sevgilim İzmir de yaşıyor ben istanbuldayım ama sürekli olarak her gün fotoğraf istiyor normal bir şekilde çok fazla darlıyor bunu desemde anlamıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle aşk konusunda bi dünya ihanete uğramış, tecrübe görmüş bir ablan olarak altta yaptığın bir yoruma istinaden şunu yazmak istedim. Eğer sen kendin de İzmir'de üniversite okumak istiyorsan, orada zorluk çekmeyeceğini düşünüyorsan üniversite tercihlerine İzmir'i yaz fakat bunu bir erkek için asla yazma. Bazı insanlar uzak mesafe ilişkisinde çok zorlanıyor. Biz de ilk aşkımla farklı şehirlerdeydik ben lise sondayken o üniversiteye başlamıştı ve uzak mesafe ilişkisini yürütememeye başlamıştı. Sonra üniversiteden bir kızdan hoşlandı o kızla sevgili oldular birkaç yıl boyunca. Ben de o dönem onun yanına tercih yapmayı düşünüyodum üstelik. O yüzden sakın kendin istemiyorsan bir erkek için eğitim hayatın gibi önemli bir konuda fedakarlık yapma.
Yani erkeklerin kafası kolay karışıyor eğer çocuğa fotoğraf atmazsan, sık sık yanına gitmezsen çocuk her an başkasına bakabilir. Özellikle su grubu erkeğiyse (yengeç, balık gibi) çapkın oluyorlar. Tabii şöyle de bir gerçek var, seven insan uzak yakın demeden her an yanında olur ama bazen olmuyor işte... Bir diğer tavsiyem de her türlü ikili ilişkide net olmalısın, hoşlanmadığın ne varsa karşı tarafa bunu saygı çerçevesinde söylemelisin.
53 Yorumla- 1 yıl
En iyi yorum budur 👍
Cevap sahibi1 yıl@KaptanMagaralı teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim😊
En İyi Cevaplar
çok saçma ya. sonuçta işin gücün yok işteyken lavaboya gitmek bile sorun birde zırt pırt fotoğraf atmakla mı uğraşacaksın. böyle birini görsem direk uzaklaşırım
10 Yorumla
1 yılHic ugrasma. Sana bi erkek tavsiyesi. Bende istekli biriyim bu normal. Foto bnde isterim. Mesela uzun zamandir konusuyorsak sana at derim surekli cunku merak ederim. Ama yahu allahin her gunu foto istemek mmyakliktir. Bunun niyeti baska dk bile bekleme bas engeli.
00 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 877 cevap paylaştı. Bu ne saçma bir şey ne oluyor fotoğraf isteyince
01 Yorumla
Soran+1 yılkatiliyorum. bence de çok saçma bir hal almaya başladı bu durum😐
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Vay be, uzak mesafe ilişkisi zor iş! 📸 Bence açık ve net bir şekilde konuşmalısın. Bu kadar darlaması seni rahatsız ediyorsa, ona duygularını anlatmalısın. Belki güven duygusunu pekiştirmek için başka yollar bulabilirsiniz. Video görüşmeleri, mektuplar ya da kısa videolar belki daha keyifli olabilir. Kendini her zaman rahat hissetmen önemli! 💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
55Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u +1 yılsapıktır muhtemelen. direk ayrılmalısınız
20 Yorumla
+1 yılAçık içerikli fotoğraflar istiyorsa direkt engelle üstünde düşünmeye bile değmez. Normal fotoğrafsa istedikleri sürekli atmaktan sıkıldığını içinden atmak bile gelmediğini ve kendinden soğumaya başladığını ona söyle. İçimden geldiğinde zaten atarım bana bunu söylemen çok can sıkıcı demelisinn.
50 Yorumla
+1 yılHer gün fotoğraf istemek normal değil. En kötü ihtimalle haftada bir istemesi gerekirdi. Çözüm basit her gün fotoğraf istemesinin seni sıktığını söyleyeceksin aşkta her ne kadar sevgi olsa da karşı tarafı sıkmamak gerektiğini söyleyeceksin, sadece sevginin yetmeyeceğini görüşlere saygı da olması gerektiğini anlayışlı olunması gerektiğini söyleyeceksin
29 Yorumla- 1 yıl
Guzel yazmissin maalesef erkeklerin cogu boyle anlamiyorlar benim eski nisanlimda boyleydi asiri * darliyordu beni
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Evet ya kızları da anlamak gerek. Kızlar da insan nihayetinde. Erkek biraz olgun davranmayı bilmeli mutlaka
- 1 yıl
@Deryaaaasu aynen benim bir exim de böyleydi iğrenç çok bunaltıyor hergün foto istiyordu ayrıldım.
- 1 yıl
Mutlaka bunları demesi gerekmiyor. Sadece göndermek istemediğini söylemen yeterli. Bunları zaten parantez içinde onun anlaması gerekir. Eğer anlamiyorsa, ilişkide bunların olması gerektiğini bilmiyorsa ilişkisi uzun sürmez
- 1 yıl
@scorpiongirl429 erkeklerin geneli niye mal böyle desen uyarsan bile anlamıyor hiçbir şeyi. Flört edip sevgili olduğum erkeklerle bir ay bile ilişkimin sürmeme nedeni bu. Ne hediye ne romantizm ne saygı ne havaya sokma hiçbir şey beceremiyorlar. Mal mal takılıp duruyorlar hiçbir şey yapmadan bi de üstüne ayı gibi taciz edip seks istiyorlar
- 1 yıl
Evet ya katılıyorum, erkekler mal. 😂 Sadece seks istiyorsa onu söylesin açık açık. Onu da yapabileceği birini bulur yani. Bizi oyalamasin. Anlamiyorsa da güle güle.
- 1 yıl
Kızlar benim gibi anlayışlı adam gibi adamlara ayıp ediyorsunuz ama 😃 Erkekler diye genelleme yapmayınız. 😃
- 1 yıl
Hani erkeklerin çoğu deseniz daha mantıklı olabilir
- 1 yıl
@scorpiongirl429 abi öyle bulamadıkları için zaten bu kadar adilik yalan yapıyorlar yoksa tek dertleri seks zaten. Sen desen sadece seks yapalım hepsi havada atlar ama biliyor kadınlar ilgi hediye romantizm sohbet gezme tozma istiyor ondan işte onları da söylene söylene nefret ederek yapıyorlar. Ya da yaparmış gibi yapmak gibi yapıp seks kovalıyorlar.
+1 yılSiz böyle deyince bana değişik geliyor. Benim de uzak mesafe ilişkim vardı, foto isteyince sevinirdim beni göresi gelmiş diye. bazen o istemese de ben atardım öyle.
41 Yorumla- 1 yıl
Surekli fotoraf istemesi gercekten can sikici bisey dusunsene yorgunsun o gun ve kendine zaman ayiramamissin ve hemen bana bi fotoraf at diyor eski nisanlim da boyleydi boguyordu beni
+1 yılArşiv yapıyor fotoğraflarınızı , daha ileri evrelerde nude falan ister en sonunda ayrılınca ifşa sitelerine parayla satar. Görevini yerine getirir. Bu hep böyle olmuştur. Tüm kızların ifşa internet sitelerini bilmesi öğrenmesi lazım. Aklını başına alması lazım.
50 YorumlaAçıkça söyle 🤷♂️ Eğer anlamıyor ise ciddi bir şekilde uyar ayrıca dikkat et sakın daha ileri gidip başka fotorlaf istemesin
20 Yorumla
+1 yılYa siz nası atmıyorsunuz ki ben dakka başı video alıyorum 😂
127 Yorumla- +1 yıl
Dimi yani :D
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever he ya sevgilim değil de arkadaşıma jdndjsnd
Görmediği halim yoktur nefesi uzun alsan bak bu da böyle olduuuğ diyorum 😅 - +1 yıl
sdfsd bence de :D
- 1 yıl
Ciddimi 😮
- 1 yıl
@kalp-komutanı ciddiliiiğ
- 1 yıl
Banada banada nolar 😂😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı gönlünce olsun 😂
- 1 yıl
Olsun dimi. Ben melek gibi adamimsir ya kalbim tertemiz 😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı nerden bilim ben 😅
- 1 yıl
Azraile sorabirsin 😂
- 1 yıl
Ya seninn ismin neydi. Biz konusmayali oldu baya unuttum.
- 1 yıl
@kalp-komutanı eski nickini söyle konuştuysak ben unutmam 😅
- 1 yıl
Kidemli erkek 😂
- 1 yıl
Senin gibi tatli birine yqzan coktur nerde hatrliyacan 😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı konuşmadık ki nicki hatırlıyorum 😂
- 1 yıl
Konustuk ama bundan onceki nick olabilir. Ben senin nickini unutmadim ozamankar sende uyeydin benim gibi 😂😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı şimdi üye değil miyim 😂
- 1 yıl
O simdi uuuuu olmus 😂😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı waaaooow artık eşit değiliz 😜 hatırlat kendini 😂
- 1 yıl
Uzun zaman oldu ben bile ismini unuttumki soruyorum 😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı 😂😂😂
- 1 yıl
Bunu konusmaninn bi denisigi gecende gecti yorumlarda. 😂 Onu bile hatrlaniyorsun sen 😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı hatırlıyorum da o zaman nick başka söylemiştin herhalde
- 1 yıl
Cikss diger nicklerimi ben bile hatrlamiyorum 😂😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı hatırlıyosun demek 😂
- 1 yıl
Nickimi degil ama senin nickini hatrliyorum 😂😂
- 1 yıl
@kalp-komutanı aktifim ondandır 😂
+1 yılAyrıl çünkü o fotoğrafları birileriyle konuşurken anlık izlenim versin diye istiyor, sonra da ileride senden isteyebileceği nudeleri gidip o anlık olarak konuştuğu kişilere satmaya çalışabilir.
022 Yorumla- +1 yıl
Ablam yanlış anlama cidden bence psikolojin iyi değil be senin
- +1 yıl
Ne alakası var internette dönenlerden haberin yok herhalde senin? Biraz mantıklı düşün, kendi hemcinslerinden bir haber yaşıyorsun. Hayata dön.
- +1 yıl
Ablam Allahını seviyorsan hadi nude foto ile her şeyi yapabilir de kız o tarz atmıyorum dedi kız. Normal fotoyu Allahını seversen kim ne etsin
- +1 yıl
Zaten bu bir süreç :D ilk başta normal ister, biriktirir. Zamanla nude ister, biriktirir. O ilk başta istediği nude olmayan fotoğraflar konuştuğu kişiler tarafından fake olarak algılanmasın diye çeşit çeşit biriktiriliyor olabilir, sonra karşı taraf nude isteyince de belirli meblağ karşılığında verecektir kim bilir. Kaç tane yandex diskte, drivede, telegram gruplarında turk ifsa başlığı altında kadınların ifşaları var haberin var mı senin?
- +1 yıl
Ablam atar mı atar onu zaten karakterle alakalı olduğunu diyorum. Benim de sevgilim var isterse o benim fotolarımı atsın ben yine atmam yani saçmalamayın karakterle alakalı bu gibi şeyler. Ayrıca nude konusunda da yani kişilere kalmış ki kız nude demiyor. Tavsiyem cidden git psikoloğa. Sevgili istiyorsan bu şekilde yapamazsın
- +1 yıl
Zorlaması normal değil, yoksa elbette fotoğraf istenebilir ilişkide. Ama bu kadar takıntılı bir şekilde ısrarla durmadan istemesi bana anormal geldi. Ayrıca sen kim olarak bunu diyorsun, beni güldürdün. Sevgili istediğimi kim söyledi? Adamın ısrarlı bir tacizinden söz ediyoruz ki senin kafan almayabilir diye söylüyorum, taciz dediğimiz kişinin rızası olmadan yapılan her şeydir, manipülasyonla yapılan taciz de buna dahil. O yüzden daha fazla konuşma, toksik fikirlerini duymak istemiyorum. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Ablam hayır diyebilir kız ne var bunda? Biz erkekler görsel varlıklarız size nazaran insan sevdiğini görmek ister daima. Ben kim olarak mı bunu diyorum? Az çok bir şeylerden anlayan biri olarak diyorum. Ne tacizi abicim bir gidin ya sevgilisi adam. Sen vallahi psikoloğa git. Ben duymak istemiyorum o saçma sapan düşüncelerini. Ergenlikten çıkarsan bir psikoloğa gidersin hayırlı akşamlar
- +1 yıl
Ahahhahahhh hayır diyebilir mi, kız hayır dese bile adam anlamıyor çünkü belli ki ısrar dediğimiz şey kişinin evet demesiyle olmaz, hayır demesiyle olur. Kız hayır dedikçe adam istediğini elde etmek için ısrar ediyor. Ben kimlerle muhattap oluyorum ya, ablan var mı senin, annen falan? Belki biraz empati kurarsın. Olayı erkek biyolojisine çekmen de komikti çünkü inan bana bunun erkeklerin görsel varlık olmasıyla tam olarak ilgisi yok, dikkat edersen erkeklerin fotoğraf istemesine anormal demiyorum böyle ısrarlı davranışlara anormal diyorum ki abartı bu. Birisinin sevgilisi olması onun taciz edemeyeceği anlamına gelmez, kocasından tecavüz gören kadınlar var. Bir iş ciddiye bindi diye kimsenin malı olmuyorsun, onun her dediğini yapmak zorunda değilsin. Ayrıca güzel kardeşim, bir psikolog adayı olarak bence asıl tedavi görmesi gereken sensin diyebilirdim fakat ilerideki mesleğime aynen bu şekilde üstünkörü bakışlarla birilerini itham etmeyi yakıştırmadığım için seni kırılgan erkek egonla baş başa bırakıyorum.
- +1 yıl
Kız hayır dedim diye demiş mi? Bende isterim sevgilimden ama hayır dese napabilirim? Suç adamda değil kızda ama sen anlamayacaksın bunu da. Sana ne anlatayım bilemiyorum ama bir incinme var. Büyük ihtimalle ilişki de yaşamadın yakın zamanda ama çevrendekiler hep böyle olduğu için erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorsun. Ha böyle erkek yok demiyorum elbette var ama herkesi bir tuttuğun sürece ne sen iyi olursun ne ilişki yapabilirsin veya başkalarını normal görürsün. Normal ama yaşaman lazım bir şeyleri anlamak için belki de tecrübe etmen lazım. Umarım zamanla anlarsın ama sanmıyorum. Ben yine de sana kızmadım gereksiz bir öfke içerisindesin ama ne diyeyim umarım geçer ileride
- +1 yıl
Benim daha kaç defa tekrar etmem gerekecek, bir insanın sevgilisine video, fotoğraf göndermesi gayet normal fakat uzak mesafe ilişkide, rahatsız olan bir kadın varken adamın böyle ısrarlı davranışları insanı irite ediyor ve mide bulandırıyor. Bunu anlamak için illa kadın olamana da gerek yok, insana özgü olan empati kurabilme becerini göstermen yeterli. Şu anda bana o kadar kırılgan bir erkek imajı çizdin ki sanki sırf birisiyle sevgilisin diye onun seninle her zaman her konuda olumlu düşüneceğini falan mı sanıyorsun? Gayet de rahatsızlık olabilir, buna anlayışla yaklaşan birey yoksa benim gözümde bağcılar semtindeki elinde tesbihle dolaşıp erkek egemen zihniyetiyle konuşan erkek toksikliğinden bir farkı yoktur. Muhtemelen sen de beni duyar kasıcı, her şeyi abartan, marjinal takılan birisi olarak görüyorsundur sorun değil. Ayrıca incimem falan da yok, bak işte :D Erkekleri en son kalıba sokacak kişi benim, ama belli ki sen sosyal medyadan ilişki yürütmenin tehliklerini bilmeyecek kadar safsın, çünkü erkeksin. Bir kadın olsaydın daha temkinli olurdun eminim.
- +1 yıl
Heh işte bak baktın erkeklerden yürümüyor artık daha kişisele indin ben erkeğim de bana sallıyorsun falan. Ben de aldatıldım da birçok şeyi yaşadım. Senden de iyi biliyorumdur. En iğrenç insanlarla da karşılaştım zamanında ve ben acı çektim genelde bunu da biliyorum. Senin üzerine gittim ve dediğim doğru diye benim üzerime yürümeye karar verdin ama haklıyım. Bu şekilde zaten istesen bile ne ilişki yapabilirsin ne de anlayabilirsin karşı tarafı ok? Psikoloğa da gitmesen de zamanla geçmesi lazım bir şeylerin
- +1 yıl
Erkek olmanla alakalı dediğim tek şey sosyal medyada kadınların daha çok tehlike altında olmasından ötürü bunu anlamanın zor olduğuydu, okuduğunu anlamıyorsun. Ben sevgililiğe karşıyım da demiyorum, sosyal medyadan, uzak mesafeden birine kadın olarak güvenilmez diyorum. Neyi uzatıyorsun? Ayrıca haklı falan da değilsin. Yorumdaki erkekler senden bin kat daha anlayışlı, umarım ileride kız çocuğun sosyal medyadan saf bir şekilde her yazan erkeğe güvenmez.
- +1 yıl
Tamam bende güvenmesin isterim dedim. Yorumdakilerin umurunda mı sanıyorsun 😂geneli zaten abaza ve bir erkek bunu yaptıysa olumlu bir şey demez ki işte. Bunu da sen anlamazsın. Kızım olursa da güvenmesin isterim zaten bende kimseye güvenmem ama senin anlamadığın şeyler var. Karşıdaki adam sevgilin ne olursa olsun en yakının sayılır. Böyle de şey etmeyin ya
- +1 yıl
Dediğin gibi, sevgilin ne olursa olsun en yakının sayılır. Güvendin ve aldatıldın.
- +1 yıl
Evet, bunu yaşadım. O onun karaktersizliği ki ondan sonra kötü de oldum ama gidip de atıyorum Ayşe böyle diye Fatma da böyle mi çıkacak? Herkesi bir tutamam yine de neler neler yaşadım ben aldatılma şey bile kalır ama yine de gidip te böyle olmadım. Bana istersen mal dedi belki de haklısın ama benim doğrum budur
- +1 yıl
Bende bunu demeye çalışıyorum işte vardır elbet ama bunu gidip de herkes yapabilir diyemezsin.
- +1 yıl
Herkes yapabilir demedim yahu nerede demişim, bu bahsettiği adam bana böyle bir imaj çizdi.
- +1 yıl
Temkinli olmakta fayda var.
- +1 yıl
Abicim adam nude mu istedim diyor? Belki istiyor onu bilemem diyorum ama bu kızın yazdığı şeylere göre yargılayamam. Zaten bundan dolayı anlatmayın ya ilişkinizi gidip başkalarına diyorum daima. Yani neyse işte
Sürekli fotoğraf istemenden rahatsız oluyorum de
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkca söyle. Benlik şeyler değil de. O ısrarcıysa sen de ısrarcı ol. Gerekirse cevap yazma.
20 Yorumla
+1 yılSürekli foto istemenden rahatsızım diyebilirsin mesela
20 Yorumla
+1 yılHiç benlik değil rahatsız edici açıkça demen gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılAçık açık rahatsız olduğunu söyleyebilirsin. Yok eğer anlamıyorsa, mesajını cevapsız bırakırsın.
00 Yorumlaona sürekli fotoğraf çekmek için müsait olamayabildiğini söyle bu günlük bir iş haline dönmemeli
00 YorumlaSapık bakıp bakıp boşalıyor seni hayal edip, en irrite durum, engeli çak geç.
10 YorumlaDirek söyle. Seviyorsa anlayışla karşılar sevmiyorsa hadi ordan gider 😂
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Yani toksik olmaya başlamış açık bir dil ile ifade etmeyi deneyin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılLaftan anlamayan insanla nasıl ilişki sürdürüyorsun ki
10 Yorumla Görüntülü konuşun veya hayır demeyi bil. Laftan anlamıyorsa yol ver.
10 Yorumla
1 yılAçık ve net bir dille istemiyorum diyeceksin
00 Yorumla
1 yılBence sık sık foto atmayın
Belli bir süre zaman gecirin
Millet sapıklıkta zirvede zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılöncelikle kesinlikle göndermemelisin. en iyi insan bile değişebiliyor, veya sen iyi zannediyor olabilirsin.
durumu özetlemek istiyorum.
x: foto gönder
y: göndermek istemiyorum
x: peki
araya bir soğukluk girer ve ilişkinin tadı kalmaz. muhtemelen olacak olan budur. eğer böyle olacak ise, hiç olmaması daha iyidir. bol şanslar00 YorumlaOna varlığını hissettirmek için atıyorsun zaten eğer atmazsan sen bilirsin ama unutur konussada
00 Yorumla
+1 yılE söyle yani ne var bunda bende isterim sevgilimden. Biz erkekler daha görsel varlıklarız
02 Yorumla- +1 yıl
Ya abi cidden aşk sorusu sormayın şu sitede işte görüyorsunuz şu saçma sapan yorumları
+1 yılEl hareketi çek gönder sonra engelle ya ne uğraşıyorsun
00 YorumlaAbi bunlar zekiyse ben canım olmaya razıyım bu kafayla gençlerden bir bok olmaz 💩
00 YorumlaAynı şekilde ondan sürekli fotoğraf isteyebilirsin, bi zaman sonra kendisi anlayacaktır
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılValla konu gelince bu durumdan sıkıldım de korkma olacağına varır
00 Yorumla
+1 yılSal ahmağı, sana İstanbullu beydendi sağlam zikici erkek verelim yavrum
00 Yorumla
+1 yılistemesi normal dua et ki başka kızlardan istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAy çok itici ya 😣 sürekli anlık foto isteyen erkekler hep itici gelmiştir Allah sabır versin.
10 Yorumla
+1 yılİstemediğin şeyleri onun gönlü olsun diye yaparsan soğursun ve birdaha asla ama asla ısınamazsın, iğrenirsin. Yapman guzum
12 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef boyle olunca insan soguyor basima geldigi icin biliyorum
- 1 yıl
Bir sevgilimden sırf senden iğreniyorum diye ayrıldım knk onun da kralı yaşandı
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak mesafe ilişkileri güvenli olmuyor. Zırt pırt fotoğraf isteyen adam bir süre sonra gerçek yüzünü gösterir. Engelle gitsin uğraşma.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler görsel canlılardır sevdiklerini gormek isterler. Kadinlar da sevildiğini duymak ister
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal bir şey her gün istemesi adam seni görmek istiyor nasıl kötü olabilir daha görüntülü konuşmaya geçmediyseniz gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenimki de öyleydi ayrıldık darlaması bitmiyodu atmayınca da küsüyodu
04 Yorumla
Soran+1 yılAYNISI😬 atmadım diye benimki de bana küstü şu an... ama zaten her gün atıyorum ve sıktı baya beni
Cevap sahibi+1 yıloff hepsi aynı gercekten her gün yeni bi icatla karşımıza geliyorlar bu ilişki uzun sürmez daha fazla baglanmadan ayrıl bence
Soran+1 yılonun için üniversite tercihlerimi izmirden taraf kullanmak istiyordum🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılsacmalama çok pişman olursun o cocukla ilerlemez sakın öyle bisey yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediği herşeyi yapmak zorunda değilsin umursamaz ol istemiyorsan direkt istemiyorum atmam de
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevgilin oldu mu senin? Aşırı feministik yaklaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet oldu niye sordun
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok normal benimkide aynı erkekler görerek aşık olurlar at yani
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı.
1 yılrahatsız olduğunu söylemeli ya da belli etmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni kullanıyor olabilir ayrıl bakalım ne dicek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak mesafeli ilişkiler ne yazık ki bir gün bir tarafın ihaneti ile sonuçlanır dikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotolar ne türlü yani dekolte olsun istiyor mu nerenin fotosunu istiyor önemli olan bu detay
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey darlıyorsa bence duygularını gözden geçir. Çünkü aşk varsa hiç bir istek darlama hissiyatı vermez
12 Yorumla- +1 yıl
@-opia- gönderme ama darlama hissi farklı
Uzak mesafe ilişkisi yorucudur tercih etmiyorum
20 Yorumla
1 yılUzak mesafe ilişkisi yaşayan kaldı mı ya görmediğiniz insana ya da aylarca görmediğiniz birine nasıl duygu besliyorsunuz hiç anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılNormalse fotolar durumu belirt
Başka ise amacı farklı üzgünüm
10 YorumlaBence güvenme benimde uzaktan iliskim vardı cok nadir foto isterdim asırı nadir sapıktır dikkat et
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen uzun süredir ilişkisi yok ve hafif abazalık var sen direk ayrıl
10 YorumlaÇok fazla fotoğraf atıyorum bu beni geriyo de smsmmsms
00 Yorumla
1 yılGözden uzak olan gönülden de uzak olur.. bence rahatsız olduğunu söyle
00 YorumlaDirek söyle ya fotoğraf çekmekten hoşlanmıyorum diye bunda kötü bişey yok ki
00 YorumlaUzaktan ilişki işte böyle bir saçmalık şehrinde insanmı kalmadı
00 Yorumla
+1 yılİstemediğini kendi canın istediğinde atacağını soyle
00 Yorumla
+1 yıldirekt engellemenin öneririm, eğer tehdit vs. edersebir yerden yardım alıp şikayette bulunabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer başta uyanıyorsan en sonunda kati bir şekilde ciddi olduğunu belirt. Eğer hala foto istiyip (garip vs bide ise) duruyorsa engelli baş gittsin ya manyaktir ya da bi halt vardır o iste
01 YorumlaKusura bakma her gün fotoğraf gönderemem de ısrar ederse hayır de
00 YorumlaNude tarzı mi yoksa normal görmek için foto mu
11 Yorumla- 1 yıl
Çok fırıldak soruların var
Sapık mı, niye hep foto. istiyor. Gönderme.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılaçık açık söylemeşisin
00 Yorumla Konuşmandan anlamıyorsa ayrıl çocuk ile işin ne
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Uzak mesafe ilişkim var, sürekli fotoğraf istiyor. Sıkılıyorum, nasıl rahatsız olduğumu söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler