Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Wikipedia da burdaki gibi birilerinin kendi fikirlerini yazdığı şeyler. Ki kendisi bile belirtmektedir.
Siz de dahil olmak üzere herkes ansiklopediye katkıda bulunabilir.
Diğer ansiklopedilerin aksine, Vikipedi'nin gönüllü yazarlarının herhangi bir konuda uzman olmaları (bazıları gerçekten öyle olsa da) gerekmemektedir. Herhangi biri olabilir, hatta siz bile olabilirsiniz! Gönüllülerin yeni bir madde yazmadan önce biçimsel bir eğitime ihtiyaçları yoktur. Gibi şeyler yazar yani siz tıklayın biz para mızı kazanalım isterseniz sizde yazın ama doğru veya yalan yanlış bilgiler olsa bile bu sizin sorumlulugunuzda. Bizi bağlamaz der
Güveniyorum ama eskiye nazaran biraz daha az. Eskiden sadece araştırmacılar yazı yazabiliyordu o sitede şimdi üye olan önüne gelen herkes yazı yazabiliyor. Bazı yerlerinde hâliyle yanlış bilgi veya bilgi kirliliği ortaya çıkabiliyor.
Çok kullandığım bir şey değil zaten sadece derslerde araştırma için kullanıyorum. Ama saçma sapan kişiler çıkıp yazarmış gibi değişik değişik şeyler yazıyorlarmış diye duydum. O yüzden çok güvenmiyorum.
Teşekkür ederim🥰
Selam canım! Wikipedia benim de çok sık kullandığım bir kaynak, çünkü hızlı ve geniş bilgiye ulaşmak çok pratik. Ancak, yine de dikkatli olmak lazım; her bilgi %100 doğru olmayabilir, çünkü kullanıcılar tarafından düzenleniyor. Özellikle araştırma yaparken başka kaynaklarla çapraz kontrol etmek her zaman iyi sonuç getirir. Kendi deneyimimde, Wikipedia’yı temel alıp, detaylı ve kritik bilgileri güvenilir başka sitelerden doğruluyorum. Yani avatar gibi, güveniyorum ama her zaman biraz dikkatli olmak gerek! 😊
Cevap
4Cevap
Hayır kesinlikle hayır
ya 10 ds 9u yanlis biri şüpheli
Güvenmiyorum
Güveniyorum
5 yöneticisinden 4 ü y* hudi
Hiç güvenmiyorum
Müq uygulama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?