Arkadaşıma bu kadar sinir olmam normal mi?

Yani şöyle: en iyi arkadaşıma bir çocukla görüştüğümü anlattım bir ay önce. Çocuk hem doktor, hem bana çok ilgiliydi filan. Onunla buluştuk. Çok iyi anlaştım. Bana her gün yazıyordu. Arkadaşıma her şeyi anlattım. Çocuğun fotosunu gösterdim. Yazdıklarımızı gösterdim. Havalarda uçuyordum mutluluktan. Sonra arkadaşım çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendi tesadüfen ama meğersem yokmuş sevgili çocuğun. çocuğa sordum sevgilin olduğunu duydum dedim. Ondan sonra bağını filan kopardı benimle çocuk. Çocuğun bir arkadaşı (arkadaşımla ortak arkadaş) çocuğa sordu sevgilin var mı diye. Tabi bende aynı günde sorunca tabi çocuk anladı biri soruşturuyor diye. Benimle olan Buluşmayı iptal etti. Neyse çocuğun sevgilisi yokmuş. Arkadaşım yüzünden aslında aramız bozuldu çocukla. şimdide bunlar olurken arkadaşımın görüştüğü flörtü olduğunu söyledi. Ben arkadaşıma safsaf her şeyimi anlattım. O bir ay sonra birisnle görüştüğünü ve çocuk iyi olduğunu. Başka şehirde görüştüklerini filan söyledi. Yani arkadaşım nerdeyse sevgili yapmış ama bana bir gram anlatmıyor. Ben ise benimkinden anlatmaz olaydım. Şimdi daha görüşüyor olacaktım. Ben tabi ki arkadaşımın mutlu olmasını isterim. Zaten fesat birisi olsaydım arkadaşıma böyle şeyler anlatıp güvenmezdim ama sinir oldum şu an onun birisiyle şu an görüşmesi.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel: birde bu çocuk neden benimle olan buluşmayı iptal etti? Bana güven mi duymadı?
Arkadaşıma bu kadar sinir olmam normal mi?