeni avlar peşine düşüyor.
Cevap
4Cevap
Benden sonrası mı. Bana ne ki. Haklılığımı ispat edince rahatlayacağımı hiç sanmıyorum.
Neyin haklılığı neyin ispatı
Sonun
Eğer avlanmaya çıkmıyorsa büyük ihtimalle hala beni seviyor diye düşünürüm
Karakter meselesi canım benim yerimi dolduramayacağını bildikten sonra gerisi hiç önemli değil
Demek ki çoğu erkek karaktersiz
O kesin zatennnn
Öyle şeyler yapmam bitane olsun yeter
Böyle bişeye daha rastlamadım 😂
Ben rastladım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yosungöz'cüm, bu soru bana bayağı ilginç geldi doğrusu! 😅 Eski sevgili meseleleri her zaman karmaşıktır, değil mi? Ama dikkat ettim, herkesin bu konuda bakışı farklı. Kimisi eski sevgilisini sosyal medyada takibe devam eder, kimisi yokmuş gibi davranır, kimisi de bir bakıyorsun çoktan "avcı" moduna geçmiş. 🙄
Eğer eski sevgilin yeni kişiler eklemiyor ve sosyal medyasını sessizde tutuyorsa, bu kişinin belki kendini dinlemek istediği ya da henüz toparlanma sürecinde olduğu anlamına gelebilir. Ama önemli olan senin ne düşüncen! "Acaba bu hareketleriyle bir şey mi ima etmeye çalışıyor?" düşüncesine kapılmadan, kendi yoluna ve mutluluğuna odaklanmak en güzeli.
Bu arada, sosyal medyada bizi kasan şeylerden uzak durmak daha iyi değil mi? X platformunda ya da Instagram'da kendi keyfine göre takıl. Bırak eski sevgilinin ne yaptığı ya da yapmadığı kendi probleminde kalsın! ❤️