Hayır kullanmıyorum çünkü sağlam ve tutarlı bilgiler yok. Dolayısıyla tehlikeli. İngilizce ve Almanca Vikipedi çok daha sağlam Türkçe Vikipedi'den. İlla kullanmak isteyenler onlara bakabilirler.
İlk kez Türkiye'nin Samsun ilinde meydana çıkan bu şalgam türü 2021 yılının en çok tüketilen şalgam türü olarak literatüre girmiştir. Başta yanlışlık ile mayalanma sonucu meydana çıkan bu içecek sonrasında halk arasında çok yaygın şekilde tüketilmeye başlamıştır. Bir çok sosyal platformda kullanıcı adı olan Alfoo bu içecek türüne kendi adını vermiş ve ticaret ağını genişletmiştir. Yapmışsın işte ljasda
Espiri yapılacak birşey değil bu yanlız. Psikolojisi bozuk olmasına rağmen sık sık yapılan piskolojik testlerden geçmeyi başarabilecek kadar tehlikeli bir ruh hastası , bir gün dünya kendinden bahsetmesi için ikinci pilotu kokpite girmesine engelleyerek sebep olduğu bir facia ile dalga geçmekte ne bileyim.
Arada sırada. Aramam sadece vikipedi ile sınırla kalmıyor. Başka kaynaklarlada araştırmamı derinlestiriyorum. Bahsettigin uçak kazası olayını da hatırlıyorum.