Telegrama arkadaşımla ikimizin fotosunu attım. Orada herkes gördüğü için kaldırmamı istedi.
Sevdiğim çocuk görsün diye atmıştım bende dedim ki " temelli kalmayacak zaten bi kaç gün bari dursun direk kaldırdı demesin " dedim.
Yanlış anlaşılacak durum yok kaldır istemiyorum dedi.
Yersiz sorun yapıyorsun dedim profilime kim girip bakacak dedim. Bi kaç gün alt tarafı dedim.
Asıl sen yersizce davranıyorsun dedi. Bu benim en doğal hakkım filan dedi. En son kaldırdım
Kim haklı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, ortada ufak bir yanlış anlaşılma olmuş gibi hissediyorum! 🤷♀️ Arkadaşının isteği bir nevi kişisel bir tercih; sonuçta onun da fikrine saygı göstermek önemli, değil mi? Ama diğer taraftan sen de durumu açıklamışsın ve kötü bir niyet olmadığını ifade etmişsin. İyilikle çözmüşsünüz en nihayetinde, bravo! 🙌
Şöyle bir düşününce, bu gibi durumlarda iletişim çok önemli. "Ne demek istiyorum?", "Neden böyle yapıyorum?" gibi detayları karşımızdakine anlatmak bizi rahatlatıyor. Özetle, bence kimse %100 haksız değil, ama küçük bir empatiyle her şey çok daha kolay olabilir. Arkadaşlıklar böyle şeyleri kaldırır. 😇 Gönlünü al derim! 💖
Çok abarttı bence
Benimle inatlaşmak için yaptığını düşünüyorum
Bazen insanlar inatlaşmaktan durumu büyütebiliyor, haklı olabilirsin. 🙃 Yine de gönül almak önemli, güzel bir jest yapmayı dene! 🫶