Gmail çalma diye bir şey var mı, varsa ne gerekiyor almak için?
Bunun yanında instagram çalabilecek varsa yazabilir mi?
Bunun yanında instagram çalabilecek varsa yazabilir mi?
Aslında var Gmail çalma yöntemi bir sm ile hesap alabilirsiniz veya hesaba yemleme yöntemi dediğimiz sahte script, veya sahte bir şifremi unuttum veya sahte hesap çalındı mailiyle yemleyerek hesabı elde edebilirsiniz
ya da karşının zaafına göre bir yazılım oluşturup içine rat yerleştiripde alabilirsiniz :)
Knk öyle uzun direk telefona riber ver telefon çöksün
Merhaba birisi benim oyun hesbımı çaldı ve kendi gmail hesabına bağladı ben bağladı gmaili biliyorum ama şifresini bulmam lazım bulabilirsiniz rica ettsem
Gmail ve istagram kendi sitelerinden almak olanaksızdır.
Ancak gerekli şahsın cep telefonuna baz kontrollü sinyal gönderilerek, telefonundaki bütün sosyal medya yazışmalarını kayıtlı şifrelerini, algoritmalarla şifrelenmiş şekilde alınabilir. ama çok uğraş isteyen iş. o işi yapabilecek olan adamın zaten okadar vakti olmayabilir. ben özel istek üzerine yapıyorum işim gereği, ama oldukça ikna edici bir sebebin olması lazım.
Lütfen tegidt ediliyorum yardım edin
Reis merhaba gmail hesabın şifresini unuttum hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum hesabımı kurtarmam gerekiyor yardımı olurmusun
Merhaba İnstagram veya mail şifresi kırmam lazım aldatıldığımı kanıtlamam İÇİN bunu yapmam lazım Allah rızası için yapıyorsan nolur geri dön
Kolay gelsin merhabalar. Benim mail adresim kendi hatam yüzünden çalındı. Telefon numaramla kurtarma mailimi de değiştirmişler. İki adımlı doğrulama için yedek kodlarım mevcut ama telefon numarasını doğrulayamadığım için kodlarımı giremiyorum. Çalan kişinin kendisini tanımıyorum ama sanırım telefon numarasıyla mail adresini biliyorum. Elimde iki adet telefon numarası ve iki adet mail adresi var. Bilinmeyen numaralar servisinden sorgulama yaptığımda gizli kalma talebi oluşturulmuş olduğunu görüyorum. Yardımcı olma imkanınız varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.
sana nerden ulaşabilitim ikna edici bir bahanem var
lütfen bana ulaşın 05305257154
Selamin aleykum hocam kendi hesabimin sifresini unuttum el atarmisin
Merhaba ben mailimin şifresini unuttum bir çok kez şifre denedim olmadı yurtdışına çıkmıştım ben orada foto çekindim ve bütün fotoğraflarım o mailde bana yardımcı olursan çok büyük sevap işlemiş olursun gerçekten çok dua ederim çünkü yaklaşık 1 senedir kurtarmaya çalışıyorum lütfen yardımcı olun 🙏😔
Merhaba bu işlemi yapar mısın lütfen, gerçekten geçerli bir sebebim var
Kaybettiğim eski sevgilimin bütün resimleri bütün konuşmalarımız o gmaile bağlı olan hesaptaydı ve ben şimdi sadece gmaile giriş yapamadığımdan o hesaba ulaşamıyorum şimdi bana yardımcı olabilir misin 🥺😔
Bana ulaşabilir misiniz çok önemli bi durum var
Abi bana ulaşabilirmisin ben telegramdan paralı uygulamalar alınmış hesapları paylaşanbi kanala girdim ordaki iCloud hesabını telefonuma girdim ve iCloud hedabı kitlendi telefonumda dondu adamın e postasini epostasinin kurtarma epostasina kadar buldum eski şifresini bile iCloud kilidini kaldırmam için epostaya girmem lazim ve epostayi benim gibi birçok kişiyi kandırmak amaçli yeni açmış lütfen bana ulaşın
Lütfen bana ulaşın instagramım çalındı ve gerçekten geçerli bir sebebim var
brute force yöntemi ile çalınamaz.. bu işlerden anlamıyorsan sende çalamazsın istediğin kadar araştırma yapsan da.. haricinde uğraşacak birisini bulup ona para verirsen.. o kişi bazı aldatmalar ile bu şifreyi veya şifreyi ona verecek bilgileri elde edebilir. gibi gibi..
Ya merhabalar benim çalmayla hesap patlatmayla işim yok. Benim hesabım kendi canım yüzünden çalındı. Ama çalınırken bikaç bilgisini yakaladım ve hemen ekran görüntüsü aldım. Elimde 2 adet birbirinden farklı telefon numarası ve yine 2 adet farklı mail adresi var. Bu elimdeki bilgilerle o kişi veya kişilerin hesaplarına ulaşıp mailimi geri alabilir miyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
var benşim arkadaşım
Yardımcı olabilir mi
Acil olarak gmail hesap çalmam lazım yardımcı olabilir misiniz
Bana da yardımcı olur musunuz?
Merhaba sizi özelden takibe aldım İnstagram şifresi kırmaya ihtiyacım var mail de olur yani nolur bilen varsa bana geri döner misin Allah rızası için ya
Yardımcı olabilir mi? Lütfenn
@Olursaolsun06 tabiki
banada lazım acil
Cevap
10Cevap
Gmail çalmak çok çok zor birsey günümüzde artik girisler cok fonksiyonlu dogrulama ile korunuyor sifreyi bilsen bile o hesabin acık oldugu konumda degilsen veya baska bir konumdan girersen hesabın acik oldugu android cihaza bildirim gider ve giris islemini tamamlamak icin telefon ile dogrulama falan ister kisaca boş işler
Kimse gelip de burda çalarım demesine lamerlik yapmasın sosyal mühendislik ile kandırarak çalınır o da emek, zaman , senaryo gerektirir. Başarılı olacak diye bir şey de yok. Uğraşmaya değmez diyebilirim.
0.0120 bitcoin karşılığı herşey çalınır veya isterseniz kapatılır/silinir.
(Kredi Kartı, Facebook, Gmail, Hotmail, Instagram Herşey)
Merhaba
Evet vaar ama kişinin güvenlikle çok takıntısı olmazsa.
Olduğunu sanmıyorum
Nasıl olacağını söylesen iyiydi
Aynı ağda isen; kali linux son sürümü bilgisayarına yükle. Ardından “mitmf —hsts —gateway KENDİ İP ADRESİN —target HEDEF İP ADRESİ (hedef ip adresi ‘bettercep’ komudu ile bulunabilir.) -i İNTERFACE’in ve kişinin gmaile girmesini bekle (bunu denedim oldu ancak kişinin defiğim gibi güvenliğe önem veren kişiyse iki adımlı doğrulamayı açmıştır ve şifreyi öğrensende girmen çok zor. ) Başka şekilde beklemeden almak istiyorsan kullanıcıya değil google’a yapılan bir saldırı olur ve eğer işler kötü giderse senin için çok ağır bir yaptırımda bulunurlar. Ayrıca google’a bir saldırı yapman için elini kolunu sallayarak yapamazsın. Çok Uzun süren çalışma gerekiyor.
Farklı ağda ise trojan hazırlayıp ona yedirebilirsin veya dış ağda işlem yapan alternatif uygulamalarıda kullanabilirsin.
ilk once güçlü bir donanım yaparak kişinin gmail çalıp öyle isntgram calman lazım isntgram emirha. uslu ulaş bana yardım ederim
Merhaba hala hesap çalma işlemi yapıyor musunuzn
Bana yardımcı olabilir misiniz baskasinin instagram hesabını almam lazım canımı acıttı
Merhaba ben kendi mail şifremi unuttum birden çok deneme yaptım ama olmadı yurt dışına çıkmıştım ben orada cekindigim fotoların hepsi o mailde kaldı gerçekten çok üzgünüm moralim çok bozuk bu konuda eğer yardımcı olursanız çok sevinirim çok da dua ederim size emin olabilirsiniz 🙏😔
Reis bana da yardım et Allah aşkına 3-4 senedir uğraşıyorum, öğrenciyim ama 200-300 lira param var son onu da vereyim ama yardımcı ol Allah için. Instagram: Recep_Yldz01
bitmedi mi bu hikayeler? nedir bu nefret-kin-öfke.
Düşündüğünden çok ayrı bir durum
zihnimi okuyorsun yani?
Ortada bir nefret kin öfke yok?
spor olsun diye yapmadığında çok açık...
Sen de benim düşüncelerimi okuyamadığına göre boş boş yazmayı bırak istersen
peki, sen "ben çözerim işini" diyen lamerların tuzaklarına düşme zira bu "garip" işlerle uğraşırken pek akıllı hareket etmiyorsunuz.
Çoçukmusunuz ya 😂😂😂
Çoçuk değil çocuk, musunuz da ayrı. Ve evet çocuğum (:
Hoşgeldin türk dil kurumu 😂 Tipe gel ✋🏻✋🏻
Eğveğceğv
Anlıyorum vah vahh
Boş yapma baboş
çalma haram
Karşıdaki helali haramı bilseydi ben de sakat işlere girmezdim
hekır diilim maalesef
hayır xd yok
2000 tl ye yaparım
Bana yardimci olurmusun ve geri dönüş saglarmisin onemli bir mevzu instagram ramazan. bayarr
Bana yardım edebilir misin
banada lazım acil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?