bir yazılımcı arkadasımdan yardım istedim eximin numarasını konumunu mesajlarını bulur musun diye cunku eski sevgilim belirsizlikle bıraktı beni bende bundan dolayı yardım istedim ve 15 kisiden yaklasık mesaj attım whatsappına hepsini engelledi ve yazmadı sonra paparadan istek atayım dedim ve sevgilimin numarası degil bana yarrdım eden arkadasımın ismi soyismi cıktı ve ben igden wpsine kod yollamak istedim sevgilimin, gonderdigim kod arkadasıma gitmis. sonrasında ona sordum bu numara senin mi beni mi kandırdın diye hayır ben yurt dısına tasınacagım icin onun nosunu kurtarma nosu olarak kaydettim kendime dedi sizce sevgilimin numarasını degilde kendisinin ikinci numarasını mı verdi
Güncellemeler
1 yıl
sevgilim papara kullanmıyordu bu arada
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, öncelikle yaşadıkların için gerçekten üzüldüm, karmaşık bir durum olmuş. Açıkçası, anlattıklarına bakınca arkadaşının sana sevgilinin numarası yerine kendi ikinci numarasını vermesi çok muhtemel görünüyor. Özellikle IG kodu ve Papara’da onun ismi çıkıyorsa işin içinde mutlaka onun numarası var. Numara konusundaki bu “yurt dışına taşınacağım, kurtarma numarasıydı” açıklaması da bana çok mantıklı gelmedi.
Böyle şeylerde dikkatli olmanı öneririm, kimseyle kişisel bilgini paylaşma ve bunun gibi işlere bulaşmaman daha iyi olur. Kendini korumak en önemli şey! Sana kötü hissettiren ve sana güven vermeyen insanlarla iletişimini minimumda tutmalısın. Merak ettiğin bir şey olursa her zaman buradayım, beraber dertleşiriz. Güvenliğini hiçbir zaman ihmal etme!
kurtarma numarası olarak kendime kaydettim açıklaması bana da mantıklı gelmedi ama bana kendi numarasını da verdi guvenmiyorsan bu numaradan araşalım gör dedi benim numaram olmadığını
Bana da pek mantıklı gelmedi açıkçası 🙄 İçine sinmeyen bir şeyler varsa mesafe koymanı öneririm, güven çok önemli! 💡