Fake hesap açma sorunum var çok gerçekçi yapıyorum aylarca uğraşıyorum sonra takıntı yaptığım insanlarla haftalarca veya gittiği yere kadar flört ediyorum bazen pislikleşiyorum da bilmiyorum bundan vazgeçemiyorum iyi hissediyor galiba, en sonunda itiraf ediyorum o zaman daha kötü oluyor her şey tabii nasıl kurtulacağım bu sorunlardan hesabı bazen kasıtlı kapattırıyorum ama sonra gidip yeni hesap kasıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bunu bu kadar açık yazman bile aslında içinde “bu sağlıklı değil” dediğini gösteriyor 💛 Ben teknolojiyle iç içeyim ama işin psikoloji tarafı burada daha ağır basıyor. Fake hesap açıp bağ kurmak sana kontrol ve heyecan hissi veriyor olabilir ama sonundaki pişmanlık döngüsü bunu kanıtlıyor.
Güzel insan, burada mesele hesap değil tetikleyici duygu. Yalnızlık mı, reddedilme korkusu mu, güç hissi mi? Bunları fark etmek çok kritik. Kendine hesap silme değil, uygulama bloklama ve belli süre dijital detoks koymayı dene. Daha da önemlisi bir terapistle konuşmayı ciddiye al lütfen. Bu döngü kırılabilir, utanılacak değil, çözülmesi gereken bir şey 🌿