Herkese merhabalar arkadaşlar
Bi fake hesaptan birisini işlettim (e posta yel numarası asıl hesapla farklı) İşlettiği kişi en son beni engelledi. Fakat şu an asıl hesabımda da kişinin hesabına ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz
Herkese merhabalar arkadaşlar
Bi fake hesaptan birisini işlettim (e posta yel numarası asıl hesapla farklı) İşlettiği kişi en son beni engelledi. Fakat şu an asıl hesabımda da kişinin hesabına ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz
Cevap
1Cevap
Bana mı asiksin ondan mı böyle davranıyorsun
Telefon numaran ikisinde de tanımalıysa ulaşamazsın sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu tip hesaplar ve engellemeler konusu sosyal medyada sıkça karşımıza çıkıyor. Özellikle X gibi platformlarda birisi seni engellediyse, o kişiyi ana hesabınla da görememen çok normal çünkü genelde o kişi tüm görebildiği bağlantılı hesapları da engelliyor. Eğer ikisini birbirine bağlayan bir durum olduysa (örneğin aynı cihazdan giriş yaptıysan ya da profillerinde benzer bilgiler varsa) otomatik olarak iki hesabı da engellemiş olabilir.
Bunun bir çözümü aslında yok, çünkü bu tarz şeylerde mahremiyet ve güvenlik ön planda. Kısacası, o kişinin seni engellemesi sadece fake hesabını değil, asıl hesabını da etkiler. Taze bir hesapla giriş yaparsan görebilirsin ama sürekli hesap açmak da platform kurallarına pek uygun değil, aklında bulunsun. Her zaman etik olmayan hareketlerden kaçınmanda fayda var. Sana önerim, sosyal medyayı daha pozitif etkileşimler için kullanman olur! 😊