Her iki cinste de fazlasıyla gördüğüm bir durum bu. Ayrılık sonrası laf sokarak yapılan göndermelerin sebebi nedir sizce?

Kaybetmenin verdiği üzüntü ya da kurtulmuş olmanın verdiği sevinç gibi değişik duygular ama sanki biraz da yüzüne söyleyemediğini arkadan söylemek desek daha doğru.
Cevap
14Cevap
Ben de gönderme yapmıştım ama nafile ise yaramaz birşey.. twitter'da çok karsimiza çıkıyor özellikle
Özgüven düşüklüğü bence çünkü özgüvenim olsaydı daha farklı olurdu
Kıskançlık yüzünden bitti ilişkimiz Instagram canlı yayını yapıyorduk o sırada kız meselesi sordu arkadaş ben Azeri arkadaşı annemle tanıştırdım diyince tabi kıskandı ve bir daha bana yazma dedi
Ben kafaya takmıyorum ama çünkü kız Alevi ve annem alevî gelin istemiyor.. Azeri kız annemi çok sevdi ve benden 1 yaş büyük bile olsa tam aileme göre
@nilayaz kesinlikle kötü birşey
Bu, hadi ateşli bir şekilde tartışıp barışalım anlamına geliyor. Halka ilişkiler okudum ben ordan biliyorum
bunların çoğu da uydurma zaten anlık akla gelen sözler
Kaybetmişliğin beyaz bayrağını sallamak gibi bir şey.
Söylemek isteyip de söyleyemediklerini veya içinde kalanları kusma yöntemi bence..
İnsandan insana değişkenlik göstereceğini düşünmekle beraber benim şahsi görüşüm kuyruk acısıdır:)
Ergenlik belirtisi geliyor bana..
Eline geçse dövebilir. Böylesi daha iyi
Ergenlik
İşsizliğin
Görselde yazan şey😪
Ergenlik belirtisi
ergenlik
Saçmalık
Ergenlil olabilir
Özlemenin
Kulakların çok güzel
Ergenlik belirtisi