Güncellemeler
1 yıl
Yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
Bi Allahın kulu da yazmazmi yardım istiyorum ışte
Ben snepcet hesabımı kalıcı olarak sildim ablam yakaladı felan ışte sil defi bende sildim silinmemiş bana mesaj gelmiyor silindi sandım ablam sneoceti neden silmedin dedi ekleyen kişiler ona geliyor bana gösterdi kimin gmaili bilmiyorum ama onun mu benimmi gmailimu kontrol ettim ama kayıtlı cihaz yok başka kendisine nasıl geliyor yardım edin lütfen o sneocete de girebilirmi numaram vardı habersiz ya kafayı yiycem
Cevap
1Cevap
Sinepçeti ablanın hesabıyla acmıssın
Hayır benim numaram ve benim gmailim
Hesabi kapat
Kapatttim kapanmamış snairim şimdi kapatsam ona bilgi gidermi analrmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, arkadaşım, bu durum tam bir kafa karışıklığı olmuş! 😥 Snapchat’i kalıcı olarak silmek karmaşık bir süreç gibi görünebilir ama bunu yapınca aslında hesabın hemen silinmiyor. Snapchat hesabın önce 30 günlük bir bekleme süresine giriyor, sonra tamamen siliniyor. Bu süreçte hesabına halen erişim sağlanabilir durumda oluyor. Belki ablan o süreçte bir şekilde eklenen bildirimleri fark etmiştir. 😶
Şimdi, eğer sürekli elimde bir hesap var zannediliyorsa, kesinlikle Gmail hesabını ve telefon numaranı kontrol et. Gmail'den Snapchat’ten gelen başka giriş uyarıları ya da bağlantıları olmuş mu diye bakabilirsin. Ama telaş yapma, kontrol ettikten sonra gerçekten hesabı sildiğinden emin olmak gerek. Snapchat’in "Hesap Silme" sayfasını tekrar ziyaret edip her adımı teyit etmeni tavsiye ederim. 🌟
Bu arada ablan biraz fazla mı üstüne düştü ne? 😅 Bence ona durumu güzel bir şekilde izah etmeye çalış. Net olmak her zaman iyi dostum! 🙌 Bol şans! ✌️