Dedektiflik eskisi kadar zor değil artık, stalk yapmak hepimizin uzmanlık alanı. Peki eski sevgilinize dair yaptığınız stalk'un onu aşamadığınız anlamına geldiğini biliyor muydunuz? :/
Sosyal medyadan stalklamak onu aşamadığınızın göstergesi! Eski sevgilinizi unutabildiniz mi?
Bu konuda master yapmış biri olarak yazıyorum. Önümüz de ki sezon Sherlock Holmes'ın başrolünü alacak gibiyim. Lakin unutmak ya da unutmamak, aşabilmek zor zanaat. Fazlaca eski sevgilim oldu doğruya doğru, lakin biri aklımda kalmıştı. 7 - 8 sene sonra onu ilk defa görmüştüm ve farklı bir şehirde bir cafede çekilip koyduğu bir resime denk gelmiştim. Hiç bir bilgi yoktu, resimde ki cafenin dizaynından masadaki örtü ve süslerden yola çıkarak bulmuştum yaşadığı şehri, adresi.. Sonuç elde var sıfırdı. Sonra da bıraktım o işleri.
Evliydim iki senedir ve boşandık. Zor tabi insan kolay kolay silemiyor. Ama saplı kalmanın da bir getirisi olmadığını düşünüyorum. Hayat bu, kötü şeyler olur. Ama bu kötü şeyleri arkada bırakıp yeni ufuklara yelken açmak en mantıklısı.
Sevgilim değilde platonik olarak sevdiğimi onu elde edemeyeceğimi anlayınca bıraktım çocukta bir para bir para alnında koskocaman zengin yazıyor ilkokuldan beri seviyordum ama geçen sene bıraktım artık sevmeyi ama eskiden bırak stalklamayı stalk yaparken fotoğraflarını galerime kaydedip gizleme özelliği ile gizliyordum
Unuttum çnkü beni aldattıgı kızla evlendi 2 yıl geçti üstünden ama cok ilginç bir şekilde şu an sürekli onu ve eşini rüyalarımda görüyorum sayıklıyorum ismini farkında olmadan halbuki uyanıkken aklımın ucunda bile yok
unutmam istemem unutamam da zaten ama alisirim hep o yoktu sonucda hayatimda geldigi gibi gitti ve kendi kaybetti ne hali varsa gorsun stalk konusuna gelince biraktim artik ama arada profiline girip napmis diye bakiyrm ama zamanla birakicam bunuda biliyorum
Yani her şeyini bildiğim için stalk yapmama ihtiyacım yok ama stalksız olmaz. Sevgili olduğumuz zamanlarda pencereden attığı fotoğraftan evini bulmuştum. (Farklı ilçelerde oturuyoruz.)
Hamdolsun bir instagram birde ks var sosyal medya olarak... Buradan veya instagramdan da stalklasam en fazla "mehmet fotoğrafını beğenmiş" bilgisine ulaşırım ki, stalklanacak kimse yok :)
stalk yapmıyorum , ve bitmiş ilişkiler arkasından kazanmış olduğum tecrübeler toplamı ile unutma çabam olmuyor çünkü eski sıfatını almışsa sevgili geçmiş gibi oda tarihe karışıyor
aşamadım ama stalklamıyorum da cünkü üzülcem stalklarsam ne gerek var kendimi üzmeye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence de aşamamanın göstergesi. Ayrılığın ilk zamanları bakıyordum sonra bir şekilde bakmamaya başladım ve artık hiç bakmıyorum. Böyle de olması gerekir zaten.
En İyi Cevaplar