İnstagram kapatınca açmak açınca kapatmak istiyorum bana tavsiye verebilir misiniz ne yapmalıyım?

İnstagram kapatınca açmak açınca kapatmak istiyorum bana tavsiye verebilir misiniz ne yapmalıyım?

şimdi ben Instagram hesabımı kapatalı ve 10 gün oldu hatta geçen gün sileceğim diye bununla ilgili soru paylaşımı açtım o soru paylaşımda açtığımda hesabı sildim de 10 gün oldu 20 gün sonra hesap tamamen silinecek, şöyle bir durum yaşıyorum Instagram kullanmak için açtığım zaman kapatmak istiyorum kapattığım zaman açmak istiyorum. İşte yok paylaşım yaparım bir kişi beğeni atar acaba, numarası olmayıp da oradan bir iki tane arada sırada Selam yazdığım kişiler ne yapıyor falan diye düşünüyorum sonra da diyorum ki ya 3 gün önce açıkken de kimse zaten selam sabah vermiyordu boş ver diyorum ama açmama potansiyelim daha fazla sürüyor Ne yapmalıyım?

25 Mayıs 2025 Pazar 21.58

Aç gitsin
boş ver kapatmış iken dönme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Soruyu daha şimdi sordum süper soru 🤩
Güncellemeler
1 yıl
Aslında demek istediğim şey şu yani ben zaten hesabımı 15 Mayıs'ta silmeyi planladım tam 10 gün oldu 10 gündür girmiyorum çoğu zaman aklıma gelmiyor bazen acaba açsam mı diye bir düşünce içerisine giriyorum sonra da aman açarsam yine başa döneceğim tekrar silmek isteyeceğim diyorum ve bu yüzden pek açma taraftarı değilim Ama içimden bir ses sanki açmalısın diyor kısacası bir mücadele veriyorum