Gmail üzerinden arkadaşıma bir e-posta göndermek istedim fakat üstünde gönderildi yerine kuyruğa alındı yazısı çıktı. Acaba mail kuyruğa alındı ne demek? Bilenler benimle paylaşabilir mi? Mailde kuyruğa alındı ne demek anlamadım.

Gmail üzerinden arkadaşıma bir e-posta göndermek istedim fakat üstünde gönderildi yerine kuyruğa alındı yazısı çıktı. Acaba mail kuyruğa alındı ne demek? Bilenler benimle paylaşabilir mi? Mailde kuyruğa alındı ne demek anlamadım.

Gmail kuyruğa alındı problemi en çok mobil cihaz kullanan kişilerde görülüyor. Kısacası en çok mobilde bu şekilde bir problem yaşanıyor.

Bu problem mailinizin karşı tarafa iletememe durumunun uyarısıdır. Bu problemi çözmek için de aşağıda birkaç tavsiyem olacak. Aslında bakarsanız Gail kuyruğa alındı problemini çözebilmek için çok fazla çözüm yolu var. Söylediklerimi deneyerek çözebilirsiniz.

Bu durum daha çok mobil cihazlarda yaşanıyor ve senkronizasyon, uygulama kullanılan cihaz ve Gmail verilerinden dolayı oluşabiliyor. Çözmeniz oldukça basit, önerilerimi yazıyorum.

Mobil cihazdan veya bilgisayar bağlantısı sağlayabiliyorsanız Gmail uygulamasına ilk yapmanız gereken şey Gmail senkronizasyonları düzenlemektir. Senkronizasyonda belirlenemeyen problemler yaşıyorsanız bu maillerinize de yansımış olabilir.
Android kullanıcısı iseniz PlayStore'dan Gmail uygulamasını aratırsanız karşınıza "Güncelleyin" yazısı çıkıyor olacaktır. Bu problem genelde güncellemeyen uygulamadan dolayı da olabiliyor, eğer sizin sorununuz bu ise zaten güncelle kısmını göreceğiniz için güncellemek sorunu çözer. Gmail uygulamasını son sürüm kullandığınızdan muhakkak emin olun.
Şu an söylediğim bütün şeyleri uyguluyor olmanıza rağmen sorun hala devam etmekte ise Gmail önbellek dosyalarınızı silmek işe yarayabiliyor.
O hesap tüm verileriyle birlikte kullanıcı tarafından silinmiş demek
Yeterli depolama olmadığı için göndermiyor alan açıp dene
Sayfayı yenile asagı dgruc ek ekranı o gondericektir
en doğru yorum. tebrikler
Cevap
10Cevap
internet bağlantın yavaştır veya güç tasarrufun açık veya da senkronizasyonun, arka plan verilerin kapalı
milyonlarca mail var demekki senin mailini sırada bekletiyorlar.
Tamam tesekkurler :)
Sırada işte diger maillerin gidince peşine bu gitcek
Sırayla gönderilecek demek
Beklemede.. Bşrazdan gönderilir
askıya alınmış bir süre sonra gider
bekliyor anlamında sırada yani
Sıraya girdi demek sistem yoğun ise yapar
gönderilecek demek
Hayır beklemelisin
Tamam teşekkürler :)
Rica ederimm
gider