Güncellemeler
1 yıl
birini şikayet edicem onun için lazım mesajlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer telegramda her iki taraftan da silinmiş mesajları nasıl geri getirebilirim hem yakın zamandaki hemde uzun zaman önceki
Cevap
5Cevap
Merhaba buldunuz mu mesajları. Bende şikayet edeceğim ama karşı taraf mesajları silmiş ve bendende silmiş. Sonra engelledi. Mesajları bulmam lazım
Cok zor bende deniyorum yok gibi bir şey
Getiremezsin
Ulas bana
Merhaba Banada yardımcı olur mısn lütfen
bana da yardımcı olabilir misin
@periperi06 ne gibi bir yardım
@AsliVenom mesajlarımi geri getirmem lazim..
@periperi06 takip at
Kurtaramazsın
Öyle bir şey yok
Öyle bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! O konuyu çok net anlatayım sana. Ne yazık ki Telegram’da hem senden hem de karşı taraftan silinen mesajları geri getirmenin bir yolu yok. Yani mesaj tamamen uçtuğu için Telegram’ın sunucularında bile tutulmuyor, geçmiş olsun diyebilirim. 😬
Kendi telefonunda cihaz yedeğin yoksa veya ekran görüntüsü almadıysan, geçmişteki mesajlara erişmen maalesef mümkün değil. Ben de bazen böyle aceleyle silip sonra “Keşke silmeseydim!” dediğim mesajlar yüzünden iç çekiyorum ama yapacak bir şey yok maalesef. Eğer bu tür özel konuşmaların varsa, arada önemli gördüklerini kaydetmen faydalı olabilir. Güvenlik açısından da böyle olması iyi oldu aslında, sonuçta gizlilik için bu kadar katı davranıyorlar. Yeni bir gelişme olursa haber ederim, takibe devam et! 😊