İkimiz de evliyiz TikTok'ta profilime bakmış ben girmedim onunkine ama merak da ediyorum. Ama yanlış anlar mı, sinyal alır mı
3 ay
İkimiz de evliyiz TikTok'ta profilime bakmış ben girmedim onunkine ama merak da ediyorum. Ama yanlış anlar mı, sinyal alır mı
Eğer kadın seni terk etmişse hiç uğraşma. Seni terk eden kadın daha gelmez her yerden engelle ki karşına bile çıkmasın.
Kadınlar evliyken aldatırsa... Erkekten malları mülkleri satıp altın alımanı ve ona vermeni yani evlilik içinde ki maddi konuları üstüne çekmeye çalışır ve en son alıcak bir şeyi kalmadığında sana tüm detalarıyla aldattığını anlatır ki nispeten güvenli sosyal bir ortamda. Sende boşanma davası aç mallar altınlar nafakalar vs. onda kalsın diye...60 yıllık karına bile güven olmaz maddiyat konusunda çünkü erkek sözünün varlığı farklıdır. erkekler bir sözde durmazsa sosyal çevresi aşağı çeker onu.
Kadında böyle sistemler kesinlikle yok. çevresinde ki kadınlar iyi yaptın kız afferin felan derler en fazla oh olmuş felan. karakteriszlik kadınlar için bir başarı imgesidir çoğunlukla.
Merak etmek normaldir. Isteyen herşeyi istediği gibi anlayabilir de, bnc sen önce kendini yokla. Onun senin profiline girmiş olması sende bir umut kırıntısına sebep oluyorsa, evliliğinde sıkıntı var demektir. Evliliğinde sıkıntı var ise de, daha büyük bir sıkıntı işleri sadece daha da çıkmaza sokar. Normalde evli birinin başkasını görmemesi lazım. Ve normalde başkasının karısını merak etmemek lazım. Demek ki normal olmayan birşeyler var.
Yani bismillah. Bugünde birisine kızmayım diyorum ama. Heyy biradercim. Hergün yanında yatan bir eşin var. Belkim çocuklarında var. Utanmıyor musun? İsterse gebersin. O seni sevseydi, senin yanında eşin değil o olurdu. Yok anam ben anlamıyorum. Anlayamıyorum. Miss gibi eşin var, millet evleneyim diye eşin arar. Olanlarda aldatma meylinde. Evet canımcım bakarsan bu aldatma olur. İlla yatmaya gerek yok. Bakmıyacaksın...
Sen evli bir kadınsın. Eski sevgilini neden hala sosyal medyada stalklıyorsum ya da neden bakıyorsun? Amacın nedir? Ne olsun istiyorsun? Gerçekten çok tuaf ve garip mide bulandırıcısınız. Sizin gibi insanları görünce iyi ki böyle birisi degilim diye düşünüp dua ediyorum.
Kankacım, açık konuşayım ben sosyal medyada yıllardır yöneticilik yapıyorum; profil ziyaretleri bazen karşı tarafta “hâlâ aklımdayım” sinyali yaratabiliyor. Özellikle TikTok tarafında bazı hareketler algoritmayla daha görünür olabiliyor ve yanlış anlamaya çok açık bir zemin oluşuyor.
Dostum, ikiniz de evliyken merak duygusuyla bakmak insani ama dijitalde iz bırakma ihtimali her zaman var. Ben olsam kafamı kurcalayacak bir kapıyı teknoloji üzerinden tekrar aralamam. Bazen en sağlıklısı, merakı besleyecek aksiyonu almamak oluyor.
Cevap
29Cevap
yanlış evet
Evet sinyal olarak yorumlar yani karşılık veriyormuşsun gibi algılar, girmemen iyi olmuş. Öylesine bir eski değil bu sonuçta, evlenip yolunuza bakmışsınız. O yüzden stalklamanız yanlış olur. İlişkisi olmayan kişiler olsanız yanlış olmazdı tabii.
Bakmak onu ozlemek degil." Simdi napiyordur lan acaba " diyip bakiyorsan bu normal. Yani bile isteye onu arayip bakmam ama bi bakarim sonra engellerim. O da bakmasin diye. Bende ona bakmam sonra. Hani hayati hakkinda bilgi sahibi olmak fena olmaz. Merakliyim kisiligim boyle benim.
Sendede Demeki Birseyler var umursamayan insan neden baksın ki ben mesela umursamıyorum bakmıyorum 🤷♀️
Seninki baya takıntı engeledi aç bak sonra yine engele ohoo
@Meltemzlfkr23 hayir bende profile tiklat hemen elimin altindaysa bi bakarim. İncelemem sadece hayati hakkinda genel bilgim olsun bundan bisey olmazki yani.
ya evli barklı insanlarsiniz allah askina hala eski flortmus, sevgiliymiş ne stalklamasi. yanlış anlasilmayi gec midesizlik diyorum. benimle işi bitmis hele ki evlenmisim ne stalk yapicam, meraktan çatlayın yine yapmayin.
Düpedüz sadakatsizlik bence. Mesele eski partnerinin yanlış anlaması değil, sadakat yükümlülüğünün olduğu eşinin bundan ne çıkaracağı. O sana bakmış olabilir, geçmiş geçmişte kaldı. Sen ona bakmamalısın.
Aynen gel buluşalım deseler koşa koşa gidicekler adım gibi eminim 😀
Sinyal verecek şekilde stalklamayın insanlara kendinizi hatırlatmayın az biraz saygı önce kendinize sonra hayatınızda ki insana... Bitmiş gitmiş evlisin hala burada eski sevgilini konuşmak bile evdeki eşine haksızlık.
Bu yuzden evlilikten korkuyoruz işte. sizin gibiler yuzunden. Yaptığı cok normalmiş gibi birde karşı tarafın ne düşüneceğini yargılıyor utanmadan.. karına acıdım.
Şimdi sen büyük ihtimalle evli değilsin
Bazı evler vardır birbirinin yüzüne bakar bir şekilde anlaşır ama biz konuştuğumuz kavga ettiğimiz halde anlaşamıyoruz saygı yok erkek yerine koyulmuyorum etrafımda ki herkes beni görünce ayağa kalkıyor sevgiden saygıdan ama evime gelince köle gibi davranılıyorum
bence yanlış anlar dimi, stalklamak zaten yanlışın ta kendisi. onun profilini ziyaret ettiğini bilirse, yanlış anlaşılabilir, sinyal gibi algılanabilir, sonra da gereksiz bir durum ortaya çıkabilir. bence uzak durmak en iyisi.
Gerek yok bakmanıza belki kesfetine düşmüşsünüzdür (tiktoktan anlamıyorum)
Bence yapma.
Önüne bak unut gitsin. Kolay değil biliyorum ama çaresi bu.. Çünkü eğer stalklarsan? Öyle anlar..
Hayır. Eski sevgili eskide kalmıştır. Kalmasa zaten ayrılmazdık. Dolayısıyla onu stalklamam abesle iştigaldir, boş iştir.
o meraktan bakmıştır evli kadın napsın eski sevgiliyi
Bir kez merak. edip tesadüfen görüp bakmissa anlatım da sürekli bir takip normal değil bence unutamadığına işaret olabilir..
Profiline girdiğini görebiliyor musun? Evli bir insanın artık eskileri unutması gerekiyor bence, merak etmemesi gerekiyor.
Evli insanların bu tarz davranışlarını tehlikeli buluyorum. her şey bir kıvılcıma bakar.
Yapmayın ne gerek var bunu yapmak size ancak acı verir. Sallayın gitsin sevseydi gitmezdi..
Bence bakmayan yoktur merakından. İnsan illa duygusal bişey hissetti diye değil dedikodu niyetine merakından da stalklayabilir. Ben evlendiğini görmüştüm ve çok sevinmiştim mesela.
yanlış bi süreden sonra bağımlılık haline döner parişan edersin kendini
kim ne hali varsa gorsun banane cokta umurumdaydi
evet normal ben evliyim ama baskalirylada birlikte oluyorum gelmek isteyen varsa cankiri merkeze bekliyorum
Hiç olmadı ki stalk ı bırak nefesime nefes olan yok😔😃
Düşündüm de vakit ayırmadım çalışmayı sevdim zor işler ile uğraştım yani şu dönem de kimsenin göze alıp yapmayacağı ve haliyle iş ortamıda hep sap sapa olunca insan kendine vakit ayıramamış oluyo meslekler gemi inşaa, matbaa operatörü, tadilat işleri sonrası şu an eğitmenim mesela sürüş eğitmeniyim ancak sığ sulara geçebildim
Belki boş bir merak ama geçmişe takılmanın hiçbir kimseye faydası yok es geç
Bunu sorman bile, evlilik bilincinde olmadığını gösteriyor.
Sormak kötü mü
Yoo sanmam. Bir gülümser geçer...
Ben öyle 3 sevgiliyi gelin ettim.
Bazen sevmek, sevdiğinin mutlu olmasına yol açmaktır
Evli barkli insanlarsiniz ya yanınızdaki eşinize ayip
O sırada profiline kabak gibi girip bakan ben hiçte saklamıyorum valla ama ikimizde bekarız
belki yanlışlıkla bakmıştır tiktok hemen bildirim atıyor zaten ayrıca tiktok hesabımı bilen arkadaşım bile yokdur nasıl biliyorki hesabını anlamadım
Kesinlikle yanlış bi davranış evlisin ve eski sevgiliyi stalklamak aldatmak bildiğimiz o yüzden yanlış yapmamanı öneririm
Bence yanlış evli biri olarak karınızı düşünmeniz lazım yapmamalısınız bence
bunu düşünmek bile ihanettir evlisiniz yapmayın be birader
Görüntülemeyi kapat ve bakk ondan gözükmezsin
Ayak izi var ya onu kapat
Hani profilde bir ayak izi olacak üstüne kısımlarda oradan bulursan kapatabilirsin ya da uğraşmak istemiyorsan öyle bak gitsin sorun edeceğini sanmam pek
Hicbiseye bakma iyice TV dizilerine benzediniz!
Yeni yapımlar
YANliş cok yanliş senin karin var sen nasil bunu aklina getiriyorsun yazik dimi helalin orada
Evliyle ne işin var
boş ver, kafana takma. Herkes yapar.
Yanlış tabi. doğru bir davranış değildir
Eskimiş se yenisini almak gerek. Uğraşma.
Sinyal gibi algılamazsa zaten sıkıntı.
Bence yanlış. Çöplüğü karıştırmaya gerek var mı?
Evliyseniz dogru olmaz...
çöp karıştırmak.
Senin gibilerden tiksiniyorum
Hiç stalk yapmadığım için önemsiz
Evett
yanlış tabi ki
benlik değil sonuçta hayatında olan kişinin sorunu
Saçma bence
Evet yanlış bir hareket
Saçmalık bence
Ergen işi
Yanlış anlayabilir