babam hattımı arayıp kapattırdı ama tam kapalı değil Şu an nasıl actirabilirim benim de mi aramam gerekiyo ne demem gerekiyo tam olarak 🥹 ve konustugum birini savcılığa vermekle de tehdit ediyo özet cikartip numarasını bulacakmis😀😀 hemen onerilerinizi soyleyiin
Güncellemeler
1 yıl
tam kapalı değil biri beni arayabiliyor ben arayamıyorum mobil verim çalışmıyor ve sms atamıyorum kısıtlı gibi bir şey işte.
tam kapalı değil mi ne deniyo kısıtlı iste birini arayıp sms atamıyorum ama onlar arayabiliyo wp calisiyo falan ama mobil veri de gg arasam actirabilir miyim
ama o arayıp tık tık diye hattı kısıtladı tc söyledi neden kapatmak istediğini dedi numaramın son iki numarasını söyledi iste kendi anne babasının adını dogum yerini soyledi ve bu kadar yani bende yapamaz mıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hattin kapanir babanin ustüneyse
actiramaz miyim iste kendim arayıp falan desem hat benim ama benim üzerime değil desem
Hayir buna kimse inanmaz açtiramassin
e ama adım yazıyor orada bilgileri biliyorum nasıl inanmayacaklar hemde o hattan arıyorum yanii
O zaman bi dene olabilirde
dimi bence de deneyeyim ama kendi hattımdan arayamam sanırım aramalara kapalı ama vodafone'u arayabilir miyim ki denerim olmazsa arkadaştan artıkk
Evet dene ismin bilgilerin vs varsa bi dene tam komple silinmediyse ama
komple silinmedi ya denerim ben gene de bi denemekten zarar gelmez
Aynen zarar gelmez
Kiyamam sana dudislerini buzmus
ya ne diyon swöskqpcm
Sfdhcxxgf
Babana aitse hic bise yapamazsın knk
ama sordukları soruların hepsini cevaplayacak kadar biliyorum denesem bi olmaz mı sence
Hayır illa babanı isterlerler çünkü benim eski hatım annemin üstüneydi en küçük şeyde bile hat sahibini annemi istiyordular
denemek istiyorum 😭🫶🏻
Dene ama bide yapmazlar dediğim gibi
Birsey yapmazlar*
hat üzerine değilse açılmaz
e ama onun verdiği bilgilerin hepsini biliyorum niye açılmıyor
sesin farklı olacak bir erkeğe denet
Nasıl kapandı ya
Bişey yapamaz hat öyle kapanmaz hem
tam kapalı değil mi ne deniyo kısıtlı iste birini arayıp sms atamıyorum ama onlar arayabiliyo wp calisiyo falan ama mobil veri de gg arasam actirabilir miyim
Pek iyi olmuş
senin gibilerinde İnternete erişimi kısıtlansa keşke babe 🤗🫶🏻
Yaşın kaç?
neden sordun ki
Reşitsen hiçbir halt yapamaz
yok resit degilim iste o sorun
ama hayatım umrunda değil bende umrunda değilim amaci ugrasmak resmen yani ne yapsam bilmiyoruum
O zaman el Fatiha
arayıp actiramaz miyim ki bi onerin falan yok mu o savcılık harici o iş kolay da
Maalesef
ama o arayıp tık tık diye hattı kısıtladı tc söyledi neden kapatmak istediğini dedi numaramın son iki numarasını söyledi iste kendi anne babasının adını dogum yerini soyledi ve bu kadar yani bende yapamaz mıyım
İstersen dene ama kız sesi olduğu için farklı biri olduğunu anlarlar
hat benim ama benim üzerime değil derim nolcak ki denemeye değer ama açarlar mı bilmiyorum
Dene bakalım
tamam haberlesiriz seödoaz
Geçmiş olsun
tesekkur ederim bi önerin yok muu