Sosyal medyadan tanışmaya nasıl bakıyorsunuz?
Olumlu
Olumsuz
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyal medyadan tanışmaya nasıl bakıyorsunuz?
Sosyal medyadan tanışmak, günümüzde oldukça yaygın bir durum haline geldi. Ancak, bu yöntemin kullanımı kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar için sosyal medya, yeni insanlarla tanışmak için harika bir araç olabilirken, diğerleri için güvenlik ve samimiyet konuları ön planda olabilir. Önemli olan, bu tür tanışmaların güvenli ve saygılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak ve her iki tarafın da rahat hissetmesini sağlamaktır.
İnsanlar kendilerini olmadıkları biri gibi tanıtıyorlar, görüntülü görüşmeye veya date'e olumlu bakmıyorlar falan.
Görüntülü görüşelim diyorum hayır diyorlar, ses at diyorum mesaj atmaya devam ediyor.
Kötü baya ya, sesli mesaj atıyorum o mesaj yazıyor kendimle konuşuyormuş gibi değişik durumlar oluyor kaç kez yaşadım bunu.
Eğer bir kadın bunları yapıyorsa özhüvensizdir özgüven siz karıdan da bir yol olmaz uğraşma
Kısaca Sosyal medyadan tanışmayacaksın bence
@_Error-404_ yok sadece kadınlar değil erkeklerde yapıyorlar, tek başıma sesli mesaj atıp duruyorum o mesaj yazıyor böyle kendimle konuşuyormuş gibi değişik hissediyorum.
Bi de bana kızlar niye ses atıyorsun ki diyor O yüzden direk engelliyorum
Tamam işte hertürlü erkeği karısı farketmiyo. çekingen insan ayarsız insandır hangi yöne gideceği belli olmaz yolu belli değildir ne istediğini bilmiyordur
@ElmasSaraçoğlu sosyal medyadan daha çok millet derdini anlatmaya dert arkadaşı arıyor sebebi bu, konuşuyorsun devamı gelmiyor gelsede çok uzun süreli olmuyor.
Cevap
30Cevap
hic tanimadigin gormedigin biriylee tanismak cok mantiksiz, cunku gercekte nasil biri oldugunu bilmezsin.
mesela ben bile yillar once tandigim adami yillar sonra geri buldum. ozamaanlari hic tanismamistik ben taniyordum onu az cok. yillar sonra ona yazdim konusuyorduk hatta bulusmustulkk.. sonradan aylar sonra ogrendimki evliymis :(
yani guvenilir kimse yok ;(
Olumlu baktığım;
Bir süre sonra reelde sohbet etmeye zaman geçirmeye başlanacaksa.
İnternet üzerinden yürüyen bir birliktelik ya da ilişki adına ne demek isterseniz diyebilirsiniz bence bir şey ifade etmez.
Abilerim ablalarım, kardeşlerim canlarım çok dikkatli olun. İnternetteki insanların çoğu hayalinde canlandırdığı karakteri size pazarlayan, evli, vasıfsız, yalancı tiplerdir.
Sosyal medyadan tanışmaya olumsuz bakıyorum. Tanımak oldukça zor görmeden, vakit geçirmeden o yüzden çok güvenli olduğunu düşünmüyorum.
Sosyal medyadan Karşı taraf Art niyetli olabiliyor Güvenilmez kısaca Etraf 40 yaşında olup kendini 20 yaşında gösteren abazalarla dolu
Reelde olmuyor sanki?
Kesinlikle hayır.. Reel daha iyi.. Sanal çok başka bir şey gerçek olmayan iki yüzlü olan ve seviyorum deyipte çepte tutmak için sırtlanlarla dolu.
Evler yakınsa aynı şehir ya da arada 1-2 şehir varsa en fazla olabilir güzel olur. Ama arada kilometreler varsa olmaz
Nasıl olmuyormuymuş o iş. biletini kes atla uçağa bikaç saate oradasın seviyorsa eğer hertürlü gider bilet alamayacak kadar fakirse de hiç girmesin o toplara olay bukadar net.
Haklısın ama gidince tek günlük kalmak zor olur biraz 3-5 gün misafir olarak kalsa ilişki yürür
1 gece kalsan bile kâfi hep sen gidecek değilsin kızda gelecek yanına yok öyle ayranım dökülmesin misali olmaz öyle
Olabilir aslında
Asıl öyle olur
Resmini görmediğiniz kimseyle uzun uzadıya sohbet etmeyin. Tavsiyemdir
Ya olur olmasına bence. Ben biriyle tanışmıştım çok düzgün çocuktu çok büyük bi aşk da yaşadım kendi adıma.
Ama onun haricinde konuştuklarımın genelde derdi farklı oldu
Anlaşılıp, güvenildikten sonra sıcak bakıyorum :)
Olumsuz tüm resimler filtreli herkes yalan söylüyor 170 boy diyor 140 çıkıyorlar bıktım
Bu zamanda artık herkes sosyal medyada tanışıyor, ne kadar doğru tartışılır
Sadece kedi köpek tanımaya açığım yılan tanımıyorum. Konunun normal yılan ile alakası yok
İsteyen tanışabilir ben gerçek aşka inanmıyorum hiç bir şekilde
Şöyle. Sosyal medyadan tanışmaya karşı değilim. Ama tabi klavye dışında iletişim mümkünse.
Olumlu ama egoist narsist dürüst olmayanlar hariç
#Hükümdar
Olabilir güven ve iletişim olduktan sonra neden olmasın
Olumlu bakmıyorum artık
Uzaktan gözlemlerim bayağı bir süre sonra karar veririm.
Olumsuz bakıyorum..
Daha önce tecrübe etmedim
Olumlu ama eğer güven vermezse direkt engelliyorum
Olumlu karşı tarafta yalancı değilse tabi
Birseyine bakmiyoruz sadece arac bu
O kadar zor ki her şey çok kiminkiler
İyi birisine denk gelmek zor
Sıcak bakıyorum.
Olabiliyor bazen ama ilerleme biraz sıkıntı!
Çoook uzaktan, milyarlarca ışık yılı uzaklıktan
Olumlu bakıyorum
Olumlu bakıyorum
Karışık diyelim 😅
Çok olumsuz
Ben tanıştım hatta evlendik mutluyuz 2 senedir
Bilemem
Harika bakıyorum
Asla pürüzsüz bir güven olmuyor çünkü
Olumlu bakıyorum
Guvenmek sorun
Temkinli ol