terketmeli miyim ya da sil diyip tepkisini mi beklemeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Biri seninle ciddi bir ilişkiye adım attıysa, duygusal olarak da, eylem olarak da, sadakatiyle de bunu göstermesi gerekir. “Seni seviyorum” deyip sonra hâlâ tanışma uygulamasında gezinen birinin davranışı çelişkidir. Ve bu çelişki, sana değer vermemekle, ya da en azından senin hislerine gereken özeni göstermemekle eşdeğerdir.
Senin yerinde olsam şunu düşünürdüm:
Eğer onun kalbinde bir yerim varsa, neden başka seçenekler arıyor?
Eğer başka seçeneklere açık kalmak istiyorsa, neden benimle ciddileşmeye çalıştı?
Ve en önemlisi: ben neden, ikinci plana atılmaya razı olayım?
Sana zarar vermeyen bir şeyi kontrol etmeye çalışmıyorsun. Aksine, duygusal güvenliğini korumaya çalışıyorsun. Bu sağlıklı. Çünkü şu anda senin kendine karşı en büyük sorumluluğun, onun kendini iyi hissetmesini sağlamak değil — kendini değersiz hissettiğin bir ilişkiyi sürdürmemek.
Eğer o hâlâ uygulamayı kullanıyorsa, bu ya dikkat çekmek için yaptığı bir oyun, ya da henüz sana “tamamen ait olma” fikrine hazır olmadığı anlamına gelir. Her iki ihtimal de senin canını acıtıyor ve bunları hak etmiyorsun. Çünkü sen, yanında duran bir insanla gönül rahatlığıyla hayal kurmak istiyorsun. Sürekli sorgulamak, şüpheye düşmek değil.
Ben burada şunu net görmeni isterim:
Sen onun hala birini arıyor olmasına rağmen sabır gösteren tarafsın.
Sen sessiz kalıp içinden çırpınan tarafsın.
Ve sen, aslında terk edilmesi gereken kişi değilsin… terk etmesi gereken sensin.
Bazen en etkili cevap, hiçbir açıklama yapmadan gitmektir.
O uygulamaya hâlâ giriyorsa, demek ki seni kaybetmeyi göze alabiliyor.
Öyleyse sen de… onu kaybetmeyi göze al.
Çünkü kendine olan saygını koruyamadığın bir yerde sevgi yaşanmaz.
Ve unutma:
Gitmek her zaman kaybetmek değildir. Bazen, en büyük kazancındır.
Sen gitmeden, o seni ciddiye almayacak.
Ama sen gidersen, belki de hayatının en net duruşunu göstereceksin.
O yüzden bırak seninle oynayan biri seni kaybetsin.
Sen, kendini koruyarak en doğru kararı vermiş ol.82 Yorumla
Soran1 yıltesekkur ederim bunu okumak iyi hissettirdi gerekeni yapicam
En İyi Cevaplar
OZAMAN ŞU SORULARI SORMAK GEREKİYOR :
Kadınlar neden erkekleri bukadar UCUZ görüyorlar?
Telefonu eline alıp kolayca zahmetsizce Tek tuşa basıp 5dk. hayatının aşkını bulacağını sanan bir kadınlara aklı olan erkekler güvenir mi? oaradan 100lerce erkekle konuşan bir kadınla erkekler NEDEN CİDDİ OLSUNLAR?Telefondan tek tuşla bulduğun bir erkeği terketsen ne olur terketmesen ne olur?
Sanki gerçek sosyal hayatta EMEK verip yüzyüze tanışmışsın da böyl ekonuşuyorsun..
O erkeğe SEN ne emek verdin ne çaban oldu ki karşılık bekliyorsun?
TELEFONDA TEK TUŞA BASIP ERKEK buldun , oda aynen öyle yaptı.
Sokakata sosyal hayatta biribiriniz görüp kalbiniz çarpıp biribrinizle tanışma heyecanını YAŞAMAYIP , hiçbir çaba harcamadan tanıştınız.
Hadi senin yaşın küçük ama çoğu kadında aynen böyle , kendileri ZOR kadını oynayıp KOLAY erkekleri TEK TUŞLA 5dk. bulup sonrada neden hayatımızın enbüyük aşkını yaşayamıyoruz diyorlar.. Bu ülkede IQ sorunu mu var? merak ediyorum..Kadınlar genelde bzim vaktimiz YOK meşguluz kimseyle tanışamıyoruz oyüzden erkekleri TEK TUŞLA 5dk. elimizde telefon "menuden" uygulamadan seçiyoruz diyorlar :-) ne güzel dünya :-)) Sen telefondan 100lerce erkeğe bakıp seçerken o neden aynısını yapmasın? senin ne özelliğin var diye kadınlara sormazlar mı? gerçi sorsan n efarkedecek değili.. DÜZ MANTIK düşünenlere :-) = Kadın 5dk. kolayca zahmetsizce telefondan bu erkeği seçtim TUŞA BASTI TAMAM BİTTİ , her şey OK :-)
ama evdeki hesap çarşıya uymadı , n0olcak şimdi? ne yapalım? :-)Sen şimdi bukadar yazıdan kendine ne dersler çıkardın?
Yazı çok uzuk okuyamadım gereksiz diyenlerdensen <<< SOLA kaydır..05 Yorumla
Soran1 yıltamamda oncesi onemli degil insanlar bulup konusmus olabilir oncesinde ama biz ciddiye bindirmeye baslamistik ben uygulamayi onunla tanistiktan sonra kullanmayi biraktim kimse uygulama kullaniyor diye insanligini yitirmiyor tanisip iliski
yapmak icin kullananlar da var genelleme yapamazsin bu konuda benim yaptigim davranisi ondan da bekledim ama o devam etmeyi tercih etti- 1 yıl
Abi reelde iki kişi buldum biri nişanlı birinin sevgilisi var çıktı siz reelde bulunanlari sütten çıkma ak kaşık mi zannediyorsunuz
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Peki sen neden hayatı bukada KOLAY ZANNEDİYORSUN? bulduğun 2 kişi SEN seçiyorsun.. ozaman senin seçimlerinde bir yamukluk var? Bekar erkeklere ABAZA , pis pis bakıyor vs vs diye hakaret eden kadınlar profesyonel sahtekar aldatan alkolik gece hayatına takıl ahlaksız imansız erkekleri seviyorlar belkid esorun budur.. Tabii birde ahlaksız namussuz gecehayatına takılan allkolik erkeklerin korkusuzca utanmaz ve namussuzca çağrılmadan bir kadın onla ilgilenmeden "YEŞİL IŞIK" yakamdan durup dururken üzerilerine saldırıp CESUR erkek ROLÜ oynamnaları !!! Seven her erkek CESURDUR kadınların anlamadığı şey BU ! ÇOK ÖZENMLİve CAN ALICI bir detaydır. Çok kadınla çıkan erkek PROFESYONEL Olur ne yapacağını çok iyi bilir.. ama kadınlar az kadınla görüşmüş erkekleri aşağlarlar yaptıkları hareketleri sürekli eleştirirler onu bilmiyor ne yapacağını bilmiyor vs vs söylenip duırurlar.. Ne yapacağını bilen erkektende KORK ozaman.. Her ikisinide istiyorsan hem az kadınla görüşümüş senle görüşen ve nasıl davranacağını bilen düzgün erkek isitiyorsan ozaman = ahlaklı namuslu düzgün erkeklere bakacak onları seçeceksin. Onlar çağrılmadan zorla sana gelmezler zorla peşind ekoşmazlar istenmedikleri yerde zorla durmazlar (kısa süreli ilişki aramadıkları için, siz kadınların tanımıyla abaza olmadıkları için vs vs Sen bakmazsan ilgilenmezsen çaban yoksa tanışmaya sana gelmezler hele birde ilgilenmiyorsan küfreder gibi bakıyorsan hiç bakmıyorsan ozaman bu ya şımarık ya da evli sevgilisi var derler hiç gelmezler.. Sonuçta SEN birşeyin olmasını istemiyorsan OLMAZ ama olmasını isteyen adım atar çaba gösterir ve Erkeği kendine çeker birşetyler yapar.. BU İSTEMEKLE İLGİLİ BİR KONU)
- 1 yıl
@Nisanann Peki çok dolu insan , sen önce kapıcınla sorunlarını çöz ve bankadan nasıl kredi alacaksın onu düşün ve sonra erkek arkadaşının numarasını verip beleşe yemeği ona nasıl ısmarlatırsın onlara kafa yor.. hayatı dolu dolu yaşa ama dikkat et başına güneş geçmesin
sonra
kızkalesine çıkıp bağırırsın ben ÇOK DOLUYUM ama boş insanlara laf sokmaya kalkıyorum ne mutlu bana diye, ne mutlu sana :-)
Eğer biriyle tanışma uygulamasından tanışıp ilişkinizi ciddileştirdiysen ama onun hâlâ o uygulamayı kullanmaya devam ettiğini görüyorsan, bu seni hem rahatsız eder hem de güvenini zedeler, çok doğal. Erkek olarak açık konuşayım; bir ilişkiye ciddiyetle giriyorsam, artık başka seçenekleri kovalamak bana yakışmaz. Karşımdaki kişiye saygım varsa, uygulamayı silerim, çünkü artık tanışma değil tanıma aşamasındayız. Ama herkes böyle düşünmeyebilir.
Bazı insanlar “ne olur ne olmaz” mantığıyla cepte opsiyon tutmak ister ya da ilişkiyi senin kadar ciddiye almıyor olabilir. Bu noktada yapman gereken bence açık ve sakin bir şekilde durumu konuşmak. “Bak, seninle bir yola çıktık ve ben bu yolda sadece seninle yürümek istiyorum. Ama sen hâlâ uygulamadasın, bu beni rahatsız ediyor” gibi net ama suçlamayan bir dille konuyu aç. Tepkisini ölç. Eğer savunmaya geçip durumu küçümsüyorsa, bu senin için bir işarettir. Ben olsam önce silmesini ister, hâlâ devam ederse düşünmeden yoluma bakarım. Çünkü sadakat, ilişkinin temeli. Daha başından bu kadar sallanıyorsa ileride nelerle uğraşacağını düşünmek bile istemem. Kendine güveniyorsan, onu kaybetme korkusuyla değil, kendine olan saygıyla karar ver. Bazen bırakmak, sevilmediğini anlamaktan daha iyidir.
02 Yorumla
Soran1 yıltam noktasina deginmissin tesekkur ederim
- 1 yıl
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Off çok tatsız bir durum! 😕 Yani bu, biraz ayakkabıya su dolması gibi... Baştan konuşup netleşmeniz lazım; ona güveniyor musun, ilk soru bu olmalı. Eğer onun niyetlerinde bir samimiyetsizlik seziyorsan, direkt konuş ve sor: "Aşko, biz ciddiyiz ama hâlâ orada ne yapıyorsun?" diye. Bak bakalım nasıl tepki verecek. Ama unutma, kendine saygını kaybetmemen en önemli şey! Sen harika birisin, bunu unutma 💖 Peki, sence o uygulamayı neden hâlâ kullanıyor olabilir?
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
59Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılterk et öyle uygulamalardan birini bulmayın
10 Yorumla
u 1 yılMerhaba, ben olsam aramızdaki durumu ona hatırlatırdım ya da benim böyle bir ilişki içinde olduğumuzu ve aynı düşünüp veya aynı hissedip hissetmediğimizi sorardım. Alacağım yanıt eğer olumluysa ya da düşündüğüm gibiyse devam ederdim kendisiyle. Aksi takdirde yol verirdim yani gitsin kimle konuşuyorsa konuşsun derdim.
10 Yorumla
1 yıl1- Neden halen daha kullanıyor?
2- Sana oradan ulaşabiliyorsa, başkalarına nasıl ulaşamasın?
3- Siz gerçekten ciddi misiniz yoksa yatak için mi ciddiyiz diyor sana?
Önce bunları bir sorgulamak lazım.
12 Yorumla
Soran1 yılsormadan bilemem bunlarin cevabini ama cekiniyorum da ve ciddi oldugumuzu soyluyordu benimle gelecek istedigini soyledi hep
- 1 yıl
Sanaldan ciddi olunmaz. Sana derki evlenelim vs. Sonra sıkılınca başka bedenlere gidecek :D
Bu Densiz davranışı yapmamasi gerekiyor ya da seni ciddiye almiyor Ciddiye almamasinin sebebi Zaten bundan burada çok var ben bununla takilayim Zaten arkasinda bussuru var Bu olmasa başkasi var burada diyip seninle vakit geciriyo olabilme ihtimali çok yüksek zateb bununlada burada tanistim diyordur eminim senin yapman gereken kelime şu yonde olmali ben ilişki boyutunu ciddiyete tasiyorum burayi birakmassan benide birakacaksin diyerek noktayı koyucaksin zaten sana gerekli cevabı verecek
10 YorumlaYani sen varken hala kullanmaya devam etmesi seni yedekte bekletiyor gibi geldi
52 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum ama tek kiz benmisim gibi hissettirdi hep o uygulamada kizlarla konustugunu dusunmek bile uzuyor
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddileşmemiştir sen öyle sanıyorsundur, öyle olsa oralarda aranmaya devam etmezdi, terk edeyim mi diye soruyorsun buna güvenip evlenecek misin bi de, bugün silse yarın senden gizli gizli yine yüklyecek belki bunun için ikinci bi telefon edinecek, çok duyuyoruz, öyle yerlerden ciddi ilişki bulunmaz oralarda dolanan bir erkeğe güvenilmez amacı belli çünkü
10 YorumlaArkadaşlık uygulaması nedir Allah aşkına yaa? Hemen hemen hepsi dolandırılık ve sömürü üzerine birakın ciddi ilişkiyi böyle yerlerde gerçek bir insana bile denk gelebilmeniz mucize. Aklı olan insan zaten öyle yerlerde takılmaz zamanını heba etmez. Belli işte ciddi ilişki insanı falan olmadığı böyle yerden birini bulup güvenmeniz bile saçmanın saçması. Burayı kastetmiyorum çünkü burası sosyal bir platform ve doğrudan arkadaşlık uygulaması değil.
10 Yorumla
1 yılEğer biri seninle ciddileşmişken hâlâ tanışma uygulamasında geziyorsa bu saygısızlıktır, aldatmadır. Ona direkt , neden hâlâ bu uygulamayı kullanıyorsun diye sor. Tepkisini ölç. Hâlâ kıvırıyorsa ya da net olamıyorsa bu işin devamı seni yorar. Silmesini iste ama bahaneyle gelirse, sen onu hayatından sil. Gururunu ezdirme, test et ama kendini kaybetme. Netlik şart. Değilse yol ver gitsin.👍🏻
00 Yorumla
1 yılKardeşim anlamıyorum sizi oradan birini bulup sevgili olup gerçekten sadakat güven beklediğinize inanamıyorum su testisi su yolunda kırılır. Bu aşk gerçekten bukadar basitmi sipariş versem bulabilirmiyim bende o uygulamalardan. Bırakın uzak durun kimdir ne değildir bilmeden sanaldan böyle güven olmaz. Adam belli seni yedekte tutuyor.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılBir şey demene gerek yok bunu kendi de düşünebilirdi. Ama daha yeniyseniz de hemen sözlerine aldanma derim. Eğer bir erkek daha ilk haftadan romantik oluyorsa ciddi ilişki istiyorum diyorsa (seninle, genel olarak değil) onun niyeti sadece çıkar ilişkisidir. Biriyle ciddi ilişki istemek basit değildir zamanla tanıması lazım.
00 Yorumla Sil falan deme. O öyle birisi ilk önce bunu kabul et. Ciddileşmediniz, seni ciddi olduğuna inandırdı. Baska bir hesap açıp konuşmayı deneyebilirsin. Şüphelerin gerçek
30 Yorumla
1 yıl
Senden iyisini bulana kadar devam ediyor60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen ceptesin artık. Ama o aramaya devam ediyor. Tanışma uygulamasından bulduğun birinden ciddiyet beklemek hata
14 Yorumla- 1 yıl
Abla ben reelden buldum arkadaş ortamında nişanlı çıktı başka buldum onunda sevgilisi var çıktı buna ne diyorsun 😂
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 ortalık o kadar kötü. Reelden bulduklarin böyleyse sanaldakileri dusunemiyorum. O yüzden dedim zaten. Ama genel olarak guvenilecek kimse yok. Bırak nisanliyi evliler bile aldatıyor.
- 1 yıl
İşte aslında kişide bitiyor hayatımda tanıdığım en mükemmel insanı böyle bir uygulamadan buldum uzak mesafe diye olmadı yoksa mükemmel biri idi reeldeki başıma öyle iş aştı ki nişanlısı mesaj attı nasıl tanıştınız diye arkadaş ortamı dedim ben nisanlisiyim onunla muhabbeti kes vs evine esc dahi cagiran bir tip çıktı düşün
Soran1 yılgercekten nerden bulundugu farketmiyor kişide bitiyor her şey
1 yılTanışma uygulamalarında adam gibi adam madeni yok, doğru topraklarda doğru maden aranmalı. Çağımızda doğru erkek madeni kıtlığı yaşanmakta zaten. Bu kişi ile iletişime son vermek en mantıklısı ve güvenlisi olacaktır.
00 YorumlaSen erkencisin tatlım, biraz ciddileştik hadi sen benim sevgilimsin flan moduna girmişsin gibime geldi. :) kullanmaya devam ediyosa sende onun başının etini ye. :D
02 Yorumla
Soran1 yılolabilir aynisini mi yapmam lazim onun yaptiginin
1 yılHiç vakit kaybetmeden hayatından bu elemanı silmelisin.. belli ki sen onu kesmemişsin..
11 Yorumla- 1 yıl
Yani sen bu elemana yeterli gelmemiş sin.. karakter meselesi..
İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. İşte belki de bu yüzden güvenilebilir gelmiyor oradaki insanlar bana ciddi bi şey çıkacağına inanmıyorum uzak durmak en güzeli sanal insanlara zaman ayırmak zaman kaybı… ya tutarsa diye de..
00 YorumlaO tür uygulamadan birisini bulupta ciddi ilişki yürütmek bana doğru gelmiyor.
12 Yorumla
Soran1 yılkisiden kisiye degisiyor ama reeldeki insanlar da cok yanlis cikabiliyor sanalda da sansa bagli
m 1 yılTinder'deki niyetler pek iyi değil.
Seks havuzu var diyelim ve o havuzun seksten başka farkı yok sen bile bile o havuza gidip birisini alırsan başka bir niyetli birisini bulamazsın bu dediğim şey gibi
Başka bir deyişle senin niyetin çok temiz, kötü birisi değilsin alkol vs. kullanmıyorsun ama bir yer var ve orada herkes alkol, kötü şeyler yapıyor ve Allah oraya gazap yollarsa benim ne suçum var diyemezsin.
1 yılAynı boyleydik bizde senin anlattığın gibi sonra neleri çıktı döküldü ortaya neyi duyayım göreyim o şokla şaştım kaldım birde öyle bir inandır ki kendine sormaa sonu hüsran kaldık öyle ortalıkta :((
10 YorumlaTanışma uygulaması kullananla olmaz ki. Başka fırsatları tepmek istemiyor demekki seninki. Bence ciddi değilsiniz
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılDemek ki o kadar ciddilesmemissiniz. Ona bir şey söylemek yerine sen de onu ciddiye almazsın...
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılSil desen ne olacak ki... Başka hesap, başka uygulama açar. Eğer söylediğin gibi ciddi bir durum olsa zaten kendisi kullanmaz silerdi
10 Yorumla
1 yılSil desen de başka hesaplarla devam edebilir. Böyle birine güvenmek zor
20 YorumlaBöyle sitelerde ve sosyal medya üzerinden tanışmanlardan uzak zaten Çünkü o tanışmadan sağlam bir ilişki kurulamaz bence
00 YorumlaAktif olarak devam ediyor da olabilir unutmuş da olabilir amacına göre verilecek tepki farklı olabilir
00 Yorumla
1 yılCiddi iliskiniz var ve uugulamdan baska kadinlar ile mi konusuyor
04 Yorumla
Soran1 yılsevgilim sayilmazdi ama gorusup isleri ciddilestirmek istiyorduk her gun konusuyorduk bi baktim uygulamayi kullanmaya devam ediyor
- 1 yıl
Asla guvenmem
Soran1 yılkesmeli miyim konusmayi
- 1 yıl
Kes
Bence hemen karar vermen yanlış olur seviyeniz arkadaşlık daha beklemelisin...
01 Yorumla
Soran1 yılinsan arkadasina seni seviyorum mu der
tanışma uygulamasından tanışıp ciddi düşünmen peki :).
08 Yorumla
Soran1 yılinsanlar evlenebiliyor bile o uygulamalardan belli olmuyor hic
- 1 yıl
Ben reelden buldum biri nişanlı çıktı birinin de sevgilisi var çıktı jsksks kız bana yazdı nişanlısı vs ne kepazelikler yaşadım. Hayatımda tanıdığım en iyi erkeği böyle anonim bir uygulamada bulmuştum ama uzak mesafe diye bitmek zorunda kaldı yani şerefsiz her yerde şerefsiz reel tanışmak bir insanı iyi yapmaz
- 1 yıl
Kariyerin iyi olması bir insanı iyi yapmaz. Pilot bir çocukla konuştum arkadaş ortamında doktor bir kızla tanışmış çocuk evlenme teklif etmeyi düşünürken kızın bunu boynuzladigini öğrenmiş kız hastane asansörlerinde profesörler ile opusmus neler neler yaşamış bu arkadaş ortamında tanıdığı mesleği Dr olan bir kız yani nereden tanıdığınin önemi yok * her yer * dir
- 1 yıl
@Snowcat tabii ki öyle ama ben demiyorumki reelden bul illa diye sadece o tarz sitelerden bulması sıkıntı. mesela instagram olabilir bura olabilir telegram olabilir anlarım ama o tarz sitelerde gezenden hayır gelmez onu anlatmaya çalıştım. senin yaşadıklarına gelince de çok çok geçmiş olsun umarım yaşamazsın böyle bir şey daha.
- 1 yıl
Ben o tarz bir uygulamadan hayatımda tanıdığım en iyi erkeği bulmustum. herkes aynı değil denk getirmek mesela ınstagramdan arkadaşıma dm den özel bolgesini attılar yapiyrolar yani sadece oranın adı çıkmış yoksa her aynı inan
Ben neden kullanıyorsun diye sorar cevap ne olursa olsun terk ederim öyle canım şey olmaz
00 YorumlaBöyle bir uygulamadan tanıştığınız birinden ne hayır bekliyorsunuz ki
00 Yorumla
1 yıl😂 😂 😂 Saf mısın yaşın 15 mi cidden. Adam avda hâlâ, yedek kulübesi şeysi
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Sil de ve tepkisine bak ilk önce bu sonra beklenmeyen bir tepki görürü isen sen onu sil
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılUuuuuuu olmazzzzzzz bundan kapatıp gitmeliydi yol verr.
00 Yorumla
1 yılİyice bağlanmadan , aşık olmadan uzaklaş derim yoksa daha fena üzülürsün benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSil de tepkisini bekle, tanışma uygulamasından tanıştığınız erkeklere nasıl hemen güveniyorsunuz cidden anlaması güç 😂
03 Yorumla
Soran1 yılhemen degildi 3 aydir konusuyorduk
Cevap sahibi1 yılBaya uzunmuş aslında
Soran1 yılevet bende o yuzden soruyorum😞
1 yılDemek ki o ciddileşmemiş. Sürekli ordan götüren birini sen nasıl kabul edebildiysen..
03 Yorumla- 1 yıl
😄
- 1 yıl
hello stalker:p
- 1 yıl
😄 hiii
1 yıltek ciddileşen sensin sanırım o pek umursamıyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 351 cevap paylaştı. Seninle şu anda ciddi Bir ilişkiye döndü mü?
00 Yorumla
1 yılDevam ediyorsa ya aradigi sen degilsindir ya da tek ciddilesen sensindir o abazaninn tekidir kosarak uzaklas😃
10 Yorumla
1 yılBu tarz uygulamalardan sevgiliye güven olmaz. birde hala kullanması yanlış ciddiyse ciddi olduğu kızla ilgilenecek
10 YorumlaNereden tanistin
19 Yorumla
Soran1 yılevet bencede oyle doyumsuzlar
Soran1 yıl26
Soran1 yıliyi rol yapmis demekki davranislari hic oyle degildi
Soran1 yılgozumde degeri yuksekti enayi gibi hissediyorum kendimi ama dedigin gibi elbet bulunur yenisi
- 1 yıl
boş ver hissetme ben 26 yaşındayım hala ergen gibi hissediyorum benim yaşımdaki erkekten hiç hayır gelmez
Öyle ortamda dolaşan adamdan bir cacık olmaz. Kadınlar belki etrafından göremediği ilgi için girer belki iki güzel sözle ego pohpohlanması için fakat erkekler direkt 'biri gelse de s, ksem yav' düşüncesiyle girer. Sil gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUygulamadan ciddi ilişki mi bekliyorsun?
Tecrübeyle sabittir. Boş işler bunlar zaman kaybı. Reel hayatta tanı.02 Yorumla- 1 yıl
Reelde tanıştığım iki kişinin biri nişanlı birinin ciddi ilişkisi var çıktı arkadas ortamında tanışmıştık
Cevap sahibi1 yılTanıyamamışsın
1 yılsorunun cevabı soruda gızlı degıl mı sence de? tabiki de terketmelisin. gözü sende olan baska arayıslara gırmez ıgrenc bır durum. bunu soruyor olmana bıle uzuldum acıkcası ozsaygını gelıstırmelısın
00 YorumlaHayırdır niye kullanıyon de. Ciddi değilse bırak
10 YorumlaNeden silmediğini sormalısın. Sonrasında da onu bırak git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılciddilestigi halde devam etmesi sacma Sil de bakalim napacak hala devam ediyorsa sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUlan ordan taniştiğin biri mantıken ne kadar düzgün olabilir ki
01 Yorumla- 1 yıl
Reelde iki kişi ile tanıştım arkadaş ortamında biri nişanlı çıktı birinin sevgilisi var cikti
Gizli Üye(36-45)1 yılHangi tanışma uygulaması olduğuna bağlı bence hangi platformdan tanıştınız?
00 YorumlaDur daha 10-15 kızla daha tanışayım alternatifi çoğaltayım derdin de heralde hangi uygulama
00 YorumlaEğer kendisi silmiyorsa senin yapacak birseyin yok geri çekilmek dışında uygulamayi lullanim amacı belli farklı bir şey arama derim
00 YorumlaOrdan ne bekliyon knk ya
10 YorumlaŞaka gibisiniz ya su testisi su yolunda kırılır.
00 YorumlaTanışma uygulamasından tanıştığından ne hayır bekliyorsun saçma sapan uygulamalar
00 Yorumla
1 yılKullanmasını istemediğini belirt vereceği tepkiye göre davranırsın
00 YorumlaAdamı sil çıkart hayatından
onun amaç seks sadecee
00 YorumlaCiddi olsa, aradigini bulmus olsa kendisi silerdi zaten
00 Yorumlasoruyu soralı bir gün olmuş ne yaptın?
03 Yorumla
Soran1 yılacik acik soyledim derdimi fazla tepki gosterdigimi ima etti en son kapaticak misin hesabini benim icin dedim senin icin yaparim ama daha once soylemedin bilmiyodum kapatmami istedigini dedi guncel olarak da konusmuyoruz yazar mi bilmem kapatirim demesi de lafta kaldi daha kapatmamis
Soran1 yılkontrol etmek istedim uygulamayi silmemistim ama girmiyordum
İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. Hangi uygulama bu
04 Yorumla
Soran1 yılmesaj attim yanit verdi sonra bikac defa yazdim cevap vermedi fakeden sonra kendimi tutamadim cocuga mesaj attim neden millete hala cevap vermeye devam ediyosun diye dediki ilk o atti (fake hesabim) ayip olmasin diye selam verdim zaten bidaha cevap vermedim istesem yazismaz miydim sence felan dedi manipule mi etmeye calisiyor bi turlu anlayamadim
Gizli Üye(36-45)1 yılSende şu an onun yaptığı hatayı yapmıyormusun sosyal medya kullanarak
06 Yorumla
Soran1 yılhayir tabiki yeterince sadik davraniyorum sevgilim olmasa dahi
Cevap sahibi1 yılSadık olabilirsin güzel bir şey sosyal medya kullanmasından şikayetçisin
Aynı şeyi sende yapıyorsun diyorum
Sadık olmadığını ima etmiyorum ki
Birde hangi tanışma sayfasından tanıştığını söylermisin
Sevgilim yok belki bende gönlüme göre birini bulurum nasip olursa
Soran1 yılhello talk ismi
Cevap sahibi1 yılÜcretli mi uygulama
Soran1 yılhayir
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
Peki sevgilin uygulamayı neden silmiyorum
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Tanışma uygulamasından tanıştığım biri ciddileşmemize rağmen kullanmaya devam ediyor, ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler