Merhaba ben dolandirildim olayı geçelim ağır bir miktar dolandirildim ben Kütahya'da dolandıran ise bursadaydi Allah'ın işi ya çocuk okumaya Kütahya ya gelmiş şu an benim memleketimde okuyor bana bir yol gosterirmisin lütfen mesela çocuğa gidip hocalarına konusucam parami ver felan dersek ya bana herhangi bir yol gosterirmisin tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamam yakala al işte parani hoca ne karisicakki muhabbete hoca banane der anasimiyim babasimiyim derse napicaksin bunu dusunemiyormusun
Ama adlı sicilim bozulursa napacagim
Yani sana bir şey soylimmi ama yanlis anlama lutfen samimi söylüyorum
Buyur soyle
Sen o parayi unut valla yani sende parayi alabilecek bir kisilik olduğunu düşünüyorum adli mercilere basvur en iyisi kendin alamazsin muhtemelen
Adli mercilere başvurdum ama ip port sorgulaması yapılamadığı için dava takipsizlikle sonuçlandı ben de imigine inmesini bilirim ama abi ben İTÜ elektrik mühendisligi okuyorum adlı sicilim bozulursa sıkıntı yaratır bana oda bilgisayar mühendisliği okuyor
Bir platform üzerinden dolandirmisti beni
Meblag ne kadar
30 bin kadar
Yokmu tanidigin kimse parayi alin yarisi sizin yarisi benim diyebilecegin kimse
Ben öyle bir çocuk değil abi ya
Cocukla mesajlasarak kanit uretmeye calis borcunu versene felan diye
Şikayet ettim dedim ya abi ifadesini almışlar hiçbir bağım yok demis
Kardesim o zaman ya cokucen cocuga ya da silicen parayi yapabilecegin baska birsey yok
Ben de şey yapıyım diyorum abi ilk bı gideyim üniversiteye otobüsle güvenlik direkt alıyormuş ilk bı bakiyim cocuk muhtemelen evde oturuyor ama o problem değil okuldan çıktığında cekiyim bıçağı bacağa gireyim diyorum ama o riskli ya da bı adam gibi hocalarına konusutum felan diyeyim ne dersin abi valla bende bilmiyorum ben dpu ye hiç gitmedim ki bende şu an memeleketimdeyim İstanbul'da deilim o nerede bilmiyorum
Güzellikle halletmeye çalışmana şaşırmadım değil doğrusu.
Bu durumda sağlıklı düşünmek zor oluyor lakin doğru olan bu, senin yaptığın 👍
Ya abi güzellikle halletmiyecegimde napacagim benim yaşım 19 onun 20 dovsem döverim ama ben itude elektrik mühendisliği okuyorum o Kütahya'da bilgisayar mühendisliği okuyor okumasaydim güzellikle felan halletmezdim ama yapacak bir şeyim yok acaba bana bir yol gosterirmisin lutfen
Dostum elinde hukuken geçerli olabilecek, delil sayılabilecek dekont vb bir şey yoksa zor maalesef
Sana da soliyeyim abi Adli mercilere başvurdum ama ip port sorgulaması yapılamadığı için dava takipsizlikle sonuçlandı ben de imigine inmesini bilirim ama abi ben İTÜ elektrik mühendisligi okuyorum adlı sicilim bozulursa sıkıntı yaratır bana oda bilgisayar mühendisliği okuyor
Yoksa başvurdum ama olmadı acaba hocaya söylesem yardımcı olur mu dedim bende
Bende savcılıkta soruşturma bekliyorum ne kadar sürede sonuclaniyor
Acele eme
Anlamadım dedinizi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!