arkadaşlar sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var çocuk sürekli olarak striptz klüp benzeri yerlerde içmeli ortamlarda takılıyor. bunun dışında bazı sebeplerden dolayı hiç tasvip etmediğim bir insan. mesela sevgilimin en yakın kız arkadaşıyla ilgili bir sorunumuz oldu ve bu çocuk yüzünden aşamadık. çünkü sevgilimin fikirlerini etkiliyor. bir sorun yaşadığımız zaman direkt ondan akıl alıyor ve o çocukla asla fikirlerimiz uyuşmadığı için sevgilimle bu yüzden çok kavga ediyoruz. bu arkadaşı aşırı derecede geniş rahat bir insan. ben ve sevgilimse daha mutaassıp ailelerden gelen insanlarız. ona bu konuyu açtığımda onun ne yaptığından sanane, senin istediğin gibi birisi olamam ve çevremi sırf senin isteklerine göre düzenleyemem diyor. bu durumda kimi haklı buluyorsunuz? fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilin haklı onun ne yaptığından sanane.
Artık sevgililerinizi rahat bırakıp ya bu kadar sıkmak, bunaltmak niye anlamıyorum
Haksizsin disaridan clublerde takilan biri ve sizin ailenize yakin olmayan biri diyerek birini disardan yargilarsan sevgilin bunu hisseder sonucda onun en yakin arkadasi
Sevgilin haklı zor geliyorsa onunla olmak ayrılmak senin elinde zorla tutan yok
Yaşlar kaç tam olarak sevgilin henüz buyumemiş bence hala ergen kafasında senın yerınde olsam ayrılırım net.
22 yaa küçük de değiliz
Himn ergenliğin bitişi bu çocuk ilerde arkadaşlarına uyup kızlarla da takılır soylim yani ayrılırım dememdeki şey buydu arkadaş arkadaşı çöplüğe götürür yani dediğim gibi bu gidiş çöplüğe doğru gibi duruyo da sen bilirsin yine de
Sevgilin haklı. Sen sorunlusun
neden böyle düşünüyorsunuz
Anlatmışsın zaten. bu yaşıma kadar kimseden akıl almadım.
Başkalarının aklına ihtiyaç duyan biriyle sevgili olmayı sen istiyorsun.
Yani karşındaki kişinin verileri senin elinde zaten var. Buna rağmen zorluyorsan sorunlusun demektir.
yani sevgilimin tavrını yanlış buluyorsunuz ama ayrılmadığım için ben mi sorunluyum?
Yanlış bulmuyorum.
Neden yanlış bulayım. Bana uymuyorsa.
varlığını unutuyorum. Yargılamam gerekmiyor.
normal değil
okudunuz mu?
çocuk senin elinden almaya çalışıyor
bir şey sorabilir miyim
tabiki
18 yaşına yeni girmiş bir çocuğu önüne alıp yatırdın oğlanın pantalonunu nasıl çıkarırsın
A) Poposundan sıyırıp
B) Paçasından tutup çekerek
Normal.