İnternet & Teknoloji Faka hesap nasıl anlaşılır? Obseesiffff Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 500 tane fotosu olan biri nasıl fake olabiliyor?O fotoları nereden buluyor anlamıyorum Faka hesap nasıl anlaşılır? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
izmirlisaglikci Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Begenenlerine bak veya takip ettikleri/edenlerine bak. Gonderilerde hic yorum almis mi cevresindenHiç etikenlendigi fotograg olmus muVeya kendisi etikletliyor mu hic 1 2 Yorumla Obseesiffff +1 yıl Etiketliyor yorum lar var bana boynunu attı o kişinin Yorumla Obseesiffff +1 yıl Evet takipçileri gerçekçi Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Baska hesabin kopyası gibi düşün o paylaştıkça kendiside paylaşıyor 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yuh 500 fotosu var ve fake 🤢 1 1 Yorumla Obseesiffff +1 yıl Bana boynunu bile etti o kişinin Yorumla
delirmedimhala Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Faka basmış. Yakalamışsınız onu hanımefendi. 1 5 Yorumla Obseesiffff +1 yıl 😂😂 yakaladım da öğrenmek istiyorum nasıl buluyor okadar fotoyu boynunu nasıl attı o kişinin Yorumla delirmedimhala +1 yıl Bilmiyorum hanfendi kendisi hacker olabilir. Yorumla Obseesiffff +1 yıl Benim telefonuma sızabilir mi Yorumla Obseesiffff +1 yıl Gerçek orjinal. instamdan konuşmuştum Yorumla delirmedimhala +1 yıl sızabilir hanımefendi. Yorumla
Haramda_huzur_arama Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl anlaşılmaz 1 7 Yorumla Obseesiffff +1 yıl Nasıl buluyorlar peki o kadar fotoyu Yorumla Haramda_huzur_arama +1 yıl arayan buluyor netten Yorumla Obseesiffff +1 yıl Ama boynunu bana attı Yorumla Haramda_huzur_arama +1 yıl bulmuştur boyun resmi Yorumla Obseesiffff +1 yıl Ama o kişinin Yorumla Obseesiffff +1 yıl Birde 1000 tane var her halde fotosu benim gormedigim Yorumla Haramda_huzur_arama +1 yıl boş ver bunu çok önemseme Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Anlaşılmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Begenenlerine bak veya takip ettikleri/edenlerine bak.
Gonderilerde hic yorum almis mi cevresinden
Hiç etikenlendigi fotograg olmus mu
Veya kendisi etikletliyor mu hic
Etiketliyor yorum lar var bana boynunu attı o kişinin
Evet takipçileri gerçekçi
Baska hesabin kopyası gibi düşün o paylaştıkça kendiside paylaşıyor
Yuh 500 fotosu var ve fake 🤢
Bana boynunu bile etti o kişinin
Faka basmış. Yakalamışsınız onu hanımefendi.
😂😂 yakaladım da öğrenmek istiyorum nasıl buluyor okadar fotoyu boynunu nasıl attı o kişinin
Bilmiyorum hanfendi kendisi hacker olabilir.
Benim telefonuma sızabilir mi
Gerçek orjinal. instamdan konuşmuştum
sızabilir hanımefendi.
Siz kadınlar daha iyi bilmeniz lazım
anlaşılmaz
Nasıl buluyorlar peki o kadar fotoyu
arayan buluyor netten
Ama boynunu bana attı
bulmuştur boyun resmi
Ama o kişinin
Birde 1000 tane var her halde fotosu benim gormedigim
boş ver bunu çok önemseme