Birinden çok ama çok hoşlanıyorum kalbim yerinden çıkacak neredeyse şimdi yine gordum kalp krizi geçiriyorum sanki. Evli olmam disinda bir sorun yok. Aramızda hiçbir şey yok. Ben kendi kendime hoslaniyorum duygularima engel olamıyorum sadece karşımda dursun o beni görmesin ama ben saatlerce ona bakayım yüzünu doya doya göreyim istiyorum. Bir yandan da kendimi çok kötü hissediyorum evliyim çünku yaşı da benden 12 yaş büyük ve bekar. Neden hoşlandığımi çözemedim o beni hiç tanımıyor zaten aramızda bir kelimelik bir konuşma bile geçmedi. Şimdi hakaret falan yazacak olanlqr olabilir boşuna hakaret etmeyin başınıza gelir ben çok hassastım böyle konularda. Eşini aldatmış şarkıcıları bile dinlemiyordum sırf bu yüzden. Ben aldatmadim aldatmayacagim da ama kalp işte hep onun yuzunden oluyor bu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fazla kınama derler başına gelir
Olabilir hayat bu
Nerde bu adam yani sık sık görmek zorunda kaliyormusun
Karşı binamda :(
Yeni mi tasimdi
Eşinle aran yok mu ilgi göstermiyor muki
İki yıl önce taşındı. Eşim evet ilgi göstermiyordu ben hoşlanmaya başlamadan önceye kadar nedense bir ilgi patlaması yaşıyor o da
Olabildiğince uzak dur ne diyeyim
Bu yaştan sonra heyecana gerek yok
Hiç konuşmadınsa yüzünü beğendin
Yakışıklı da değil işin ilginc tarafı bilmiyorum ki nedense hayranlık uyandırıyor bu hangi yönüyle oluyor bilmiyorum çünkü hiç tanımıyorum
Peki farkında olmadan eskiden beri kafanda
Bir şablon vardı soyke sevgilim olsun böyle olsun diye o denk geldi
Esnle görücü usulü ile mi evlendin
Eşime deli gibi aşık olarak evlendim. Adam hiç bir şablona uymuyor yakışıklı değil hatta çirkin bile sayılır ben de ona şaşırıyorum ama beni ona çeken biseyler var çözemedigim
Gençliğini yasamadigin şeyleri hatırlatıyor
Esin sen yaşlar kaç
Ben 30 eşim 34 o adam 42-43 öyle bir sey
Belki çok yaş farkı varsa sen küçükken evlendi ise o günlere dönme cabasida olur
Evet 22 yaşında evlendim ben o da olabilir
Eşini sevmiyorsun ki başkasına kayıyor gönlün en iyisi ayril
Eşim konusunda da kafam çok karışık haklısın sevmiyorum diyemem ama onsuz bir hayat da dusunemem aramız hiç iyi değil ama onsuz yaşamak istemiyorum
Sende kendimi gördüm biraz 😊erken evlenmenin zararlari
Yazık yapma be boş bir heves emin ol zamanla geçecek kocana ailene yazık
Hayır hiç bişey yapmam zaten uzaktan hoşlanıyorum vicdan azabı çekiyorum. Ona belli etmiyorum zaten kendi kendime ama iç hesaplaşma ve çaresizlik hissi üzüyor
İşte şu an bile büyük konuşuyorsun asla bir şey yapmam diyerek boş ver unut gitsin emin ol değmez eğer böyle devam edersen bir bakmışsın kendini onun yatağında kocanı aldatırken bulmuşsun
Yatmalı kalkmalı bişey aklıma gelmiyor ki sadece hayranı olduğum ünlü birinin posterine baksr gibi bakmak istiyorum izlemek istiyorum
İşte bu düşünce zamanla canını sıkacak ona açılmak isteyeceksin gizlice eğer o da onay verirse kaçamaklar başlayacak
Buna cesaret edemem çünkü onun benim hakkımda kötü şeyler düşünmesini istemem ona karşı basit biri olmak istemem beni sevsin istiyorum ama ne bileyim tarif edemiyorum. Beni sevsin ben onu seveyim ama sevgili olmayalım konuşmayalım ama hissedelim uzaktan bana sadece gülümsesin. Vs böyle slk slk seyler
9zelden yazabilir misin
Anonim kalmak istiyorum bu konu hakkında utanıyorum çünkü
Söylediğin sence de saçma değil mi o seni sevsin sen onu sev ancak Ne bulursun Ne görüşürsün birbirinizi sevin böyle zaten ilişkiler yürümez
Utanılacak bir şey yok gel 9zele
İlişki olmasın zaten uzaktan bakisma evresi vardır ya kimse açılmaz öyle bişey istiyorum. Sevgili olmak falan çok sıkıcı boğucu heyecansız seyler
Bak gel 9zele konuşalım sıkıntı yok daha rahat olur
Eğer karşındaki erkek senin ondan hoşlandığını öğrenirse sadece uzaktan sevmeyi istemez seninle birlikte olmayı ister ve bunu sürekli sana söyler bu konuda baskı uygular senden zor durumda kalırsın
Ya ona evet der buluşur bir şeyler Yaşar kocana aldatırsın ya da hayır der onu kaybedersin
Aynı sokakta oturuyoruz rezillik her türlü zaten
Sen neden özelden yazmıyorsun merak ettim
Uzak durmaya çalış evliliğin biter
Gerk yok cunku
Uzak duruyorum hiç belli etmiyorum zaten beni farketmemistir bazen bakıyor ama öylesinedir sanırım bekâr adam ya baksa bile cinsellik için bakar o yaşta bekâr olmak kolay değil zaten
Peki sana bir şey soracağım diyelim hoşlandığın adam bu durumu öğrendi O da senden hoşlanmaya başladı sana dese gel buluşalım ya da gel evime gider misin buluşur musun diyelim gitmedin buluşmadın o da ayrıldı ne yapacaksın
Kendin söylüyorsun bak o yaştaki adam baksa cinsellik yönden bakar senin ondan hoşlandığını öğrenirse her türlü seninle ilişkiye girmeye çalışır
İşte bilmiyorum ben ona karşı koyabilir miyim emin degilimki ama ayrilirsa peşinden koşmam ya o öyle bir şey yapıp bu yaşta kendini rezil etmez
Şu ana kadar kocandan başka biriyle birlikte oldun mu hiç
Senin yaşın kaç o adamın yaşı kaç peki çocuğun falan var mı
Eğer o da senden hoşlanıyorsa ona karşı koyman çok zor olur
Cvp vermeyeceksen çıkıyorum
Hayır olmadım adam 42-43 ben 30 yaşındayım çocuk var adam da hiç evlenmemis
Kocandan memnun değil misin veya onu sevmiyor musun
Seni tam olarak tatmin etmiyor mu
Duygusal boşlukta birakiyor
Nasıl yani tam olarak ne istiyorsun sen
Peki sanaldan başkasıyla hiç cinsel yönden veya başka bir şekilde konuştun mu kendini öyle hiç tatmin ettin mi
Hayır yapmadım çünkü cinsel değil duygusal bir bosluktayim. İstesem istediğim dakika istediğim kişi ile zaten ilişki yaşayabilirim istediğim bu değil gerçeğini yapabilecekken neden sanaldan yapayım
Nasıl yani istediğim dakikada ilişki yaşayabilirim var mı konuştuğun
Sana şunu soracağım hoşlandığın O adam sana dese gel ilişkiye gireceğiz gider misin doğruyu söyle
Oha ayı derim
Ama sen kendi ağzınla söyledin bana dedin ki o adam bazen bana bakıyor ancak aşk duygusuyla değil büyük ihtimalle cinsel yönden bakıyor şimdi olacakları sana söyleyeyim tahmin yürüteyim eğer o adam senin hoşlandığını öğrenirse O da senden hoşlanırsa konuşmanız başlar belli bir vakitten sonra seninle buluşmak konuşmak hatta cinsel ilişkiye girmek isteyebilir O durumda ne yapacaksın
Konusmam kabul etmem o da öyle bir şey yapmaz yanımdan geçerken kafasını öne egiyor bakmıyor ben de ona öyle öküz hibi bakmıyorum perde arkasından uzaktan bakıyorum bir kez bile ona baktığımi görmedi. Ama bir kaç kez uzaktan yolda anlamsızca durup beni izlediğini farkettim ama yakından öyle bir şey yapmadi o yaştaki ailesi ile yaşayan bir adam böyle bir şeye zaten cesaret edemez. Cinsel olarak baktığını düşünmeme sebep olan şey bu sitedeki insanlardan çıkardığım istatistiklerdir. Herkesin cinsel açlık çektiğini burada gördüm normalde bilmiyorum dış dunyadan tamamen habersizdim yani seviyorum dese inandirabilirdi burada gözüm açıldı belki de cinsel yönden bakmiyordur ama öyle olsa bile cinsel sanırım ben de tribe girdim sitedeki abazalar sayesinde
Sanarim*
Hahaha😂😂😂
Bu uygulama böyle yapacak bir şey yok
Ama yaptığın yanlış boş ver sen evlisin bunun sonucunda çok ileri gidersen kocanı aldatmış olursun
Yanlış biliyorum pratikte bişey yapmıyorum zaten
Ama bunun sonucu öyle olacak bunu sen de gayet iyi biliyorsun
Anladım yaşayıp göreceğiz o zaman
Ben öyle hissediyorum ki sen onunla her şeyi göze almış gibisin
Peki
🙄🙄 şu an yaptığın bana karşı ayıp
Neden ayıp ne yapmışım
Anlamadın mı neyse boş ver �yi geceler
Anladım pinokyo zımparalamaya devam et iyi geceler niyet anlaşılıyor zaten merak etme anlamazdan geliyorum neyse
Yaaa ne diyorsun işte bu yüzden bizim TC kadınları kaybediyor her bookkuu yanlış anlıyorlar Ben sana diyorum ki boş bir heves içerisindesin şu an her insanda olabilecek Duygu yaşıyorsun emin ol zamanla o geçecek gerçek aşk değil bu eğer sen inat edip böyle devam edersen kendini onun yatağında bulursun aileni yıkma Ben sana burada kötü bir şey söylemek istemiyorum veya söylemedim sadece şunu söyledim ben öyle hissediyorum ki sen her şeyi göze almış gibisin sen cevap olarak bana peki diyorsun Ne saçma
Ya yuvarlak şeyler söyleme anlaşılıyor Allah Allah cinselliktir tutturmussun elin başka yerdeyken konuşursan öyle olur bişey demek istemiyorum tek elle yazmak zor olmustir senin icin
He aynen doğru diyorsun
Ben sana diyorum ki boş bir heves içerisindesin ailene yazık etme o kadar tutturmuşum bir cinsellik çünkü konu o aşk değil seninkisi sevgi değil cinsellik bunu kendine bile itiraf edemiyorsun O adam eğer öğrenirse olacakları sana söylüyorum bu işin sonu cinsellik olur beni suçlama ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum
Cinsellik olmadığını söylüyorum sana kaç saattir öyle olsa burada ne isim var sence giderim ona söylerim olur biter aldatmayı kafaya koysam zaten buradan akıl almaya çalışmazdim kafaya koyan yapar düşünmez
Tamam tamam anladım özür dilerim
Ne yaptın cvp verir misin merak ettim konuştun mu
Adamı arzuluyor musun? Adam seni görüyor mu? adamla karşılaşıyor musunuz?
Bence bu yaşadıkların aşk duyguları bu yeni gördüğün kişi kadar kocanı sevseydin ve aynı duyguları hissetseydin başka kişiler için bu gözle bakmazdın diye tahmin ediyorum
Bilmiyorum ki olabilir eşim tarafından çok kırıldım çok psikolojik şiddete uğradım ama yine de eşimi sevmiyorum diyemem kafam karıştı belki de kendimi değerli hissetmek istiyor olabilirim biri bana değer versin sevsin istiyorum belki ben de emin değilim
Ergenliğine geri donmussun
Evet ya kesinlikle döndüm öyle hissediyorum genç hissediyorum gerci 30 yaşındayım yaşlı değilim ama hisler lisede aşık olduğum zamankilerle ayni
Bu hislerine dikkat et. Yoksa bir bakmışsın ki o adamın kucagindasin
Sağol içim rahatladı sayende
Ben olacağı yazdım. Çünkü bu böyledir. Aklımda kalcagina dersin.. sonucu budur
Tamam teşekkür ederim:)
Bence ergenlikle alakası yok aşk duyguları bunlar bu yeni gördüğü kişi kadar kocasını sevseydi ve aynı duyguları hissetseydi başka kişiler için bu gözle bakmazdı diye tahmin ediyorum
tutt bırakma
candan sevmek gibisi olamaz..
Ama evliyim ben :(
sevvv
kaç demedik..
Vicdan azabı çekiyorum eşime karşı
bizim kadar sevmiş olamazsınız..
içimde gram vicdan azabım yokk
Nasıl yani
ewlyken cenneti yaşadık
şimdi dipsiz kuyudayız..
Aldatıyor musun ki