Benimkisi Panasonic GD90... O zamanların en gözde en kibar en lüKS telefonuydu 😄 ilk renkli ekranlı telefondu 😄 Ve ben 17-18 yaşındaydım 🙂 Gittiğim her ortamda masanın üstüne dik olarak koyardım, bir havam olurdu😄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
şu an tam 40 yaşındayım liseyi 98de bitirdim bitirdiğim yılbaşı gecesi babam hediye almıştı. Nokia 5110 du. Kemere bağlardım. Yılan oyunu oynardım ne günlerdi be
Efsane yılan oyunu, sırf o oyun için Nokia alırdı herkes😄
17 yaşında kursa başladım zaman almıştı annem kurs eve uzaktı yarım saat bide sabahciydim tek gidiyordum ne olur ne olmaz diye almıştı. düz telefondu markasını unuttum
15. bu hani katlamalı telefonlar vardı ya? onlardan. Sony Ericssondandı. kendi paramı biriktirip almıştım jwjwjwjw
Walkman telefon olabilir mi? W550
yok daha çok sony ericsson z520i gibi ama tam olarak hangi model emin değilim. tek bildiğim hafızası çok kötüydü jdjddj 3 şarkılık yeri vardı ve bir oyun vardı gök delen dikiyorduk ahahah
O zamanki telefonların hafızası 8mb olsa çok diyordum 😄 şimdi kullandığım telefonda 256 GB hafıza var, az diyorum 😄
aynen ya. arkadaş birkaç şarkı daha fazla yükleyebilince baya büyük birşey gibi geliyordu. baya baya devamlı yeni şarkı yüklüyordum. silip silip. fotoğraflar o kadar kötüydü ki skdkdk ama kendi paramla almama çok mutluyum.
Küçük yaştan itibaren ayaklarının üstünde durmaya başlaman takdir edilecek bir durum 🙂
yetiştirilme tarzı diyelim :) o değilde flip phone almanak için şimdi tek bir neden söyle 😏🤣
Tek neden söylüyorum; kaba durur bir bayanda 😄
durrr atacağım göreceksin jwjwjwje
şu an satılmıyor ama aşırı tatlı kajwjwjwwjej www.amazon.de/.../B002MPI2D8
Evet, tatlı, şarji da fazla gider, düşme ile ekranda kırılmaz... Ama, bir şeyi gözden kaçırıyorsun, KizlarSoruyor a göremezsin bununla😄
mewkejeje pekte şey değil. buna benzer bir telefon bir ara kullandım. sonra telefonu olmayan bir çocuğa hediye ettim 😄
İnce bir düşünce 🙂 sevinmiştir🙂
olabilir. sevgilisine ulaşmiştir en azından :)
Benim Nokia 33 tu
Yirmi yaslarimdaydim ilk cep telefonum oldugunda
Cevap
13Cevap
24 yaßimda nokua 3310 hala duruyor ve hala calisiyor. 21 yildir tık demedi
Ne varsa eskilerde var, telefonların bile eskileri sağlam 😄

İlk telefonum

İlk telefonum 15 yaşında sağdaki renkli olanından dı.
15 yaşında kullanmaya başladım.. İlk tlfnumun modelini hatırlamıyorum ama ikinci tlfnum Samsung E250 idi.
Hiiiç hatırlamıyorum, bi ara 3310 vardı ama kaç yaşındaydım bilmem 🤷♀️😃 ilk telefonummuydu onu da bilmiyorum
Kaç yaşındaydım pek hatırlamıyorum ama ilk telefonum Trium'du sonra seviye atlayıp GD90 almıştım. Az kaybetmedim o telefonu. 😂😂😂
Hele bir GD55 almıştım düşman başına. 😂😂😂😂😂
Panasonic GD 30. Hürriyet ten 45 kupona almıştık galiba 😂
Samsungun bir telefonuydu dokunmatiğin ilk çıktığı telefonlar
26 yaşında idim ve çalıştığım iş yeri vermişti. Sony Ericsson marka idi.
nokia x6 :) 10 yaşındayken alınmıştı. anteni vardı tv falan izliyodun çekerse eğer hbşjıjokjhujg
9-10 yaşlarında. Sagem di markası ama modeli hatırlamıyorum. İçinde golf oyunu vardı.
18 yaşımdaydım. Nokia 5110 efsane telefon sarjı bir hafta giderdi yılan oyunu oynardım..
Aynıaından vardı bende. 19 yaşında, ilk motorola modellerinden, uzayan antenlilerden
Şimdi iPhone 12 kullanıyon o zaman
Mı 9 Explorer Edition
Kardesim helikopter pat pat baya zaman oncesi
What?
13 yaşında ericcson 688...
Efsane telefon😄
Üni birinci sınıfta. Nokia
18 yaşındaydım Nokia dı
4 sene önceydi iphone 6
Lise 1 de oldu Ericsson GH388
Marka model hatirlamiyom ama 12 yasimda
20 idi Ericssondu sanırım. Tam hatırlamıyorum