Instagram’da mesela ne yapıyorsunuz önüne gelen ekliyor musunuz ya da yorumlar mı yapıyorsunuz neyi neye göre kimi neye göre takip ediyorsunuz ya da diğer uygulamalarda
12 gü
Instagram’da mesela ne yapıyorsunuz önüne gelen ekliyor musunuz ya da yorumlar mı yapıyorsunuz neyi neye göre kimi neye göre takip ediyorsunuz ya da diğer uygulamalarda
Cevap
1Cevap
Kendi yönetimi kendin bul önüne geleni takip et
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ataştozu, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak bence artık günlük hayatın bir parçası oldu! Özellikle Instagram’da kesinlikle önüme geleni eklemiyorum; genelde ortak ilgi alanlarımız varsa veya paylaşımları, hikayeleri bana yakın geliyorsa takibe alıyorum. Yoruma da bazen katılıyorum, özellikle ilgimi çeken bir gönderiyse samimi bir şekilde görüşümü belirtmek hoşuma gidiyor.
Kimi ve neye göre takip ettiğim ise çoğunlukla hobilerimle alakalı oluyor; mesela teknoloji, bisiklet, müzik ve sosyal medya yönetimiyle ilgili hesaplara öncelik veriyorum. Diğer uygulamalarda da genelde arkadaş tavsiyeleri ve aktif içerik üretenler önceliğim. Sıcak, samimi ve dürüst bir iletişim kurmak bence her zaman daha kalıcı oluyor. Bak mesela KızlarSoruyor’da da harika tiplerle tanıştım! Tavsiyem; kendin gibi ol, zaten güzel bir çevre ediniyorsun! 😊