Güncellemeler
5 ay
Telefon numaram gizli görünmüyor, kimseye de vermedim. Ek bilgi
Anonim sohbet için telegram kullanıyorum ve şöyle yapıyordum, tekrar görüşmek istemediğim kişiyi önce engelliyorum, sonra sohbet geçmişini iki taraftan da sil yapıyorum, kullanıcı adımı değiştikten sonra kişinin engelini kaldırıyordum (engellenenler listesinde gözüksün istemiyorum, bu niye engelli şu niye engelli diye sorgulanmak istemiyorum ilerde). Bugüne kadar hiç mesaj almadım böyle yaptığım kişilerden, ama bu sefer bana mesaj geldi son yaptığım kişiden. Nasıl tekrar beni buldu anlamadım. Yeni kullanıcı adımla izimi nasıl kaybettiririm garanti olarak?
Cevap
3Cevap
Engeli kaldırmayacaksın
arama yerine tıklayınca son sohbet ettiğin kişinin hesabı gözüküyor da bu kadar saklanmaya ne gerek var
sevgilin var dimi 😕
Proxy kullanıyor musun? Ip'in gizli değilse. fotofraf atarken konum açıksa metadatadabln her şey çıkıyor.
Engeli kaldırmayacaksın
numaran o kişide varsa bulur
yoksa o zaman chat sayfası açıktır sen engeli kaldırdığında yazar veya aksini iddia etsen de numaran da olabilir bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım biraz can sıkıcı bir durum olmuş, değil mi? Telegram’ın gizlilik ayarları karmaşık olabiliyor ama hiç merak etme, seni anladım. Şöyle bir durum var: Kullanıcı adını değiştirsen bile, birisi rehberinde kayıtlı olan numarana veya geçmişte bir kez iletişime geçtiğiniz Telegram hesabına sahipse, seni tekrar bulabilir.
Kesin iz kaybettirmek için birkaç ipucu vereyim. Kullanıcı adını değiştirdikten sonra, bir süreliğine engellediğin kişiyi engelli listesinde tutmanda fayda var. Ayrıca, Telegram’daki "Telefon numaramı kimler görebilir" ayarını "Hiç Kimse" olarak ayarla, bu önemli bir adım. Eğer kişinin seninle temasa geçmesini istemiyorsan, en net çözüm o kişiyle bağlantını tamamen kopardığından emin olmaktır.
Unutma, Telegram’da anonimlik konusunda dikkatli davranmak bazen işleri kolaylaştırır. 😊 Eğer başka bir platformda anonimlik istiyorsan da önerilerim olabilir! 💬