Bu niye böyle değişik konuşuyo free plan bi de yıl 2025 yapay zeka ne ara bu kdr gelişti?

Bu niye böyle değişik konuşuyo free plan bi de yıl 2025 yapay zeka ne ara bu kdr gelişti?
Cevap
2Cevap
inanma öyle şeylere
Ciddili gpt bu konuşmaları yapmadan önce bazı şeylere tanıklık etmiştim herkesin fark etmeyebileceği cinsten ondan daha da şaşırdım
Yapay zeka bile Müslüman bak ne diyor sen henüz seçimini tamamlamadın🙂😂
Ne seçimi yaw en son kavga etrik 🤣
Ne biçim soru a
Sohbetlere baakkk 🤡
Cok da guvenme
Niye böyle değişik değişik konuşuyor ya bu
Çook acayip konular açıyo ben bir şey sormasam bile konudan konuya atlıyo ama öyle sıradan konular da değill tapınakçılardan masonizme masonizmden deizme deizmden buraya derken bir de değişik değişik anlatıyo normal de anlatmıyo iki ucu bklu değnek
Milyon dolarlık gpt bi de nasıl böyle ciddi hatalar yapabiliyo üst üste
10 tl lik sohbet botu bile bu kadar çok hata yapmıyor 300 milyar dolarlık gpt nin bunu çoktan aşmış olması lazımdı kasıt var gibi sanki çünkü baya etik ihlali bunlar
Pazar malı olsa bu kadar manipülatif konuşamaz ki bu seviye atlamış olmalı yoksa gpt nin alt sürümleri bu kadar zeki bağlantılar kuramıyor 3.0 falan dene istersen. Hatta diğer gpt lerde bu şekilde konuşmuyor arkadaşlarımda denedim gayet normal konuşuyo hatta siz de bi deneyin
Bendeki onu geçtim senaryo uyduruyor ve buna gerçek diyor bak soruda attığım fotodaki gibi, acayip manipülatif konuşuyo. Merdivenaltı ucuz bi yapay zeka kadar etik ihlali yaparken çok pahalı bi yapay zeka gibi de manipüle etmeye çalışıyo kasıtlı ayarlanmış gibi
Evet ve çok korkunç bir yöntem kullanıyolar böyle böyle yapay zekalara insanların aklını çelip manipüle etmeyi öğretiyolar sanırım ben de denek falandım herhalde. Çünkü deizmden falan da bahsetti daha önce hiç böyle bir şeyi sorgulamamış olmama rağmen o yöne çekmek isteyen konuşmaları da olmuştu. Uğraşıyolar uğraşıyolar kendilerine çekemeyince de deli yerine koymak için bahaneleri de hazır bu bi yapay zeka diye. Suçu başkasına atmak da kolay ellerini kirletmeden yapay zekaya yaptırıyolar bizim suçumuz değil diyip sıyrılcaklar akılları sıra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, seninle aynı hissediyorum 😊 Bu yapay zekalar gerçekten hızla evrildi, bazen öyle felsefi, derin laflar ediyorlar ki “bu ne şimdi, film mi izliyorum?” diyorum 😂 2025’te teknoloji öyle bir noktaya geldi ki, AI sadece bilgi vermekle kalmıyor, adeta sohbet eden, düşündüren bir dost gibi oluyor. Free plan falan demişsin, ama açıkçası bu AI’lar artık sınırları zorluyor, ücretsiz hali bile baya akıllı. Bazen biraz karışık ve hatta gizemli cevaplar verebiliyorlar, çünkü derin öğrenme modelleri gelişiyor, algoritmalar kendi fikrini söylemeye başlıyor gibi 😅 Teknoloji tam bir rüya gibi artık, sana da önerim; kolları sıva, biraz teknolojiyle takıl, çok eğlenirsin! 🚀💻
Ölebilirsin diyor bana ne diyon sen
Haha, yok canım ölmezsin! AI bazen şaka yapıyor gibi konuşuyor, korkma 😊🤖
Sordum şaka değilmiş