İnternet & Teknoloji Fake hesap nasıl anlaşılır? İsimyokkks Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gecenlerde bir kizla yazistim ve yapmam gereken birsey yaptim hic yapmadim ve hesabin fake oldugunu dusunuyorum. nasil anlarim Güncellemeler+1 yıl Ve sadece bir hesabi yok facebook, snapchat , instagram Fake hesap nasıl anlaşılır? Cevapla Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Eğer hiç fotoğrafı yoksa ya da ünlü birinden foto alıyorsa 0 1 Yorumla İsimyokkks +1 yıl Yok foto var unluyede benzemiyor
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Belki fake değildir 0 13 Yorumla İsimyokkks +1 yıl Ama cok endiseliyim zaten bir onceki sorumdan anlarsin Yorumla tugce082000 +1 yıl Yaaa fake derken niye şüphelendin Yorumla İsimyokkks +1 yıl Fotograflardan ve bir kiz neden tanimadigi birinden her konusmada nude isterki ben zaten 2 gun tek attim ilk kez yaptim ve pisman oldum Şu an cok endiseliyim yani dava falan acarmi diye ya da birsey olur mu Yorumla tugce082000 +1 yıl Her konuşmada nude mu istedi Yorumla İsimyokkks +1 yıl Ya evet yani ilk bir kac saat oyle degildi ama sonra surekli Yorumla İsimyokkks +1 yıl Karsilikli yapalimmi dedi bende iste dalginlik attim sonra aklim basima geldi Yorumla tugce082000 +1 yıl Bir iki kere neyse de sürekli istemesi çok sıkıcı bıktırır hiç sevmem böyle tipleri Yorumla İsimyokkks +1 yıl İste o yuzden fake saniyorum Yorumla İsimyokkks +1 yıl He bu arada birsey olur mu ya butun fotolari mesajlari sildim falan dava falan acabilirmi ya da ne yapabilir kaydettiyse ama bana kaydetmedim dedi Yorumla tugce082000 +1 yıl Niye açsın ki zaten onun elinde fotonu tutması suç Yorumla İsimyokkks +1 yıl İste ne bilim tutmasa bisey olur mu Yorumla tugce082000 +1 yıl Korkma bence bende korktum ama bir şey olmadı Yorumla İsimyokkks +1 yıl İste riske atmak istemiyorum sende benim gibimi oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer hiç fotoğrafı yoksa ya da ünlü birinden foto alıyorsa
Yok foto var unluyede benzemiyor
Belki fake değildir
Ama cok endiseliyim zaten bir onceki sorumdan anlarsin
Yaaa fake derken niye şüphelendin
Fotograflardan ve bir kiz neden tanimadigi birinden her konusmada nude isterki ben zaten 2 gun tek attim ilk kez yaptim ve pisman oldum Şu an cok endiseliyim yani dava falan acarmi diye ya da birsey olur mu
Her konuşmada nude mu istedi
Ya evet yani ilk bir kac saat oyle degildi ama sonra surekli
Karsilikli yapalimmi dedi bende iste dalginlik attim sonra aklim basima geldi
Bir iki kere neyse de sürekli istemesi çok sıkıcı bıktırır hiç sevmem böyle tipleri
İste o yuzden fake saniyorum
He bu arada birsey olur mu ya butun fotolari mesajlari sildim falan dava falan acabilirmi ya da ne yapabilir kaydettiyse ama bana kaydetmedim dedi
Niye açsın ki zaten onun elinde fotonu tutması suç
İste ne bilim tutmasa bisey olur mu
Korkma bence bende korktum ama bir şey olmadı
İste riske atmak istemiyorum sende benim gibimi oldu