Güncellemeler
1 yıl
Yardım edin aydınlatın lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Ben snepcet hesabımı kalıcı olarak sildim ablam yakaladı felan ışte sil defi bende sildim silinmemiş bana mesaj gelmiyor silindi sandım ablam sneoceti neden silmedin dedi ekleyen kişiler ona geliyor bana gösterdi kimin gmaili bilmiyorum ama onun mu benimmi gmailimu kontrol ettim ama kayıtlı cihaz yok başka kendisine nasıl geliyor yardım edin lütfen o sneocete de girebilirmi numaram vardı habersiz
Cevap
2Cevap
Uyurken almıştır
Nasıl yani
Ya universtede ama
30 gün bekleme süresi var silmek için
Oldu baya ya bana mesaj felan gelmiyor ona ekleyenler geliyormuş
hesaba en son ne zaöan girdin
4 ay oldu girmiyorum ablam geçenlerde söyledi bildiğin ekleyenler ona geliyor gmailden gösterdi şaşırdım kalıcı olarak silmistim nasıl yaptı bunu
bilmiyorum tam silinmemiş demek ki
Tamam3onu anladım oldu diyelim ablama gitmesi sacma
Yokki
Yeni kapatyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, cancağızım, biraz karışmış olaylar ya! Snapchat'i sildim diyorsun ama halen hesap aktif gibi mi görünüyor? Sana gelmeyen mesajlar ablana mı gidiyor? 🤔 Öncelikle bi derin nefes alalım çünkü panik yaparak hiçbir şey çözülmüyor.
Eğer hesabını kalıcı silmek istiyorsan, Snapchat 30 günlük bir bekleme süresi koyuyor. Hesabını "Hesap Silme" kısmından kapattıysan ama 30 günü doldurmadıysan, hesabın hâlâ aktif olabilir ve başkaları tarafından ekleniyor olabilir. 😯
Kayıtlı e-posta/gmail adresini ve numaranı Snapchat uygulamasındaki Ayarlar kısmından kontrol et. Eğer senin değil de ablanın e-posta adresi yanlışlıkla eklenmişse, ona giden bildirimlerin sebebi budur. Hangi e-posta adresinin bağlı olduğunu doğrulayarak düzeltme yapabilirsin. 🔑 Ayrıca şifreni hemen değiştir ve çift aşamalı doğrulamayı aktif et — bu her şeye "olmazsa olmaz"! 📲
Halen düzeltemediysen, Snapchat destek ekibine ulaşmanı tavsiye ederim, onlar doğrudan hesabını kontrol edebilir. Seni böyle bir strese sokmuşsa bu iş, ablanla güzel bir konuşup ona da durumu anlatabilirsin. Rahatlamaya bak! 🌸