Aile & Toplum Sosyal medyadan nasıl tanışıyorsunuz? Biyakışıklı3 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bunu yapan çok insan Var az buz değil Tanışmıyorum diyenler Yazmasın o yuzdenÇözüm odaklı Gidelim :) Sosyal medyadan nasıl tanışıyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ondan kolay ne var merhaba derse yazarsa cevap veririsin 0 1 Yorumla Biyakışıklı3 +1 yıl Sorun şu ki merhaba diyen yok :)
Edmunds12 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Sosyal medyadan birini bularak tanisamazsin o sana denk gelir tesadüfen olur yani, mesela benim 4 yıllık sanal arkadaşim var Instagram da bi tane postun yorumlarında ilk başta baya tartismistik öyle oldu yani 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Baya bildiğin 0 3 Yorumla Biyakışıklı3 +1 yıl Sen mi yazıyorsun yoksa yazdıklarında cevap verdiklerin oluyomu Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Benim sevgilim var umrumda değil diğerleri Yorumla Biyakışıklı3 +1 yıl Peki siz nasıl tanıştınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ondan kolay ne var merhaba derse yazarsa cevap veririsin
Sorun şu ki merhaba diyen yok :)
Sosyal medyadan birini bularak tanisamazsin o sana denk gelir tesadüfen olur yani, mesela benim 4 yıllık sanal arkadaşim var Instagram da bi tane postun yorumlarında ilk başta baya tartismistik öyle oldu yani
Konuşarak tanışma olur. 😀
Baya bildiğin
Sen mi yazıyorsun yoksa yazdıklarında cevap verdiklerin oluyomu
Benim sevgilim var umrumda değil diğerleri
Peki siz nasıl tanıştınız
Tanışmıuyotkm