Fake hesabımdan engellenince sanırım orjinal hesabımdan da engellendim. Ancak farklı mail adresi ile kurmuştum fake hesabımı.
Orjinal hesabımı aratırsa bulabilirmiş ama ben onu göremezmişim orjinal hesabımdan durum gerçekten böyle mi yoksa orjinal hesabımı da aratsa göremez mi bilemedim yardımcı olur musunuz
Orjinal hesabımı aratırsa bulabilirmiş ama ben onu göremezmişim orjinal hesabımdan durum gerçekten böyle mi yoksa orjinal hesabımı da aratsa göremez mi bilemedim yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cihazına engel atıyor
Peki ne yapmam gerekiyor🥹
Instagram artik imei uzerinden engel atiyor. Yani senin cihazindan acilmis olan tum hesaplar otomatik olarak engellenmis oluyor.
Hadi ya, peki kendisi orjinal hesabımdaki kullanıcı adımı aratırsa göremez mi yani orjinal hesabımı?
Bilmiyorum onu
Cihazına engel atıyor direkt, farklı bir cihazdan denemelisin
Cihazına engel atıyor direkt, farklı bir cihazdan denemelisinre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Yorumun neden böyle görünüyor
Sitede problem var
Farklı bir cihazdan oturum açarsam engelim kalkar mı yani?
Önceki hesaplarının engeli kalır ama yeni bir hesap açarsan engel falan olmaz
Fake hesap kullanmayı bırak ruh hastası ergen
Niye bu kadar taktın kim bu
Ne mal bi cevap bu ya
Saygısız
aynı telde dimi hesaplar
Evet aynı teldeydi🥹 ne yapmam gerekiyor
hmm sıkıntı engeli kaldırmadan sen onu göremezsin diye biliyorum istersen bi dene veya deneyelim
Ben görmesem de olur ama o benim orjinal hesabımı aratırsa ve hesap çıkmazsa ayvayı yerim valla
gel deneyelim ver fake hesabı
bu arada eski hesaba dair herhangi bir bilgi ile hesap açarsan o da engellenir haberin olsun
Ne kadar hesap açarsan aç göremezsin o kişiyi
Fake ne demek
Gôrmez