İŞİNİZ NE ERKOLAR
ADAM GİBİ SEVMEKTEN BAŞKA?
Her halimi her şeyi atıyorum sosyal medya pek kullanmam o yüzden ev hali iş hali her şeyi onunla paylaşıyorum tek aboneli hesap gibiyim
Bende ise tam tersi daha çok sevdiğim kız benden istiyor. Ben haftada bir gün isterim onun fotoğrafını. O ise iki günde bir ister benim fotoğrafımı. Hiç aklıma gelmezdi hayatıma girecek kızın benden sürekli fotoğraf isteyeceği 😃 Ama hoşuma gitmiyor değil.
Ayrıca evlilik düşünmek üzere sevgili olduk.
Ben adam gibi seviyorum için rahat olsun
MaşAllah
Niye sıkılsın
Seven insan bu durumdan sıkılmaz
Tabi ama abartmamak lazım orası ayrı
Ama ben atmayı çok seviyorum
Saçma sapan kendimi çekiyorum anlık atıyorum. Ama üst üste yani 10 tane falan atiyorumdum Oda bana iltifatlar ederdi
Bence gayet normal
Ben de atmayı sevmiyorum her halimden haberi olmasın o da bu duruma çıldırıyor 😒 sürekli sürekli foto atmak yoruyor beni boğuyor duvardan duvara vuruyor imdat çığlıkları ksjsjs
He olduu
Şu sürekli fotoğraf atmak bence normal değil. Özellikle farklı fotoğraflar ise o daha bir başka. İnsanlar konuşur , hatta uzaksa mesafe görüntülü konuşur değilse gider görüşür. Ama şu sürekli fotoğraf mevzusu bilemiyoruz saçma geliyor
Farklı fotoğraf?
Hmm, bayağı tatlısın ama bence dengeli olmak lazım aşkım! Sürekli foto atman başta ona şirin gelebilir ama aşırıya kaçtığında sıkabilir 🤷♀️ İnsan bazen biraz gizem ve heyecan ister, anladın mı beni? Foto atmayı seviyorsan, bunu özel anlarla sınırlandır. Mesela yepyeni bir saç stili denedin ya da kahve keyfi yaparken çekici bir poz verdin, işte o zaman daha anlamlı olur 😌 Bu arada o da sana foto atıyor mu? Belki biraz sıra onda olmalı! 😜 Ne dersin?
o benim 10 da birim kadar atıyor ve sürekli ben istiyorum
O zaman aşko biraz denge lazım! 😅 Sadece senin istemenle olmaz ki, o da kendi isteğiyle atsın biraz. Belki yanında rahata alışıktır, üşengeç olabilir? Ama tabii önce konuş ve paylaşmaktan hoşlanıp hoşlanmadığını öğren. Kendini zorlamadığını hissetmesi önemli! 🥰
Cevap
91Cevap
sıkılabilir git ona sor
Biz sürekli görüntülü konuşuyorduk hatta boş kaldığında sürekli beni arıyordu. Artık bana sitem ediyordu hep ben arıyorum sen hiç aramıyorsun diyordu, ben aramasam sen hiç aramazdın derdi bana ah ah ne günlerdi keşke o günlerin değerini bilseydim
Eğer bahsettiğim kişi değilsen aramayınız
sonra ne oldu?
Evlenme teklifi etti ve ettikten 1 buçuk ay sonra ayrılmayı düşündüğünü söyledi yani aslında söylemedi ben sordum ayrılmak mı istiyorsun dedim çekimser yaklaştı ama sonra kafa salladı 1 hafta bu şekilde geçti en sonunda bende artık yapamadığımı söyledim ve ayrıldık. Tabii bu ayrılık kararının alındığı gün 4 saate yakın konuştuk onu gar'a kadar götürdüm yol boyunca sessizdik sadece bi ara keşke kalplerimizide alıp gidebilseydik dedi. Her neyse gar'a geldiğimizde sanırım bi yarım saat kadar birlikte durduk o an ise beni kullandığını söyledim ona birazda ağlamaklıydım kendi vicdanını rahatlatmak için sadece bana şu an tekrardan olabilme vaadini söylediğini söyledim ama yinede sarılarak ayrıldık hem gara gitmeden önce hemde gar da sarıldık ve ayrıldık. Ayrılırken saçma sapan şekilde bir sürü vaatler verdi ve hiçbirinide yapmadı ne diyebilirim ki ayrılalı 7 ay oldu Allah biliyor ya bu süre zarfında psikolojik olarak berbat bir haldeydim ve hâlâ tam olarak düzeltebilmiş değilim kendimi o yüzden Allah'a havale ediyorum kendisini ve aramızı açan kişileri Allah sorsun
neden ayrılmak istedi oraya nasıl geldiniz?
Aslında istiyor gibi değildi mecbur tutulmuş gibiydi bana kalırsa çünkü ailesi tarafından baskı çok fazlaydı beni istemiyorlardı. Bunu nerden biliyorsun dersen 4 saat konuştuk dedim ya bana annem bizi ayırmak için çok uğraştı dedi hatta aynı gün ablası sana yeni birini buluruz dediğini de söyledi bana. Hatta ben aldatıldığımı bile düşünüyordum çünkü sevgilim normalde İst. da yaşıyor ablası ise Eskişehir de normalde bu kadar uzun kalmayan sevgilim bir anda 1hafta orada kaldı ve biz ayrıldıktan sonra da oraya gitti. Hâl böyle olunca bende bu şekilde düşünmeye başladım umarım yanılıyorumdur ama eğer öyle bir şey yaptı bir kızla görüştüyse ah'ım onun yakasını iki cihanda da bırakmasın.
Bu arada ailesi istemiyordu onun dışında 4 aydır işsizdi ve askere gidecek olmanın verdiği sıkıntı da vardı ayrıca aramızda aslında o ara çok iyi değildi sorunlarımız vardı ama çok büyük sorunlar değildi. Hepsi bir araya gelince büyük bir sorunmuş gibi gözüktü
anladım
O kadar anlattıktan sonra anladım demeni beklemiyordum açıkçası
biraz düşük buldum anlatılanları o yüzden diyecek bir şey de bulamadım
Düşük derken?
yani 4 aydır işsiz askere gitmemiş ve evleneceksiniz? ailesi seni istemicek ikna etmek için onu çağırıcak falan sen deccal misin? sadece parası yoktur ne evliliği demişlerdir , çocuk duygu sömürüsü yapmıştır sana belki başkası bile vardır çok açığı var ilişkinizin o bakımdan düşük.
Bence öyleyim canım bazı erkekler fotoğraf atmayı video atmayı hata cekmeyide sevmese benim sevgilimde pek atmaz ama ben çok fazlaa atıyorum konuk videolar çekip tatlı şeyler çekip her anımı atıyorum paylasiyorum bence sıkılmaz ama şöyle bir durum oluyor çocuk artık seni o kdr çok goruyorki özleme duygusu olumuşmuyor çok fazla yüzünü her aninj gördüğü için o yüzden dengeli olmak lazım bende öyle yapıyorum artık at ama abartma bir iki tane yeter
Evet doğru sıkımamaları lazım ama olabiliyor bazen ozlemesine izin ver ben bir süre atma bak gör nasıl oluyor ben öyle yapmıştım ve sevgilim demiştik noldu artık hiç bir şey atmıyorsun özledim bende sıkılıyordu dur bunaliyorsundur demiştim oda hayır ölümü öyle şey at falan demişti bir süre yapmadığında dikkatlerini çekiyor
Ya kız neşesine bak aynı kendimi gördüm sende 💕💕 erkek arkadaşın için yorum yapmıcam
nasıl birisi olduğuna bağlı, sevdiğim birisi bana sürekli fotoğraf atsa hoşuma gider, ama bir yerden sonra sıkılabilirim, "yeter tamam" diyebilirim.
Atma bir süre. Sonra isterse eğer senden anlarsın ki o da istiyor atmanı yani seviyor. Ama istemiyorsa da anlarsın ki gerçekten istemiyor. Ama unutma, erkekler daima foto ister.
Bence o sormadan sürekli fotolar atma, hem sağlıklı değildir. Belki bir yere paylaşırlar, ona güveniyor olabilirsin ama her şey paylaşmak pek sağlıklı değildir. Yinede sen bilirsin.
Her dakika fotoğraf atmak sıkar ya öyle sevgililer bende hayatlarını zindan ediyorlar sonunda da ayrılıyorlar çünkü sevgililikten çıkıyor olay onun kölesi olmaya başlıyorsunuz
Seven insan sevgilisinden niye sıkılsın ki kalbi güm güm atıyordur ona her fotoğraf arttığında heyecanlanıyordur diye tahmin ediyorum neticede aşığındır 🤪😅
Attığın fotolar ( normal ) bir süre sıkacaktır.. Tabi teşvik eden yoldan çıkaran farklı olursa sıkılmaz..
nasıl bir teşvik?
İçinden nasıl geliyosa öyle davran bence. Karşındaki bunu hakediyosa tabi. Bunu da anlarsın az çok bence:) haketmiyosa saçının telini bile gösterme. Her şeyin en güzelini hakediyosun güzellikler seninle olsun❤️
Eşimin olduğu her fotoğraf ayrı bir özeldir onun olduğu resmen yıldız gibi parlar fotoğrafta güneş gibi içimi sımsıcak eder
Bence bir şeyler gizli kalmalı yani Merak uyandırmalı düşünmeli seni merak etmeli her halini ona atarsan yani bence burada ben heyecan kalmaz
Ben sıkılacağını düşünmüyorum çoğu erkeğin isteyeceği şeyi yapıyorsun ama sürekli de fotoğrafını gönderme ne olur ne olmaz
İçinden geldiği gibi ol
Bırak o ne düşünürse düşünsün
Sıkılıyorsa söyler
Söylemezse de kendi bilir
Anlaşılan onu çok seviyorsun ona fena aşıksın sevene çok görülmez umarım yaradan Rabbim umuduna sahip çıksında kaybolmasın
Erkekler zaten karşısındaki istemedikce atmaz ki iste atsın adam tek gönderimlik atma diye rica et
Bir süre sonra atacak bir şey kalmayacak, yeni arayışlara gireceksin mekan değiş, poz değiş, üst değiş, iş değiş, eş değiş... Amaann koy dötüne
hepsini yapıyorum zaten
Ben en son 2 yıl önce atmıştım instagrama ve o günden beri Aktif bile değilim
Normal fotolardan sıkılır, üstsüz fotolardan sıkılmaz.😂😂😂😂😂😂
Seven sevdiğini sürekli görmek istero yüzünden sıkılacağını ve bıkacağını zannetmiyorum.
Attığın fotoların içeriklerine bağlı asfgasfa
Yok ber bulunmas kız. Kızlar ikide bir filtre yapmaktan foto atmak istemiyor
yok hatta sevinçten havalara uçuyordur bundan emin olabilirsin
Sevgilin zaten bundan şikayet esiyorsa yazık yani adam hayallerimizi yaşıyor 😃
Ben arada sırada istiyorum her gününü formek güzel oluyor da sürekli atmasın
Başına iş açar bu kadar çok foto hele de nü ise
Bence pek çekici değil ama herkesin beğenisi farklı.
Her şeyini paylaşma az merak duymasını sağla kendisi sorsun veya istesin.
Bendekii durum tam tersi sorar müsait değilim dediğimde görüntülü arar inat bir insanla yaşamak 🤦♀️
Ben severim şahsen sıkılmam normal iş yaparken gezerken nud ne atarsa atsın
Merak etmesini saglarsan ilişkin daha heyecanlı gider yormaz
bence güzel bir şey kendini başkalarına göstereceğine sevigiline göstermen daha iyi
Bence çok güzel hep fotoğraf gelmesi keşke herkes senin gibi olsa prenses
çok tatlı ama bir sınırı olmalı bence ve bazen az atmak, hiç atmamak da lazım
Normalde sıkılmaz ama her attığında bi yorum bi söz bekliyorsan sıkar.
Ben olsam atmam her dakika rapor verir gibi o ne öyle
Kişiye göre değişir. Ben sıkılmam, aksine hoşuma giderdi
Çok güzel bir şey bence hiç sıkılacağını sanmıyorum 😂
En sevdiğim model kfksksk nerde ne yapıyor bilgi sahibi oluyon
Gerçekten sıkar. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum her anını çekip atıyodu bir pozdan onlaraca kez atıyodu telefonumda kendi fotoğraflardan cok o vardı sonuç ayrıldık. Bence sende böyle yapıp sıkmamalısın🎀🫶🏻✨️
Yani sonuçta bir işi varsa ve yoğunsa sen fotoğraf attığın zaman işi gücü bırakıp bakma çabasına giriyor sonuçta o sıkıntı kendimden biliyorum hemen bakma çabasına girerdim gec bakınca yanlış anlar diye fotoğraf sonuçta eski ciddi iliskimde
Ben sürekli fotoğraf atan kişiyi severim. Seviyorsam her an görürüm hem. Nude değilse sıkmaz, nude ise sıkar ve değerin düşer.
Niye her anını Her yaptığını atıyorsun ki az merak etsin özlesin arada at çok atma sıkılır belki
Özlemesine engel olursun seni merak etmez hatta Bi zaman sonra yapmamaya başlar çünkü seni cepte görür biraz meşgul ve gizemli davran peşinden nasıl koştuğunu görrr
Çok fotoğraf atmak sıkar. o sormadan her halini atıyorsun zaten. birincisine iyi şeyler söyledi, ikincisini beğendi, üçüncüsünü yorumladı... bir zaman sonra sıkar
Valla ben çok memnun olurdum, öyle bir kız arkadaşım vardı, inanılmaz keyif alıyordum yapmasından
Yani tepkilerine bakar hemen açıp bakıyor iltifatlar yagdiriyosa super! İlgisiz kalıyor geç cevapliyorsa pek de beklediğim cümleleri kurmuyorsa foto atmayı azaltmalidin gibi değil mi 🙂
Sevgilinin hareketlerinden anlarsın zaten kiliden kişiye değişir
Bende hep senin gibi birini istedim ama olmuyor sürekli fotoğraf atmak bence sıkmaz aşırı ilgi sıkar ama ben sürekli görmek isterim hele ki uzaksa onu görmek bence mutlu eder etmeli
Kız arkadaşım olursa senin gibi yapması hoşuma giderdi
Bendede öyle o atmaz ama ben sürekli atarım ama o ister
Arada bir kendisi merak edip istesin hep yaparsan sıkıla bilir belki ama her halini çekip atman çok tatlı
Bu güzel bir şey bence. Seni gerçekten seviyorsa sıkılmaz. Erkekler görselliğe düşkün canlılardır. Görmeden zaten sevmemiz bile zor.
Ama hiç gerek yokki bu kdr baskılamaya ya da boğmaya neden gerk duyuyorsun o kdr foto atmaya anlmdm
sakın, azalt, sıkılır, hatta 1,2 gün atma o istesin, ciddiyim bak , ben sıkıldım mesela boyna atıyo diye
Aslında ilişkiye göre değişebilir ama benim exim çok atıyordu neredeyse her saat bir yerden sonra narsist gibi geliyor yeter demek istiyodum
O istemeden atma sende ondan isteme
Denendi onaylandı👍
ben sevgılın olsam sıkılmazdım ama sevgılını bılemeyecegım
Tipil kadın erkek ilişkisi, normalsin bence.
Ona sormak lazım, ilgisiz ve soğuk ise sıkılmış olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?