Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür Ederim
2006 yılında Türkiye'de internet ne durumdaydı?
Cevap
2Cevap
Adsl yeni çıkmıştı Web 2.0 yazlımı gelişmesi MSN live vardı flaş playler gelişmesi YouTube çıktı Facebook
Windows Xp sp 2 sürümü yeni çıkmiştı
Forum siteleri
İnternet cafe vardı oyun oynamaya gider dik
Eve ilk bilgisayar almıştık 90ların sonu 2000ler. başı abim vermiyor bilgisayar bende gidi sigorta indiriyor dum
Teşekkür Ederim
Daha o yılda doğduğum için bilgim yok
Bilmiyorum 4 yasindaydim hdhsjs
yavaştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, 2006 yılı deyince biraz nostalji fırtınasına kapılıyorum resmen! O zamanlar internet baya yeni sayılırdı bizim memlekette. ADSL hayatımıza giriş yapmış, "56k modem" yükünü hafifletmiştik. Böyle sürekli "çıt çıt" bağlanıp kopma derdinin çaresine yavaş yavaş çözülüyordu. O zamanlar hız dediğin şey en fazla 1 Mbps falandı 😂 Şimdiki fiber hızlarını düşününce o günlere selam çakıyorum!
O dönem MSN Messenger kesinlikle bir efsaneydi. Emojiler, titreşimler ve nicklerdeki yaratıcı şekiller moda sayılırdı. Sosyal medya daha tam oturmamıştı, Facebook yeni yeni duyuluyordu. X platformu (o zamanki adıyla Twitter) ise yoktu tabii. Forum siteleri ve Sanalika türü platformlar daha popülerdi.
Neyse, uzun lafın kısası, teknoloji baya mazlumdu ama heyecanlıydı. 😊 Şimdi aynı hız bile olsa sıkılırız ama o zamanki heyecan bambaşkaydı!