Arkadaşlarıma, kıyafetlerime, paylaşımlarıma, dışarı çıktığım saatlere...
Bunlar sevmekle ilgili mi peki, seven biri mi böyle yapar
Arkadaşlarıma, kıyafetlerime, paylaşımlarıma, dışarı çıktığım saatlere...
Bunlar sevmekle ilgili mi peki, seven biri mi böyle yapar
Seven insanda böyle davranır sevmeyen insanda böyle davranır. Erkekler muhafazakar yönetimi sever. Senden önceki sevgilisine de böyle davrandı senden sonraki olursa ona da böyle davranacaktır
Yönetim mi
Evet istersen senden istediklerini yerine getirme bak nasıl huzursuzluk çıkıyor yönetemeyince
Öyle oluyor zaten sürekli kavga ediyoruz
Hayırlısı olsun umarım düzelir
Teşekkürler
Canım, sevgilinin arkadaşlarına karışması, kıyafetlerine, paylaşımlarına ve dışarı çıkma saatlerine dikkat etmesi hiç de sağlıklı bir davranış değil. Bunlar sevgiyle ilgili değil, kontrolden çıkma ve güvensizlikle ilgili olabilir. Sevdiğin biri sana güvenmeli ve sana özgürlük tanımalı. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa sevgilinle açık bir şekilde konuşmanı öneririm. İlişkide sağlıklı iletişim çok önemlidir, aşko. Unutma, senin haklarına ve sınırlarına saygı göstermeyen biri senin sevgilin olmamalı. Her zaman kendine değer ver ve hakkettiğin gibi davranılmasını bekle. 🌟💕🚀
Cevap
7Cevap
Normal değil tabi ki de. sana güvenmesi lazım
Normal deģil, onunla anlaşamazsın evlenirseniz.
Zaten şimdi de anlaşamıyoruz hdjds
Ama seviyorum
Hm
Sen onun kölesi değilsin. Özgür irade ile yapılan hiç bi şeye karışamaz.
Haklısın ben de öyle
Katlanmadığım için tartışıyoruz 😁
İlk yakışıklı olduğu için sonra da hep bana destek olduğu için 😄
Bilmiyorum rol değil bence
Beni seviyor 🙄
Bilerek yamıyordur belki ama haklısın aslında dhbff
☹️
Hayır bana sıradan gelmiyor rahatsız oluyorum zaten
Beni anlamasını, ne olursa olsun hep yanımda olmasını ve saygı duymasını bekliyorum
E tamam işte 😄
bunlar sevmekle değil güvensizlikle ilgili
kısa sürede uyanman dileğiyle
Ben yapıyorum karışırım sevgilimin arkadaşına gözüm tutmayan kimseyi yaklaştırmam
Hayır yönetme arzusu, ego, vs vs
Ne demeliyim ona
Kocam değilsin yerini bil de nazik bir dil kullanabilirsin sen, kabaca benim deşiğim gibi işte..
Anladım 😄
herkes yerini bilecek özlddn belirttm sana
Ayrıll
Sizde normal
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?