Nolur bana bir şey söyleyin, ölmek üzereyim?

Hayatım çok kötü. Kendimi tanıyamıyorum. Herkesi kırıyorum. Sürekli evdeyim. En ufak şeyler sinir etmeye başladı. Dört duvar arasında kafayı yemek üzereyim. Ailem bir şey yapmıyor, benim bu halimi görmüyorlar. Her şeyden nefret ediyorum. Robot gibiyim. Kendimi gelmek istiyorum. Dışarıya çıkamıyorum. Çıktığım zaman beynim sürekli eve gitmemi söylüyor ve gidiyorum. Çok hızlı sıkılıyorum her şeyden. Kendimden nefret ediyorum. İntihar etmek ya da siktirip gitmek istiyorum. Dayanamıyorum artık. Olmuyor yapamıyorum. İçimde başka biri var. Ona göre yaşamaktan bıktım. Şizofrene bağladım. Evde sinir krizi geçirmekten korkuyorum. Ne yapacağım ben? Çok çaresizim. Allah aşkına ne yapacağım ben? Ölmek istiyorum artık. Bana ölüm çare değil demeyin. Tek çare ölüm benim için. Neredeyse 3 yıldır hayatım çukurda. Biri bana büyü bir şey mi yaptı bilmiyorum ama evimizde bir şey olduğunu düşünüyorum. Odamda bir şey var sanki, odadan çıktığım zaman bir şey oluyor bana. Sürekli odada kalmak istiyorum. Of yetti artık. Yeter.
Nolur bana bir şey söyleyin, ölmek üzereyim?