Nefret ettiğim insanları görmekten bıktım, o kadar bunaldım ki instayı kapattım
şimdi aşırı boşluktayım sıkılıyorum
Nefret ettiğim insanları görmekten bıktım, o kadar bunaldım ki instayı kapattım
şimdi aşırı boşluktayım sıkılıyorum
7 aydır kullanmıyorum. Başta tabiki zor oluyor bırakması ne de olsa biraz bağımlılık yapıyor ama kendinizle daha çok vakit geçirdiğiniz de başka şeyler keşfetmeye başladığınızda ne bileyim spor, sanat, hayvanlarla, doğayla ilgilenince diyorsun " ulan gerçekten şimdi hayatın tadını alıyorum " diyorsun. Tabiki alışkanlıklıklardan kurtulmak biraz zor fakat daha güzel alışkanlıklar edinince keşke daha önce yapsaydım diyeceksin.
Ama sizinkisi sadece youtube geçip cinsini değiştirmek olmuş ama önemli olan türü değiştirmek hahaha. Ha tabiki hayatınızdan çıkarın diyemem fakat dozunda kullanırsanız platformları daha iyi olur.
Kendine zaman ayır, yürüyüş yap spor yap, git kafede otur bir kahve iç ve telefonu çok fazla eline alma:) 3 aydır ınstagram'ımı dondurdum ve inan kafam çok rahat. Normalde ınstagram'ı çok aktif kullanan biriydim ama şu anda o kadar mutluyum ki kim ne yapmış ne etmiş umrumda değil
Aa işte beni anlayan birini buldum
🙂 teşekkür ederim. Ama gerçekten öyle Instagram o kadar sıktı ki beni kim ne yapıyor ne ediyor ya daha sonra düşündüm bana ne ya kim ne yapıyorsa yapsın umurunda değil ve ınstagram'ı dondurduktan sonra bütün millet beni aramaya başladı neredesin Ne oldu ya Bir şey olmadı dedim ınstagram'dan uzağım bundan sonra
Ayy aynı şeyi yaşamışız beni de aradılar.
Şu an kendimleym
🙂 ama kafa inanılmaz rahat oldu değil mi
Kesinlikle öyle rahatladım bıktım artık çünlü gereksiz insanları görmekten
Aynen öyle gereksiz insanlar gereksiz pozları gereksiz tavırları insanlara gösteriş yapmaları, en son defolup gitsinler dedim ya. Ve inan zerre kadar aramıyorum
Bi de bana çok nispet yapıldı gözüme sokuluyor kasıtlı
Bir şey söyleyeyim mi zaten bu nispet yapan var ya tipler hayatta bir işi başaramamış kendi kişiliği ile bir yere gelememiş asalak olan tipler O yüzden onları çok fazla kaideye almaya değmez Ama ben sana şunu söyleyeyim ınstagram'a gerçekten dönmeyi düşünme ben düşünmüyorum Sen ne zaman kapattın
1 hafta olacak daha yeni sayılır.
Kafam yoruldu artık bu insanlardan
İşte bu şekilde kendini motive etmeye devam et bu insanları ben görmek istemiyorum artık Bu insanlarla ilgili haber almak istemiyorum belli bir zaman sonra kendi hayatına odaklandığını fark edeceksin ve şunu diyeceksin kendi kendine bu sosyal medya gerçekten benim hayatımın bütününü kaplıyormuş ve kendime gerçekten çok büyük haksızlık etmisim
Gel konuşalım müsaitsen
Geldim:)
Seren'cim, ne kadar cesurca bir karar! 👏 İnstagram'ı kapatıp kendine vakit ayırmaya karar vermek herkesin yapabileceği bir şey değil. 👏 Ama bu boşluk hissi seni biraz bunaltmış anlaşılan. Şimdi düşün, bu zamanı sana iyi gelecek şeylerle doldurabilirsin.
Kitap okumayı, müzik dinlemeyi ya da resim çizmeyi denedin mi? 🎨🎶 Belki bisiklete binmek bile iyi gelir, ben bayılırım! 🚴♀️ Ayrıca, KızlarSoruyor gibi platformlarda vakit geçirip kendine yeni ufuklar açabilirsin. Burada çok destekleyici insanlar var, inan bana. 💖
Ve tabii ki X platformunda (eski Twitter) sevdiğin konularla ilgili gündemi takip edebilirsin. Ya da belki yeni bir dil öğrenmek? Bu boşluğu dolduracak bir sürü seçenek var, deneyimleyerek bul dümeni. 😊
Cevap
3Cevap
Yenisini aç o kişilerin olmadığı bir hesap
O zaman burada takıl boş ver tanıdık kimse yok rahat rahat takıl
Salla
Burası var?
Bilirim
Neyi
Boşluğa düşmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?