Herkes ya tutarsa mantığıyla birçok kişiye mi istek atıyor biraz tuhaf değil mi sizce de?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sosyal medyadan tanışma olayı çok yorucu oluyor. Özellikle ilk evreyi atlamak çok zor. Evde çalışan biri olarak da sosyalleşmek için kullanmak zorunda kalıyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla eskiden sosyal medyadan birileriyle kolay tanışırdım ama şimdi yazışmak bile zorlaştı
Sanırım insanlar artık gerek reelden gerekse sanaldan güvenemediği icin yazmıyor ya da buluşmuyor
00 Yorumla
11 ayBen bir kıza yazmıştım instagramdan. Başta güvenmedi. Sonra buluştuk. Bir süre takıldık ama sevgili olmak istemedim kızla. Tam beğenmedim. Sadece eğlencesine biraz takılıp zaman geçirdik.
02 Yorumla
Soran11 ayÇoğu kadın güven problemi yaşıyor haklı olarak ama belki düzgün bir erkek tanışmak istiyor senle şans vermeliler bence yani
- 11 ay
Güven problemini sadece kadınlar yaşamıyor. Biz de yaşıyoruz. Kadınlar tehlikeli varlıklar. Tahmin edilemez varlıklar. Ne yapacağı belli olmuyor.
Bir ortak payda bulursun. Sohbete başlarsın. Sararsa devamı gelir. Sarmazsa önüne bakarsın.
Gerçek hayattakiyle hemen hemen aynı. Tek fark sosyal medyada önüne daha çok insan çıkması.
01 Yorumla
Soran11 ayYani rastgele yazılmaz mı diyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah be dostum, vallahi bence de biraz tuhaf! Ama sosyal medya öyle bir şey ki, herkesin bir tanışma yöntemi, bir tarzı var. Bir yandan X platformundan (eski Twitter işte 😄) mention atıp sohbet başlatanlar, bir yandan Instagram’da story'e emojili tepkiyle yol bulanlar… Tam bir dijital flört festivali! Ama şu kabul: "Ya tutarsa" mantığı bazen çiğ kaçabiliyor, hem de fazlasıyla.
Bence olay tamamen samimiyetle ilgili. Sırf sıradan bir şans için değil de, gerçekten ortak noktalar var mı diye bakarak tanışmaya çalışmak lazım. Ben mesela KızlarSoruyor'da epey dost edindim. Ortak bir konu bulunca sohbet akıp gidiyor. Bilinçli, saygılı ve samimi bir çaba, sosyal medya tanışmalarını güzel kılar. Taktik değil, samimiyet önemli işte! 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
30Cevap
Burdan tanışmıştık biriyle beni takip ediyordu tabi bilmiyordum, bi gün benim bir yorumumun altına yorum yazdı seni tanıyorum falan diye bende tırstım bı acaba aileden biri mi diye çünkü bir sürü soru sormuş cevaplar yazmıştım neyse kimsiniz beni nerden tanıyorsun falan filan sohbet baya yürüdü, sonra özele gelmesini ve kim olduğunu söylemesini isteyip hesabı kapatacaktim.
Neyse ozele geçtik benimle tanışmak istedi karakterimi çok sevdiğini söyledi oysaki daha yüzümü bile görmemişti.
Ve şu an 4 yıl oldu tanışalı benimle evlenmek istedi niyeti ciddiydi benimde öyle onunla evlenmek yuva kurmak istedim ikimizde istedik, ama bir sorun vardı ben aşiret kızıydım ailem ogrenseydi sevgili yaptığımi hayatımı mahfederdi... Şu an başka biriyle zorla evliyim.
Demem o ki vaktiniz varsa ve kalbinizin seside onay veriyorsa hemen yapın arkadaşlar ben geç kaldım başkaları geç kalmasın..21 Yorumla
Soran11 ayÜzüldüm adınıza gerçekten inşallah mutlu olursunuz. Ama yapın diyince de yapılmıyor ki şans biraz ya
Gizli Üye(25-29)11 ayBen sosyal medyadaki erkeklere pas vermiyorum ekleyenleri de kabul etmiyorum. Bir iki kere denedim onda da çocuğun sorduğu tek şey fotoğrafınız da efekt makyaj var mı oldu artık kızlar ne kadar kandırıyorsa erkekleri korkudan ilk bunu sordu 😧 bende sana kendimi kanıtlama zorunluluğum yok dedim ve engelledim. Kaldı ki fotoğraflarımda efekt dahi yoktu sosyal medyadan biriyle tanışınca kendimi o insana pazarlamışım gibi hissediyorum ben düşünsene adam senin fotoğrafını beğendiği icin seninle olmak istiyor. Tamamen güzelliğinden ötürü eee senden daha güzelleri de hep olacak o zaman o erkeğin gider ötekine de gönlü kayar
68 Yorumla- 11 ay
Sınava iletişimde insanlar sadece belli veriler üzerine iletişim kurduğu için kesinlikle haklısınız sadece yetersiz veri üzerine bir bakış açısı oluyor
Cevap sahibi11 ay@AlmanPrens öyle tabikide o yüzden en güzeli çevrende seni gören tanıyan insanla olmak en azından hal ve tavırlarını bildiği için seninle olur
- 11 ay
Senin emeklerini bilen senin ruhunu kalbini anlayisini bakış açın içindeki o kız çocuğunu görebilen insan
Cevap sahibi11 ay@AlmanPrens kesinlikle seni tanıyarak sevecek ilk görüşte aa güzel kızmış ben buna gidip teklif edeyim şeklinde değil
- 11 ay
Ne alakası var lan. Neyine gelicek başka. Seni tatlı bulmuştur. Her şeyi basite indirgemeyin. Seni tanımaya çalışıyor. İlk bakışta dış görünüşüne bakıyor. Bu kafayla yalnız kalırsın hep.
Cevap sahibi11 ay@Alpha_Rules Merak etme yalnız kalabilecek potansiyelde değilim çevremdeki erkeklere karşı tutumum daha farklı ayriyeten sosyal medyadan erkeklere güvenmiyorum bunun bile bir adabı var sosyal medyadan ekler eklemez yazmasın en azından 1-2 hafta beklesin izlesin biraz kız düşkünü gibi anında yazan erkeklerden hayır görmedim hiç bir zaman bunlar da benim tecrübem demek ki zamanında denemişim olmamış dimi...
- 11 ay
Konu değer vermek … sana değer veren değerli bakan insan … önce karakter eğitimini tamamlamış olmalı ki… içsel mekanizması sevmeye gerçekten değer vermeye imkan versin… doğru insanın Nezaketinden davranış ve sana bakış açısından zaten o Güveni alırsın, ama o kişi fark etmek için de senin de Karakter gelişimini tamamlamış kendine yatırım yapmış olman gerekiyor… güzel güzeli çeker … kendine yatırım kendine odaklanmak sonra doğru kişiyi anlayabilme yetisiyle doğru kararlar vermek önemli…
Sanal dünyada gerçek dünyada da bu karakter eğitim sorun çok fazla var … sanalda iletişim handikapı ek olarak var….
Cevap sahibi11 ay@AlmanPrens çok güzel söylediniz tabikide öyle sen nasıl isen karşına da o tarz insanları çekiyorsun fakat sosyal medyadan birini tanımak bana fazla riskli geliyor en basitinden takip ettiği kişileri görünce soğuma geliyor bana aslında sorun sanal da değil daha çok sosyal medya kullanımı reelde tanışmışımdır ama hesabında bir sürü tanımadığı kız vardır istemem benim görmemem lazım benden önce silmesi lazım görünce ben bir daha ısınamıyorum. Durum bu
Bence tanıdıktan sonra tanışmak önemli. Tanıdığım çok insan oldu hem yüzyüze hem internet üzerinden, internetten insanları tanımak daha zor. Bir abi bana yasal bir süreçte yardımcı olmuştu, biri benim hakkımı korumuştu, bunlar olana kadar adlarını bilmiyordum, kanım ısındıktan sonra insanların adları hafızama geçiyor zaten. d tanışmak tanımaktan daha zor iş bence.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Benim sasirdığım konuşacak konu nasıl buluyorlar. Anı biriktirmedigin biriyle sanal sohbet en fazla nereye gider ki?
20 Yorumla
11 ayBen akışına bırakıyorum. Biri bana "arkadaş olalım mı" gibi cümlelerle bana yaklaşınca o insanlarla konuşmuyorum. Konuşasım da gelmiyor zaten. Bir şekilde denk gelip aramızdaki uyumu yakalarsam ancak tanışırım 🙂
32 Yorumla- 11 ay
Doğal gelişmesi gerekiyor Akışta olması en doğrusu
- 11 ay
@AlmanPrens bence de
Gizli Üye(36-45)11 ayÇoğu öyle yapıyor olmalı daldan dala ama benim gibi garanticiler az da olsa vardır. Kişiyi biraz hakkında fikir sahibi olmadan paylaşım vs ya da yazdığı çizdiği takip ettiği kişilerden ve özellikle fotosunu görmeden her önüne gelene tanışmak için uğraşmak hem zaman kaybi hem işsizlik olmalı. Buna hangi enerji sinerji heves dayanır her seferinde başa dönmeye, bu ağır işsizlik olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay- Olmayacak bir anda ufak bir mesajlaşmaya başlıyor iki taraftan bir taraf mesaj atıyor.
- tanıyorsun konuşma ve iletişim şeklin hoşuna gidiyor.
- sonra atmadım Rill bir iletişime çeviriyorsun yani gerçek bir iletişime çeviriyorsun ve iyice tanışıyorsun.
- O andan itibaren zaten sosyal medyada çıkmış oluyorsun
10 Yorumla
11 ayHiçbir fikrim yok. Asıl soru nasıl güveniyorlar? Ben bir kişiyle tanıştım bir kozla iyi bir arkadaş olduk hatta buluşup kahve içtik ama erkeklere pek güvenemiyorum açıkçası
11 Yorumla
Soran11 ayDoğru diyorsunuz gerçekten sevgi değer vermek isteyen sadık bir ilişki arayan erkekler de var ama onlar da araya kaynıyor maalesef çoğunluk takılmalık arıyor
Resmini beğeniyorsun tanımıyorsun sonra bulusuyorsun güvenirsen. Benim arkadaşım sosyal medyadan tanıştı şimdi bir ikiz erkek çocukları 1 tane de kız çocukları var. Bir tane arkadaşımda sosyal medyadan tanıştı şu an nişanlandı yakında nikahı var ekimde de düğün yapacaklar. Ben mi ömür boyu bekarım.
10 YorumlaKesinlikle çocuk bana yazıyorsa kesin diğerlerine de yazıyor
410 Yorumla- 11 ay
Hep böyle midir
- 11 ay
Oda doğru
- 11 ay
Bide fotoğraftan sadece görüyor gerçekte görmemiş etmemiş
- 11 ay
en doğrusu kadından adım atması aslında her kadından bir adım geldiğinde belki erkek yazabilir ama genelde kadınlar sinyal verirse mantıklı ve sağlıklı oluyor
- 11 ay
Aynen öyle istisnalar var mıdır acaba ama çok azdır geneli büyük çoğunluğu herkese yazan tipler o istisnalarda bilmiyorum belki
- 11 ay
Zaten istisnalarda çok az ben kimseyle konuşmuyorum
11 aySelamın aleyküm bayan. Kave içek mi? https://eksisozluk.com/entry/83414952
00 Yorumla
11 ayTürk kadınlarından kaynaklı bu durum sence beğendiğimize mesaj atıp geri dönüş alsaydık herkese mi yazardık millette el mecbur 100 kişiye yazıyor zaten biriyle oluyor
00 Yorumla
11 ayDaha çok tanışamıyor bence çünkü öyle bişeyki at izi it izine karışmış iyiyi kötüyü ayırt edemiyorsun bazen o yüzden kötüler kazanıp iyiler kaybedebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇok var artık çoğu insan tanışıyo. Sohbet edip konuşuyosun. Bi şekilde kafana yatıyo uygun buluyosun hoşuna gidiyo öyle olunca devam ediyosun. Olmayabiliyor da onları da eliyosun
30 YorumlaTuhaf ve aynen öyle oluyor. O yuzden yabancı istek asla kabul etmiyorum. Gerçekten ilk görüşte hoşlanmamışsam. Bu da sadece bir kere oldu.
10 YorumlaPek bildiğim şeyler değil hem arkadaşları olan bi insan niçin birileriyle tanışsın ki f*ck body için mi?
118 Yorumla- 11 ay
Olur mu olur 😂
- 11 ay
Doğru mu yaş aralığın
- 11 ay
Evli miydin peki sen
- 11 ay
Vuuu pek de atarli ablamız
Ama sen de haklısın
Memesi olan atarli oluyor 😝 - 11 ay
Bak aşağıdaki yorumuma 😂
- 11 ay
Ne olmuş
Kim ölmüş - 11 ay
Yavrum Hasta mısın sen aklında sorun mu var müneccim Boku mu yedim nereden bileyim ben senin özelini sakin ol çocuğum hasta mısın sen sakin ol Bir
- 11 ay
Hadi çocuğum Hadi
- 11 ay
Değişik bir bünyesin sen
Gizli Üye(36-45)11 ayEdebiyatın sayesinde çok beraberliğin birlikte olduğum, tatiller yaptığım yurt dışında onunla yıllarca yaşadığım ve orada da boş durmadigim kadınlar oldu sanal alemden.. bütün iş frekansı tutturmak ve laf kabiliyeti
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
11 ayÖnce konuşuyorlar sonra buluşmalar oluyor sonra doğruysa kötü çıkıyor ya da iyi kimseye güven olmaz kolay kolay bence
10 Yorumla
11 ayÖyle yapanlar çok belirli kolay kolay hiç bir ki onlara bakmaz
20 Yorumlayok hiç tuhaf değil
başka yapılacak bir şey yok. en doğal yolu bu. dikkat çeken ilgi uyandıran devamını hak eder00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
11 ayNe bileyim insanlar da cesarete hayranım özellikle kadınlar bu devirde nasıl güveniyorlar anlam veremiyorum çogunu cidden
00 Yorumla
11 ayDedi naber dedim iyidir dedi ee dedim nee dedi iyidir dedi ne dedin dedi ne dedim kim ne dedi kim ne dedi dedi
00 YorumlaRastgele yazdıkları herhangi biri dönüş yaparsa falan artık herkes hayatında rastgele biri olsun istiyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
11 ayBen de bilmiyorum tanımadığım insanları takip bile etmiyorum sanırım bu yüzden tanışamıyorum kimseyle amaaan sarmıyor
00 Yorumla Biraz öyle kim kime denk gelirse olayı var doğru helede çapkınsa saldırgansa birden fazla kişiyle çıkıyor
00 Yorumla
11 ayKimse güvenmeye değmez aklı olan kimseyle tanışmamalı.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
11 ayHiç denemediğimden olsa gerek, bana da tuhaf geliyor.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Uzak durmak lazım… en temizi… ilişmeyeceksin kimselere…
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 326 cevap paylaştı.
11 ayMemen çok güzelmiş yavrum diyorum ilk. Öyle başlıyor işte tanışma 😝
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı.
11 ayİstek atanda var bir gönderiye yapılan yoruma gelen cevap ilede tanışanlar oluyor
00 Yorumla
11 ayÇoğu gönül eğlendiriyor. Zamanlarını ziyan ediyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÖyle bir olay yok. Beğendikleri kişileri ekliyorlar storylerine cevap atıyorlar karşı tarafta beğendiyse dönüş yapıyor sonra zaten bi şekilde bağ kurup tanışıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen ordan bulduğumla evlendim bile insanlar böyle gariplikler yapabiliyorlar. Sonu mu hüsran 😒
10 Yorumla
11 ayBen bir erkeğe istek attığımda başka birini stalk etmek için falan istek atıyorum o erkek de bana istek atıyor bekliyor ki ona yazayım. He paşam he işim gücüm yok sana yazacam heeee.
19 Yorumla- 11 ay
Başka birini stalklamak için neden ona istek atıyorsun peki? Bilmediğimden soruyorum.
- 11 ay
Stalklamak istediğim kişinin yedi düvelini stalklıyorum. Üni arkadaşları, halası, yengesi, dayısı, kuzeni , karısı , kocası...
- 11 ay
Yorucu değil mi? Yoksa heyecan faktörü gerekli yakıtı veriyor mu?
- 11 ay
Durduramıyorum öyle bir girdap
- 11 ay
Bak işte bunu anlarım. Ben de araştırma yaparken rabbit hole dedikleri o girdapa düşüp araştırdıkça araştırıyorum.
- 11 ay
Evet tam olarak bu. Anasi babası kuzeni...
- 11 ay
Random adam da sanıyor ki ona vuruldum istek attım. Çok bekletirse isteğimi geri çekiyorum k. çı kalkmasın diye. :D
- 11 ay
Sonra buraya gelip 'İstek attı bekletince geri çekti ne anlama geliyor sizce' yazıyorlar.
- 11 ay
Cevabı soruda gizli :) Kapısında bekliyormuş gibi olmasın diye. Bazen unuttuklarım da oluyo ama. Çok kendimi verdiğim bir stalk oluyor ya da. O zaman çekmiyorum
Fotografdan story postdan begenip istek atıyorlar anonim hesaba hiçkimse yazmaz
30 Yorumla
11 ayYani kafa falan uyuşuyor konuşma sarıyor sonra dm geçiliyor
20 YorumlaHayret edilesi durum. Banada tuhaf geliyor. Ve evleniyolarda..
29 Yorumla- 11 ay
@inciaura Bak yorumuna bile sosyal medyadan evlenen birisi gelmiş 😄
- 11 ay
Sanal topraktan çiçek açar mı?
- 11 ay
@KarizmaGenç1 cidden haa 😂
Ben uygulama deniyorum genelde ama cogunlukla burdan tanisiyorum hatta ben ksden 1 kere evlendim bile ama bosandik
11 Yorumla- 11 ay
Vay reis geçmiş olsun nasıl oldu
Gizli Üye(18-24)11 ayay dimi ya bana sosyal medyadan tanismak sahte geliyor hayatimin askiyla baska sekikde tanismak isterdim sosyal medyadan degil🙄
20 Yorumla
11 ayAga profilde BMW önünde bi fotoğrafın varsa otomatik damlıyor karılar.
00 Yorumla
11 ayYani şanslarını deniyorlar ne diyelim tercih ahaha
10 YorumlaValla nasip kısmet milletteki şans
10 Yorumla
11 ayBencede tuhaf çok tuhaf hatta
10 YorumlaÇok garip bence
10 Yorumla
11 aySeam, aleykümselam
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Konuşarak tanışır sosyal medyada
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı. Her şey bir merhaba ile başlıyor 😂
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
11 ayBende bunu hep merak etmişimdir.
00 Yorumla bilmem selam desek engelliyorlar 🙈
00 Yorumlaişe yarıyorsa ben de yapım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet öyle sen yapmıyon mu
13 Yorumla
Soran11 ayİşte nasıl tanışılıyor onu soruyorum bilmiyorum ki 😂
Cevap sahibi11 ayİstek at mesaj at işte sürekli, hangisi geri dönerse nazikçe yaz mesajını tanımaya çalış
Soran11 ayDönen olur mu sizce abazalar yüzünden dönmezler diye yorumlar var da ama ben gerçekten değer verip seveceğim bir ilişki istiyorum napacağımı şaşırdım teşekkürler
Gizli Üye(18-24)11 ayBen genelde yanlışlıkla tanışıyorum
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBütün heryer ayni realde masum değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen uygulamada yabancılarla konuşuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayMerhaba diyerek oluyor
01 Yorumla
11 ayTanisiliyoe iste
20 Yorumla
11 ayGüvenmemek lazım
20 YorumlaMeşajla