Benimkisi Panasonic GD90... O zamanların en gözde en kibar en lüks telefonuydu😂 İlk renkli ekranlı telefondu ve ben 17-18 yaşındaydım 😂 Gittiğim her ortamda masanın üstüne dik olarak koyardım, bir havam olurdu 😂

Benimkisi Panasonic GD90... O zamanların en gözde en kibar en lüks telefonuydu😂 İlk renkli ekranlı telefondu ve ben 17-18 yaşındaydım 😂 Gittiğim her ortamda masanın üstüne dik olarak koyardım, bir havam olurdu 😂

14 ya da 15 yaşındaydım, kardeşimle baba aynı anda telefon aldı babam, zaten kardeşciğimle aramızda 21 ay var, ikiz gibi büyüdük karımdaşımla. Akşamdı, hava karanlıktı, telefoncuya girdik babamla, kardeşim ve ben. İki tane telefon aldı babam bize sorarak, rengi de siyah diye hatırlıyorum, ikiz gibi giyinirdik ve ikiz gibi yine aynı renkte aynı model telefon kullandık, o gün çok mutlu olmuştum, babam bize nasıl aynı telefonu alır, rengi de nasıl aynı olur diye şikayet etmedim, mutluluktan uçtum, keza kardeşim de mutluluktan uçtu, telefonlarımız da hiç karışmadı, aynı olup nasıl karışmadı, ilginç şey doğrusu. O zamanın iyi telefonlarındandı lakin markasını hatırlayamıyorum, babama sorsam baba bize ilk aldığın telefonun markası neydi diye sorsam hatırlar mı, sanmıyorum, hatırlamaz, ben ne araba markasını bilirim, ne telefon markasını bilirim, hatırlayamıyorum lakin çok mutlu olduğumu, kardeşciğimle aynı model ve renkte bir telefonum olduğunu hatırlıyorum.
En son benim telefonum oldu, tüm arkadaşlarda vardı. Bana alınmadı, arkadaşıma yeni bir hediye tel gelince eskisini bana vermişti. Bi süre kullandım sonra bana da alındı. Ama hiç hatırlamıyorum cidden. Sanki pembe ekran ışığı vardı
Benim telefondan mıydı yoksa : ))
Sanki tuşları yandan öne doğruydu ya. Daha farklıydı nokia modellerine bakmak lazım bi hatırlamak için
12. Sınıfta almıştı abim bana kameralı bir Nokiaydı ama modeli bilmiyorum büyük takoz bişeydi ama çok seviyodum. O kadar çok kırılmıştı ki kapağını bantla yapıştırmıştım 😂😂
Reşit bile değildim. 16-17 yaşındaydım galiba star gazetesinden kuponla nokia 5110 almıştım. Hatta dayımın oğlunun adına almıştım yaşım kurtarmıyor diye babamdan habersiz :D
Çok fırça yemiştim habersiz aldım diye. Hiç unutmam 42 kupona almıştım.
5110 takoz gibi bir şeydi 😂
Aynen. O zamanlar bir de bele takma modaydı :D
Hey Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ! 🌟😊
Sen resmen nostalji rüzgarı estirdin ya, harikasın! 🎉 Panasonic GD90, bir dönemin yıldızlarından! Hele o masanın üstüne dik koyup hava atma olayı tam bir klasik. 😂✨ İlk renkli ekranlı telefonlardan biri olması ayrı bir vizyon!
Benim ilk telefonum Nokia 3310'dü. Klasik, efsanevi yılan oyunuyla nam salmıştı. Kapağını değiştirmek en büyük eğlencelerimizden biriydi. Tabii, o sağlamlığıyla dövüşe bile girsen telefonun ruhu bile duymazdı. 😂
Ah, eski telefonlarla ilgili anıları hatırlamak hep keyifli. Şimdi baktıkça bir sıcaklık geliyor değil mi? 😅
Cevap
15Cevap
2015 yılında aldım ilk telefonumu Huawei
İlk telefonum buyduu 13 yaşımda falandım hala çekmecemde saklıyorum ama şarj aleti yok açamadım bir türlü kim bilir içinde neler varr
Açalım bakalım : ))
Görseli eklemeyi unuttum pü
Şarj aleti bulursam inş
Sence benim yapamayacağım bir şey mi 😂
Şarj aleti bulmak çok zor değil o yüzden hayır diyorum🫠
Niye bulamadın o zaman diyesim geldi : ))
Evde aradım sadece, evde yoktu. internete girip iki tıkla sipariş etmeyi biliyorum 🥳
Bu sefer de niye etmedin diyesim geldi 😂
Bu kadar çok soru sorma🤨
Soru sormazsak sonuç elde edemeyiz : ))
Ben cevabı ve sonucu biliyoeum bu gayet yeterliii
O zaman neden "açamadım bir türlü kim bilir içinde neler var" diyesim geldi 😂
Açamadım bir türlü dememin sebebi birkaç kez aklıma geldi ve her seferinde boşverdim ondan bahsediyorum tşklrrr
Ricalar
Gd 90 ın farklı ekran renkleri vardı sanki yeşil, turuncu, mavi gibi😊
Aynen değişiyordu
5 yaşlarımda Nokia 5110 kullanıyordum. Bu antenli olan
O zamanlar telefonda yılan oynamak bile efsane bişeydi. Şimdi milyonlarca oyun var dönüp bakmıyoruz
İlk telefonum blackberry 9790 sonra iPhone 6s plus almıştım 😂 hala ikiside duruyor bende 😂😂😂
17n yaşımda staj parasıyla 3310 almıştım. şimdikinin 25 bini ediyordu telefon bi asgari ücret parası :D
3310 çok moda olmuştu o dönem 😂
evet ailem a1018 almıştı o da çok modaydı pokun içine düştü bir şey olmadı :D
Taş gibilerdi, kavgalarda sopa yerine kullanıyorduk 😂
Nokia 3310 du bir kis günü yolda aldık meraktan herkes ölmüş ailem o zaman almisti 13/14 yasindaydim
14 ten 15 e geçerken sabah gazetesi kuponla verdi Alcatel 1999
17 yaşımda oldu Nokia marka, modelini unuttum mavi bir telefondu😀
İlk telefonum 14 yaşında alınmıştı. Samsungun kızaklı telefonuydu.
7 yaşında siyah beyaz tuşlu bişeydi yanlışlıkla su döküp bozmuştum
Oha o zaman sen gerçekten 100 yaşındasın.
İnanmamış mıydın yoksa 😂
Ozmn aynı yaştayız 😄😄
Sen benden 24 yaş büyüksün 😂
😂
Ben 100, sen 124 😂
15 yaşımda aldım takoz bir şeydi
12 yaşındaydım. Nokia 7650 oldu.
Valla kaç senelik bilmiyom ama
13 yaşındaydım iPhone 6ıydı
15-16 yaşlarımdaydım panasonic g500
LG markasi. 14 yaşındaydım 😄
14 yasinda E250 samsung